21.11.2024 17:32
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Програма максимум за 2009 :)  (Прочетена 6515 пъти)
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« -: 27.11.2008 03:18 »

...понеже ме е гепила сърф носталгията нещо [подтиска депресията с хапче/та-уиндсърф филмчета!] викам си дай да отворя тема за душата, та да си похортуваме кой и какво си е запланувал +тайничко си мечтае да полира за идното лято-трикчета, джайбове, налъми... а защо не и да си купи като оборудване....etc.

Аз първа oops да кажа Twisted Evil
Има едно фрийстайл трикче 'дето много ме грабна, е сега октомври като бяхме в Турция, и видях Илк да го прави.
Фигурката е Геко и е много шик Yeee Yeee Yeee Yeee Yeee 
Тук има малко туториалче: http://www.boardseekermag.com/technique/advanced/gecko/technique_gecko.htm

'ае давам микрофона... --< --< --< --<

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
lubo
Буревестник
Публикации: 894

« Отговор #1 -: 27.11.2008 11:57 »

ХЪм hmmmm това трикче е само като за мен,с моите килограми и без друго ако не глисирам си седя до колене под вода :О:                             

bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l.
sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
shtilian72
Полъх
*
Публикации: 26

« Отговор #2 -: 01.12.2008 01:23 »

ХЪм hmmmm това трикче е само като за мен,с моите килограми и без друго ако не глисирам си седя до колене под вода :О:                             

дивак Smile

Аз смятам да науча 1 от джаибовете перфектно, да си взема 1 нова дасчица към 90 литра, и да напрая поне 5 Турции . Може ходене до Испания при вуйчо ми, който също е уиндсърфист, той да ме научи на туи онуй, някое трикче Smile. В общи линии това. Много ли е :D   Yeee Yeee
lubo
Буревестник
Публикации: 894

« Отговор #3 -: 01.12.2008 15:18 »

аааа, хич не е много,само остава да се окаже,че това на клипчето е вуйчо ти (:-pp)

bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l.
sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
lukcheto
Off Line

« Отговор #4 -: 01.12.2008 20:46 »

Може ходене до Испания при вуйчо ми :D   Yeee Yeee

Май това е по-добрия план.... :D Испания е едно чудесно място за сърф....отдавна му се облизваме, всъщност сега като се замисля, защо ли да не го сложа в "to do list" за есента на 2009г. Dance

ПП Лубчо, абе...ако с килограми ставаше ехееее сядам на масата и 'почвам да тъпча Twisted Evil за съжаление докато сме на "сухо" само фитнес и кросчета wall wall wall, а когато има снежец и ски  :О: :О:

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
YahooSmile
Полъх
*
Публикации: 29

Arapeican dream

« Отговор #5 -: 02.12.2008 00:11 »

Ми то аз като цяло... бих се опитала да си купя моето първо оборудване, което вероятно ще има нужда от бойно кръщение с бутилка детско шампуанско  oops после.... може да се науча да карам на вълни без да си чупя носа и главата  :Q: и евентуално без да се удавя, ама това последното е по-скоро план максимум. Ако се удавя мисля, че няма да има вече за какво да мечтая, ако пък не.... евентуалско при добър вятър и време...  може да намеря някой да ме научи  magic на някое трикче и да зарибя глупавите си мързеливи приятели вместо да се препичат на слънцето като чирузи, да влязат да се покефят малко на морето.... скромно ноооо отивам да изпълнявам точка по точка план-графика Wink
Дано Дядо Коледа да се сети колко послушно дете съм (:-pp) и да ми донесе сърфченце  magic
Трябва да се мисли позитивно! ! !  Smile   OK  bravoo
 ty

ARAPEICAN DREAM     :Smile
lukcheto
Off Line

« Отговор #6 -: 02.12.2008 01:29 »

Вчера, една неделна утрин в планината, над 2000м, когато всичко беше сковано в скреж и студ,докато обикалях едно грамадно езеро, се натъкнах на ей това долу и някак ми стана особено тъжно (като казвам, че ме е гепила абстиненция за каране, никой не вярва! Sad :-O-: :((():

* screaming_4_freedom.jpg (404.6 KB, 826x900 - видяно 491 пъти.)

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
metro
Вятърничав
Публикации: 212

Ветроход :)

« Отговор #7 -: 02.12.2008 23:46 »

Лукчееее бре това трикче/клипче е за по масивни от тебе хора дето могат да потъват  Cool ти с твойте 40 кила трябва да се сдобиеш с 50 литровка или с тежести хихихихи   :О: :О:

Та за програма максимум ли...backwind jibe, front loop, вулкано и флака и ще съм доволен хахахах май станах нагъл ма питате за програма максимум..то за мене това по-скоро са трикчетата които все някой ден ще направя (надявам се) защото не са толкова трудни и адски много ме кефят!
Но реално за 2009: backwind jibe- ще го мъча докато стане! за второ трикче както дойдат нещата..или вулкано ще мъча или фронт лууп (тулупалааа хахаха  :D)
в програма максимум влиза и уейв спота естествено, та там квото сабя покаже  (:-pp)

Tabou Twister 100l
Tabou Da Curve 73l

Gaastra - Echo 5.2, Manic 4.7, Manic 4.0
Tabou Manta 100l
Gaastra - Savage 6.7
lukcheto
Off Line

« Отговор #8 -: 11.12.2008 00:40 »

Лукчееее бре това трикче/клипче е за по масивни от тебе хора дето могат да потъват  Cool ти с твойте 40 кила трябва да се сдобиеш с 50 литровка или с тежести хихихихи   :О: :О:

...ти па' с твоите 60кила к'во се смееш на моите...  wall

Ако трЕбе ще се жертвам и вместо кросчета сутрин, ще има баничка/спагети вечер...  Shocked Shocked

Сашо, а ти това горното дето си го НАКАКАНИЗАЛ за ЕДИН сезон ли го ЗАПЛАНУВАЛ, особено фрон тууп   :D :D :D :D

ПП открехни къде продават хапчета за супермен/суперумън :D :D :D

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #9 -: 11.12.2008 22:47 »

Опа.........
Програмки някакви.........
Аз за тази година имах програма.  Но не успях да я изпълня в най елементарната част.  Този Дъг Джайб го бях планирал, че за една седмица ще е съвършен. Уви, оказа се на-сложното нещо. Няма логика кога става и кога не.
Карам свеж, цяла сутрин..............нито един завършен
Влизам следобед................8 поредни , перфектни на скорост. Научих го казвам си. Елементарен е. Как до сега не съм го правил
На другия ден ...................нито един
И така цял сезон
За това вече планове не правя. Квото стане стане (дано и дъг джайба да се получи вече)

Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #10 -: 11.12.2008 23:00 »

Неуспешните дък джайбове са най-красивите фигури в тоя спорт :О: :D

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #11 -: 12.12.2008 13:33 »

Неуспешните дък джайбове са най-красивите фигури в тоя спорт :О: :D
...и най-летящите --<

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #12 -: 12.12.2008 13:50 »

...За това вече планове не правя....
Помъдрял си SHMIT  OK,
има една приказка:"Ако искаш да разсмееш Господ, направи си планове.."
и един прекрасен афоризъм:"Животът е това, което ни се случва, докато ние кроим планове."

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: