Sunny ,
искам да ти благодаря за съдействието, което ни оказа да се екипираме с ALPINE PRO.
Просто думи нямам да опиша колко е качествена екипировката която взехме от теб.
Даже да си призная съм малко изненадан. Не очаквах такова качество.
Порових се доста в сайтовете за екипировка от най-високия клас марки до по-нормалните и категоричния ми извод е:
В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДРУГА ТОЛКОВА КАЧЕСТВЕНА МАРКА СКИ И СНОУБОРД ЕКИПИРОВКА НА ТОЛКОВА РАЗУМНИ ЦЕНИ.
Мебраните за вода 10000 и вятър 10000 на други марки са почи с 30-40% по-скъпи.
Мерси още веднъж за компетентната консулатция и сервиз.
Жоро
Аз си взех за мен екип на
Alpine Pro, който е с 3000мм воден стълб и съм сигурна, че и в локва да седя, пак няма да пропусне
Истината е, че много бързо хората разбраха за какво качество става дума и вече имаме поръчки от цяла Бг
Наистина няма такива цени за това качество, а и дизайна не е за подценяване. Има отлични отзиви и за каските, маските, поларите и обувките. Взех за моето дете обувки и вече 2 месеца нямат драскотина по тях, а краката на детето са сухи
Жалко, че вече почти се свършиха, но сега правим поръчка за мостри за зимата на 2009/2010г. и с тях ще поръчам каквото сега е свършило (към 15 януари ще пристигнат!)
Хубавото е, че имат пълна гама продукти и целия екип може да бъде на една фирма в една цветова гама
Тук идват хора, на които приятели са препоръчали магазина, а те са изпратени от други приятели
Хората се връщат да благодарят и за хубавите неща, които са купили и за наистина професионалните консултации. И аз и Стела обясняваме всичко за материите на всеки един екип, даваме номера, цветове, препоръчваме кое е добре и кое не и така човек може да се облече наистина добре, без да води със себе си цяла група консултанти