22.11.2024 02:03
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2   Най-долу
Печат
Автор Тема: АКТУАЛНО СЪСТОЯНИЕ НА ВИТОША  (Прочетена 12260 пъти)
Radi
Полъх
*
Публикации: 41

« Отговор #15 -: 12.01.2006 15:15 »

Цитат на: "Sunny"
А навалица има ли или сега е спокойно? Похвалиха те, че страхотно караш борд Mr. Green...може да се гонкаме ако искаш Wink  :P  Mr. Green

Предлагам да си направим една съботна гонка-хвърлям ръкавицата Twisted Evil
Събота в 9:00 ще съм целият в Червено, синя каска и ски с цвят и шарки на такси Mr. Green  Very Happy

Аз съм Българче обичам наште писти заледени,а на сърфа да се лашкам първа радост е за мене !
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #16 -: 12.01.2006 15:20 »

А навалица има ли или сега е спокойно? Похвалиха те, че страхотно караш борд Mr. Green...може да се гонкаме ако искаш Wink  :P  Mr. Green

Навалица никаква - качваш се вднага. А за гонката нямам шанс - скиорите определено са по-бързи, пък и аз като 'по-зрял'  не гоня много. Единствения ми шанс да те настигна е ако много искаш (спомни са за хубавия виц за петела дето гонил кокошката ...  Wink )
 Very Happy  Mr. Green  Very Happy

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #17 -: 12.01.2006 16:42 »

Цитат на: "zaho"

Навалица никаква - качваш се вднага. А за гонката нямам шанс - скиорите определено са по-бързи, пък и аз като 'по-зрял'  не гоня много. Единствения ми шанс да те настигна е ако много искаш (спомни са за хубавия виц за петела дето гонил кокошката ...  Wink )
 Very Happy  Mr. Green  Very Happy

Хахаха, zaho с невероятното си чувство за хумор Mr. Green  Wink
Не знаех, че знаеш, че съм скиорка...ама от тази зима почвам да се уча на сноуборд...сега се оборудвам с всякакви видове каски,протектори,бронежилетки и тем подобни, защото се наслушах на всякакви страхотии относно салта, които не искаш да правиш, ама те просто си ставали, счупени крака и ръце още на първото качване и какви ли още не дивотии. Замислих се, че същите неща ги слушах и за кайта, обаче си викам "Да бе глупости, другите как са се научили, не може да е толкова опасно"...ама се убедих, че е много по-опасно, откалкото са ми разказвали..или аз съм гилямо шубе Wink
А за ските се шегувам - аз карам на къси завои с които не се развива голяма скорост - повече ме кефи техниката, отколкото скоростта  (:-pp)

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #18 -: 12.01.2006 17:53 »

Цитат

...ама от тази зима почвам да се уча на сноуборд...сега се оборудвам с всякакви видове каски,протектори,бронежилетки и тем подобни, защото се наслушах на всякакви страхотии относно салта, които не искаш да правиш, ама те просто си ставали, счупени крака и ръце още на първото качване и какви ли още не дивотии. Замислих се, че същите неща ги слушах и за кайта, обаче си викам "Да бе глупости, другите как са се научили, не може да е толкова опасно"...(:-pp)

Наистина са глупости - сноуборда е като ските, ното по-опасен нито по-малко опасен. Ако си луд и с едното и с другото можеш да си счупиш главата ... имаме пресен пример. А иначе се учи много лесно - една ракия за ляв завой, една за десен и си готова  Wink

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #19 -: 13.01.2006 14:47 »

ааааааа знаех си аз, че има някакъв чалъм за по-лесно научаване Mr. Green

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #20 -: 13.01.2006 14:58 »

Цитат на: "zaho"
А иначе се учи много лесно - една ракия за ляв завой, една за десен и си готова  Wink
Добре де zaho, ама по тая рецепта докато слезеш до долу колко леви и десни Drinks ще има..
После що скиорите карат шус а бордистите на зиг-заг Very Happy  Wink  Twisted Evil

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Ceco
Модератор
Публикации: 1753

« Отговор #21 -: 14.01.2006 17:03 »

Абе не знам....Аз си спомням един път пих на обяд три чаши вино на Шилигарника, уж да ми помогне на завоите, обаче като се качих на Тодорка, нещо не се получи... Very sad  Mr. Green  :/  Very Happy Та се наложи шуууус надолу.... Wink

Boards: Exocet: Cross 94 l, I-Style 101 l, RS 4 114 l; Fanatic FW 105 l; SB Futura 121 l, Mistral Syncro 124 l
Sails: Loft Lip Wave 4.3; Loft Pure Lip 5.0; Loft Oxygen 6.3 & 7.3
Snowboards: Ride Concept TMS 161, Lib Tech T Rice Pro 157
extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #22 -: 14.01.2006 20:56 »

хаха,егати историите!:)аз се завърнах най-после от Боровец!:)Условията бяха много добри!!!Сняг нямаше в изобилие,но се караше особено на Лавина горе...уйасно много пудра та се потъркалях малко през една скала и сега с малко контузен врат Censored утре кой ще се качва горе и какво е изобщо състоянието защото ще съм там и мисля да взема лопатата за скока...дайте координати,ако се качвате Very Happy

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #23 -: 14.01.2006 22:15 »

Цитат на: "Ceco"
Абе не знам....Аз си спомням един път пих на обяд три чаши вино на Шилигарника, уж да ми помогне на завоите, обаче като се качих на Тодорка, нещо не се получи... Very sad  Mr. Green  :/  Very Happy Та се наложи шуууус надолу.... Wink
Еееееее Цецо, не четеш дуже !! , рецептата е с ракия Very Happy

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Страници: « 1 2   Най-горе
Печат
Отиди в: