25.11.2024 10:27
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2   Най-долу
Печат
Автор Тема: Екипировка  (Прочетена 16808 пъти)
nunev
Полъх
*
Публикации: 30

« Отговор #15 -: 22.02.2007 22:54 »

Дерзайте моми4ета! Мъжете оби4ат интересните жени! OK
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #16 -: 23.02.2007 13:20 »

Дерзайте моми4ета! Мъжете оби4ат интересните жени! OK
Абе то да ти кажа, че сме интересни сме интересни, обаче колко сме екстремни не е истина. Да не вземат мъжете да се плашат. За нас специални мъже трябва dance Yes OK

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
jump chris
Полъх
*
Публикации: 41

« Отговор #17 -: 23.02.2007 17:45 »

Абе то да ти кажа, че сме интересни сме интересни, обаче колко сме екстремни не е истина. Да не вземат мъжете да се плашат. За нас специални мъже трябва dance Yes OK

estestveno... nikak ne sme lesni, no pak sme kato magnit za gotini maje, nali Sunny ?  Cool Wink na nas ni triabvat smeli voini.....bez maitap, vapros na chest e da ni imat  Smile

* PL_2006_18.jpg (230.11 KB, 800x508 - видяно 703 пъти.)

The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible
lada
Повей

Публикации: 2

« Отговор #18 -: 13.02.2008 14:28 »

здравейте на всички в този форум!. надявам се, че няма да ви досаждам, но от вас зависи - колкото по-бързо ми помогнете, толкова по-бързо ще се отървете от мен. Ето какъв ми е проблема - обичам да плувам, но през зимния сезон в който и басейн да отида - все ми е студена водата. Искам да си купя плувен костюм, но неопрените които видях в магазините явно не стават - ще стана и за смях. Сега в нета ми предлагат такъв за плуване в басейни - 2 мм - това обаче нищо не ми говори- дали е подходящо за целта? С благодарност на всеки, който може да ме информира по въпроса!!! 
Sunny
Администратор

« Отговор #19 -: 13.02.2008 15:13 »

здравей lada, добре дошла във форума hi
Тук можеш да видиш неопрена, който ще ти върши работа. Ако имаш време мини през магазина, за да ти обясня по-подробно. В контакти на страницата има схема къде се намира магазина. Има отделно неопренови къси панталони и неопренови блузи, но с неопрена ще ти е по-топло. Не мисля, че някой ще ти се смее, защото самите неопрени са красиви, стоят добре, а и доста хора си купуват тук точно за плуване и никой не е се оплакал от подобен проблем Wink Ако искаш ми се обади по телефона 870 1643 Съни

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
lada
Повей

Публикации: 2

« Отговор #20 -: 13.02.2008 15:51 »

много ти благодаря, че откликна на позива ми! Явно ще трябва да намина и да огледам костюмите. Както се казва "око да види, ръка да пипне". Този, който ми предлагаш нали не е дебел и твърд като скафандър (не мога да се оправя с тези мм за дебелината) hmmmm
Sunny
Администратор

« Отговор #21 -: 13.02.2008 17:14 »

това е възможно най-тънкия неопрен. По тънък не мисля, че се прави - само неопреновите блузи и панталони поотделно са по-тънки. Този неопрен  си е съвсем подходяща дебелина, а и най-важното е дамски модел и е много удобен, освен, че стои много добре и е красив (голяма реклама му дръпнах, но искам да си кажа каквото знам (:-pp)). Най-добре е да минеш и да премериш да видиш кое ще ти е удобно. аз предпочитам да давам точно този модел за плуване, защото има hydro stretch панели (много разтегливи), които осигуряват свобода на движение, а това е важно при плуването.

Страници: « 1 2   Най-горе
Печат
Отиди в: