01.11.2024 11:23
Новини: За водните екстремни спортове, плуване и гмуркане предлагаме екипировка на фирмите:  Bare, Sooruz, Ascan, GUL, Aquasphere, Aqualung, Beuchat, World Industries, AirHead, Sooruz, DryPak и Spokey.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2   Най-долу
Печат
Автор Тема: NORTH SAILS WARP 2012  (Прочетена 13108 пъти)
Abit
Буревестник
Публикации: 855

тук-там

« Отговор #15 -: 20.02.2012 23:17 »

Прайда си остава прайд просто норда ми хареса че са по леки

Ха сега де?! Shocked   Като искаш толкова леко, защо не пробваш Naish?  :D  
И пак така леко ни подхлъзна  NP-то....еййййй  първа любов трудно се забравя :О:

Не поръча едно Avanti да видим що за стока са  :1:  OK Смятай ако платната им са толкова бързи както видеото в сайта което от 2 месеца пиши Coming Soon...ще кажеш че, снимат продължение на матрицата, б@ф ти видеото   Cool
Abit
Буревестник

тук-там

« Отговор #16 -: 20.02.2012 23:49 »

С две думи...

* LOVE.jpg (19.91 KB, 570x380 - видяно 421 пъти.)
mitev
Духовит
**
Публикации: 177

Chasing the wind o_O

« Отговор #17 -: 21.02.2012 11:34 »

Не знам но, аз съм забелязал че най-сериозното захабяване на платната е при самото ригване и деригване!
Затова трябва да се внимава с нахлуващия пясък, че не само платното го отнася :D

Иначе аз смятам че именно когато платното стои постоянно опънато и под напрежение, се амортизира повече. (не сравнявам с факторите пясък и слънце, а просто като не се ползва)
Аз на моето винаги му откопчавам накрайниците на латите и го навивам след каране.

Пък за късането на шевове/плат по джоба на мачтата, знам че ако се ригова влажно е по-малка вероятността от скъсване. Вие какво мислите ?

И пак така леко ни подхлъзна  NP-то....еййййй  първа любов трудно се забравя :О:

Но за жалост и нейното капризничене  :О:
La4o
Духовит
**
Публикации: 124

« Отговор #18 -: 21.02.2012 16:54 »

То и аз не сам карал много Норд все прайд, че праид до края на миналия сезон . Прайда си остава прайд просто норда ми хареса че са по леки по лесни за риговане и мн по евтени и мога да си позволя да си взема 100 карбон платиниума . и верно е че ми станаха спонсори и не е хубаво да ги критикувам  но аз винаги сам бил независим и ако има нещо което не ми харесва ще ви кажа но за сега не виждам . за мене лекотата е наи- голямото преимущество в страницата на норт уарп е дадена статистика за това колко тежат и можете да ги сравните с другите марки ...... е аванти сега избухват но докато око не види и ръка не пипне Smile
за Норд може Лъчо да ни говори той от 100 години само норд и помня колко го разубеждавах навремето да си вземе прайд.... а то ко стана сега Smile
лъчо кара от 5 сезона една мачта платиниум и като ми е показа тя беше запазена даже се чудих за ко си взима нова Smile но Лъчо сигурно скоро ще прочете темата и няма да се здържи да не пише ... нали Лъчо Smile....... оф толкоз ми се кара вече не издържаааааааааааамм тази тъпа зима няма ли да минаваааа... тази пролет ще бъде много ветровита  на казака . Ще има много термики защото водата  е бая студена и като пекне пролетното слунце ще стават страхотни термики  Yes
Мале каква стана тя.Ти взе Норд, а аз имам сега един RS Rasing  oops.Норд имат най здравите мачти сигурно.Аз не мога да карам добре и тази мачта не знам как изкара толкова години след такъв тормоз.Старите Нордове имаха доста недостатъци, но при новите май са оправени вече.

bul 790
Полъх
*
Публикации: 5

« Отговор #19 -: 21.02.2012 17:05 »

Abit ти не се ли връщаш в БГ? Заповядай някой път да покараме заедно.Още малко и ще влизаме в тигана :Sunny:.Кристянски тази пролет мисля по честичко да посещавам Казака ....малееееееее от кога несъм ходил да карам там сега чак се замислих  hmmmm.Именно от там тръгна всичко.Най готино е когато споделиш карането с добри приятели.До скоро сърфисти

* DSC01058.JPG (172.56 KB, 1280x720 - видяно 572 пъти.)
Abit
Буревестник

тук-там

« Отговор #20 -: 21.02.2012 19:06 »

Abit ти не се ли връщаш в БГ?

Не, за 15 години 3 пъти се прибрах, последния път не можах да издържа 5 дена. wall   Много са озлобени хората в моя град, вече не познавам никой, близките ми роднини също са навън, с по-далечните роднини не държа връзка...трагедия!  :D
Но, виж ако намеря някоя изгодна къщичка около Варна-Бургас ще имам някаква причина да се връщам  OK

Снимката на кой спот е? Много народ сте се събрали!  Smile
bul 790
Полъх
*
Публикации: 5

« Отговор #21 -: 21.02.2012 21:28 »

Това е в Бургас 2009 .На републиканското състезание.А това е нашият клуб  през зимата oops :D

* DSC01089.JPG (172.33 KB, 1280x720 - видяно 493 пъти.)

* DSC05795.JPG (178.76 KB, 1280x960 - видяно 575 пъти.)
Funky
Повей

Публикации: 2

« Отговор #22 -: 28.03.2012 15:59 »

Аbit  е прав за недостатъците на Норт! Имал съм 2 платна Warp , и двете се скъсаха точно от там!  Материала който е около горните 2 кембъра. Пясъка и др неща нямат нищо общо с този проблем. Това е слабото място на Норт. Аз също съм голям фен на марката, не ме разбирайте погрешно но говорим за факти все пак нали? Направете един елементарен тест, попитайте всички ваши познати които са карали Норт къде се късат платната мисля че всички ще дадат отговора по горе.  Drinks За тези които са свикнали на Прайд ще им е малко трудничко както всички казваме Прайда си е Прайд. Така че като влезете във водата не се питайте "мамка му аз не бях ли по добър" Това е просто споделям мнение. Поздрави на всички манияци............ (:-pp)
Abit
Буревестник

тук-там

« Отговор #23 -: 28.03.2012 19:40 »

Глупости са всичко това около платната и дъските... тестове,технология, леки, бързи,  "маркетинг" Censored      

Когато си купиш Норд или на Нел-пръднята си задай въпроса... Защо давам почти два пъти цената за едно платно от тези марки, като останалите са толкова по евтини!?
Няма два пъти по голяма разлика в материалите, изработката технологията и тн...

Аз ти отговарям веднага за да не се чудиш дълго и да влизаш във филми с теории: За да се задоволиш че, имаш най скъпото и доброто(колко пък да е по добро)!
Никой не си поставя цел да притежава най евтиното и некачествено... това са преходи поради липса на €. Но това не е само при сърфа, нито изобщо само в спорта, такъв си е живота.  Drinks
Funky
Повей

Публикации: 2

« Отговор #24 -: 28.03.2012 20:51 »

Разбира се, съгласен съм. Не правя реклама на Прайд, аз още си карам Норт  Просто казвам това което съм съм усетил от карането на двете марки платна със мн различни дъски. А това кой колко дава всеки сам решава. Важното е да сме в играта  Drinks
Bul-131
Вятърничав
Публикации: 231

« Отговор #25 -: 06.04.2012 21:44 »

Малееееееее

* 20120323_1415.jpg (136.93 KB, 1280x850 - видяно 462 пъти.)

* 20120323_1357.jpg (144.42 KB, 1280x850 - видяно 491 пъти.)
Abit
Буревестник

тук-там

« Отговор #26 -: 07.04.2012 01:36 »

Малееееееее

Красота  Drinks
Bul-131
Вятърничав
Публикации: 231

« Отговор #27 -: 18.04.2012 23:28 »

http://youtu.be/9m9b0v3VRME