22.11.2024 12:12
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Отново кражба на острова  (Прочетена 4953 пъти)
itso kostenurkata
Повей

Публикации: 2

« -: 12.09.2010 20:20 »

Sunny, July, pomognete da se razglasi, 4e na ostrova stana purvata krajba ot godini, dokolkoto znam...
Ot wave spota na men i na kosta na 09 s/u 10.09 ot diunata ni otkradnaha 2 RIGA, s 2 kareta, 1 trapec i edin neopren..
trugva kosta sutrinta da vzliza v 8 i ne6to - YOK 2 riga..
3 riga biaha na edno, pokriti s platni6te i edinia hvanat za duskata, taka 4e ne e viatura Sad i na blizo biaha drugite ni 2 duski, ot koito sa otvurtiali 2-ria steps
te sa vzeli 2 i ako ne6to sa razbirali sa sudeli po gikovete, za6toto vmesto boxer 5.0, po4ty nov, sa vzeli stara skusana i lepena 6-ca na 15 g. s debela stara ma4ta, no s hubav gik
na nikoi ne mu se verva da sa bulgari, moje bi ne sa i mestni.... mnogo rumunci vzeha da idvat, note puk sa samo s kait (koeto ne im pre4i da zemat ne6to za prodan za priateli surfisti)
vse pak moje da opi6em 6tetyte taka:
1  platno Rushwind 5.0 julto-zeleno i oranj+ 4isti nova ma4ta Powerex 430cm+4isto nov gik HPL
1 platno Northsails 6.0 skusano, kakto kazahi stara debela ma4ta+ jult gik Neilpraid x5
1 trapec Mystic 4erno i 4erveno  
i 2 kareta i neopren

Jalko, 4e po4naha da se slu4vat takiva ne6ta... hodihme do Jandarmata (ne 4e 6te go nameriat), no da go registrirat kato slu4ai idvaha s nas do 2-ta spota, nameriaha koi da prevejda, opisaha inventara...

i tva e kato spiat na plaja 4-5 kempera i 4-5 koli na6enci, a kakvo ostava na esen kato vsi4ki sme na ku6ty - rigovane i razrigovane vseki den...
ZA KAPAK NA OPA6KATA NA FERITO EDNO TAXI NI S4UPI OGLEDALOTO NA BUSA - LELEEE - POLUDIAH, KAZAH MU ZNAE6 LI  KOLKO STRUVA, KUDE GLEDA6, A TOI "NO ENGLISH, NO ENGLISH" KAZAH MU POLICE, JANDARMA..!!!RAZBRAH, 4E 6TE OSTAVI KLIENTA I 6TE SE VURNE DA SE RAZBEREM, NO TOI KATO SE VURNA I MU BIPNAHME I TOI SPRIA, OPA6KATA PO4NA DA SE DVIJI I NIE S NEYA DA NE GUBIM RED I TOI RE6Y, 4E 6TE SE KA4IM I OTPRA6Y... EDNI HORA OBA4E NI POMOGNAHA - OBADIHA SE NA POLICE ILI JANDARMA I SLED 15 MIN. DOIDE BUS NA JANDARMATA I SLED O6TE 5-8 MIN GO BEHA IZDIRILI TOYA I DOIDE...PAK SE NAMERI PREVODA4 OT OPA6KATA, KOITO KATO 4E BE6E NA NA6A STRANA ILI PONE NEUTRALEN...
V KRAINA SMETKA SLED SPOR KOLKO STRUVA I ZA DA NE HODIM DO POLICE DA PI6EM JALBA I DA NE IZPUSNEM 3-TO FERI (ZARADI BAIRIAMA RABOTEHA 2 FERIBOTA DENONO6TNO) - STYGNAHME DO SPORAZUMENIE DA KAJEM KOLKO STRUVA I SLED PAZARLUK OT 150 LIRI, NAKRAYA BAK6Y6A SUBRA KOLKOTO IMA6E 80 LIRI, KOSTA KAZA OK - STYSNAHME SI RUCETE I TAKA..PAK NE6TO DADE
TAKA, 4E AKO NE6TO STANE = VIKAITE JANDARMA - TE RABOTIAT ZA RAZLIKA OT NA6TE...
MNOGO VIATUR NA VSI4KI, PAZETE SE!!!PAZETE VE4E I INVENTARA!!!

* _DSC7610.jpg (195.68 KB, 850x567 - видяно 492 пъти.)

* Picture 019.jpg (224.2 KB, 1280x958 - видяно 560 пъти.)
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #1 -: 25.10.2010 22:31 »

Мойта информация по въпроса е, че сте се били скарали 2компании пловдивчани. Позбили сте се малко, и на другия ден оборудването ви е липсвало. Не знам дали е така, но ако е вярно, дали ония другите не са ви отмъстили. Защото е малко странно, дори за човек който за първи път вижда уиндсърф платно, да открадне скъсаното, при положение, че до него има ново и здраво лъскаво платно.
А и не звучи реално, Сърфисти да крадът. Такива случаи почти няма в историята. Айде, при кайтистите може би е нормално, защото аз веднага щом си купих кайт ме ошушкаха, но толкова години съм си държал уиндсърф екипировката на уейв спота и не са ми я пипнали.
Не се заяждам, но ми се струва, че ако моята информация е вярна, вие премълчавате част от истината и всявате излишна паника сред хората които обикновенно си оставят безнадзор оборудването там.
Хубавото в случая е че пишете на latinica и надали много хора са имали нервте да прочетат вси4ко това поднесено по tozi na4in.
Vqrno e 4e ako be6e pisal na кирилица i az bih te vzel po-na seriozno, no izbora si e tvoй.
Както spomenah, ne sam 100% siguren v informaciqta koqto imam, no ako me oprovergaesh, shte q proverqi, okajesh li se prav, shte ti se izwinq naj oficialno i shte te cherpq 24biri (1stek) i obeshtavam 2puti da ti nosq oborudvaneto do wodata i obratno.

ivak
Духовит
**
Публикации: 100

« Отговор #2 -: 26.10.2010 07:49 »

А аз, си мислех, че сърфистите освен, че не си крадат нещата не се и бият по между си...........
itso kostenurkata
Повей

Публикации: 2

« Отговор #3 -: 26.10.2010 12:12 »

Няма какво да опровергавам, а който ни познава, знае, че не публикуваме информацията, за да "всяваме паника"...Няма  замесени никакви пловдивчани... Вярно е, че имаше спречкване, но то си беше помежду ни, в нашата компания... А приятелят ни, който си тръгна на стоп, го закарахме до пристанището и го видяхме как се качва на ферибота... А и колкото и да е било сериозно спречкването един истински приятел, какъвто той ни е, никога няма да ни вземе инвентара...
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #4 -: 26.10.2010 12:26 »

... Позбили с..
Ало, приятелю <SHMIT>, радетел за чист български език, що со мисля, че правилно е да се напише "поСбили", щото май идва от глагола "сбивам се"  
 (:-pp) (:-pp) (:-pp) Ще черпиш една бира ако съм прав, ако не  - аз ще пия една бира .... за твоя сметка  (:-pp)
То и аз не съм много добре с граматиката и правописа, ама нали най-лесно е да намираме "маану", както казват в този край шопите  Wink

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
vandal
Windmaster
Публикации: 683

по-добре от гика, от колкото от мотика

« Отговор #5 -: 26.10.2010 19:24 »

Ало, приятелю <SHMIT>, радетел за чист български език, що со мисля, че правилно е да се напише "поСбили", щото май идва от глагола "сбивам се"  
 (:-pp) (:-pp) (:-pp) Ще черпиш една бира ако съм прав, ако не  - аз ще пия една бира .... за твоя сметка  (:-pp)
То и аз не съм много добре с граматиката и правописа, ама нали най-лесно е да намираме "маану", както казват в този край шопите  Wink

:D
що не решите спора на 4 очи на по бира...може 6 и 8 и 12 очички дори...но тогава бирата няма да е по 1...но и Шмит заплаши с 2 стека, чак ме гризе съвестта, че няма да съм наоколо да помагам...

сори (на чист бг може да се каже - ИЗВИНЕТЕ - глей колко нещо изписах... Smile ) за офтопика, успех на младежите с инвентара

кара каквото му попадне...

https://www.geckowindsurfschool.com/
http://www.windsurfyoga.eu/
valko
Windmaster
Публикации: 673

« Отговор #6 -: 28.10.2010 16:24 »

Ей Zaho много си лош към Shmit и ти ги ръсиш едни " що со мисля " :D :D :D

Boards : Fanatic Bee 117l  , Naish Enduro 106l
Sails : Loft freerace 5.3m2 , Loft 360 free 6.5m2 , Neil Pride combat 5.0m2
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #7 -: 28.10.2010 17:20 »

Ей Zaho много си лош към Shmit и ти ги ръсиш едни " що со мисля " :D :D :D
"Ногу сум му сардит, оти требе, да ме черпава един бира"  Wink

А иначе сериозно: цял ден се блещя пред екрана (такава ми е работата  :#@:), хванала ме е ветровата абстиненция и просто вече се чудя с кого и как да се заяждам - това ме разтоварва  Smile

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #8 -: 28.10.2010 20:20 »

Ицо, ИЗВИНЯВАЙ. Явно са ме подвели. Ако искаш, прати ми на лично адрес, на който да ти доставя бирата. За носенето на оборудването обаче, честно да ти кажа , няма да стане Wink

Захо, тебе ще те черпя бира за този случай, веднага след като занаса оборудването на Ицо до водата :aaa ne:
По друг повод с удоволствие. Даже Утре ще минавам покрай работата ти и може да го комбинираме.

Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: