01.11.2024 06:47
Новини: За водните екстремни спортове, плуване и гмуркане предлагаме екипировка на фирмите:  Bare, Sooruz, Ascan, GUL, Aquasphere, Aqualung, Beuchat, World Industries, AirHead, Sooruz, DryPak и Spokey.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Дом за деца - дарение на дрехи ?  (Прочетена 6174 пъти)
Koki
Полъх
*
Публикации: 21

« -: 30.10.2011 16:43 »

Здравейте сърф манияци!

Аз съм нов във форума и в този спорт Smile
Започнах с 6ч. курс за начинаещи през август, а септември направих и първите 5-6 дни на истински условия на острова.  Мога да кажа, че съм мекоо казано зарибен, но за това друг път.
Сега искам да питам за друго - има ли форума отношения с някой дом за деца?!
Питам защото след есенната чистка аз и приятелката ми събрахме доста дрехи, които едвали ще носим някога и предпочитам да ги занеса в дом, а не да ги оставя до кофите за боклук. Търсих подобни теми, но не открих, затова направо питам.

Поздрави!
Коко

Starboard Futura 111 ~~~ Starboard Carve 111 ~~~ Naish Koncept 90
RRD Evolution 7.2 ~~~ Gastra Echo 6.0 ~~~ Simmer Mission X 5.2 ~~~ Naish Force 4,7 ~~~ Loft Purelip 4.2
ibajlo
Духовит
**
Публикации: 172

« Отговор #1 -: 30.10.2011 20:58 »

за съжаление в повечето домове, ще ти откажат поради наредба която ограничава даренията на дрехи. говоря за стара загора. тука изискването е да са нови дрехи с етикетите иначе не ги вземат. !! !! !! !!

brrrrrrrrrrrrr
stefanvo
Вятърничав
Публикации: 230

« Отговор #2 -: 30.10.2011 21:02 »

Здрасти Koki би трябвало във всеки град да има пункт на Български Червен Кръст мисля ,че там приемат дрехи и разпределят по домове или просто питай чичо Гугъл Wink   Drinks            Yeee              :Sunny:
mkdimitrov
Полъх
*
Публикации: 93

« Отговор #3 -: 30.10.2011 23:36 »

Хубаво беше да кажеш за кой град иде реч,но ще предположа,че е за София, и ако е така имам 2-3 идеи.  първата е със сърф ориентация. Язовирът е Огняново(този от новоните преди няколко дни), та като тръгнеш на там се минава през едни села няма да ги изброявам. Като стигнеш село Доганово На центъра от дясната страна има дом за сираци,може и да не взимат дрехи,но това не ми пречи да оставам пликовете на входа(портата).Не се задържат дълго.
  По нова година Оставяхме с колегите храни в един дом  в района на Младост,но там се цупеха и директорката мрънкаше, че и искат сертификати за храните, който предоставя на децата,така че не знам.
  Трети вариант има (имаше) един дом за деца на Ломско шосе към Обеля.
  Ако не те устройва,  ще потърся още варианти тези дни,че ми се очертава много свободно време.
Koki
Полъх
*
Публикации: 21

« Отговор #4 -: 31.10.2011 14:32 »

Благодаря!
В Надежда съм носил, там взеха всичко - дрехи, техника - видео рекордер, муз. уредба, даже касетки с анимационни филмчета.
Аз просто питах дали тук от форума няма даоговорки за дарения в някой дом. Виждал съм такива по автофорумите, затова питах.
За пунктове незнам, преди имаше едни големи контейнер, но ги разбиваха и крадяха. Значи ще видя може в Младост да ги оставя този път.
Сертификати разбира се нямам, но дрехите са здрави и незахабени, и прани!
Поздрави,
Коко

Starboard Futura 111 ~~~ Starboard Carve 111 ~~~ Naish Koncept 90
RRD Evolution 7.2 ~~~ Gastra Echo 6.0 ~~~ Simmer Mission X 5.2 ~~~ Naish Force 4,7 ~~~ Loft Purelip 4.2
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: