21.11.2024 19:48
Новини: За водните екстремни спортове, плуване и гмуркане предлагаме екипировка на фирмите:  Bare, Sooruz, Ascan, GUL, Aquasphere, Aqualung, Beuchat, World Industries, AirHead, Sooruz, DryPak и Spokey.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Лудост ли е? :))))  (Прочетена 1816 пъти)
Mitko
Отнесен от вихъра
Публикации: 389

Тиквеник :)

« -: 13.05.2009 10:02 »

Yeee  Привет, ставайки днес сутринта си зададох следния въпрос-Лудост ли е това мойто или и дурги хора са минали по този път? Smile За какво иде реч, ами с две думи, нямам търпение да почна кайт-а. Лягам и си мисля за това, даже днес имам супер важен ден, който съм чакал доста време да дойде и вместо да мисля за него, аз мисля за Кайт-а  (:-pp) Много странно чувство, но пък несравнимо яко, представям си като почна да карам  какво ще е :1: При вас така би е било  :Sunny:
Eddie
Модератор
Публикации: 1102

« Отговор #1 -: 13.05.2009 11:45 »

Лудост ли е това мойто или и дурги хора са минали по този път? ...Лягам и си мисля за това, даже днес имам супер важен ден, който съм чакал доста време да дойде и вместо да мисля за него, аз мисля за Кайт-а  ...
Още не е. Засега имаш само невинни симптоми на това,което наистина ти предсои когато  подкараш кайта .  hi to the club!!!

Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L.
Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
Mitko
Отнесен от вихъра
Публикации: 389

Тиквеник :)

« Отговор #2 -: 13.05.2009 19:30 »

Благодарско  bravoo Сега ми мина интервюто по радиото и въпреки че нямаше нищо общо с темата, заговорих за сърфирането и за кайта, фактите говорят сами за себе си  (:-pp) хахахахха, важното е реклама за спорта да има Smile
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: