21.11.2024 21:57
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2   Най-долу
Печат
Автор Тема: 2 дни на Дъбник  (Прочетена 15174 пъти)
Vasso-Divaka
Духовит
**
Публикации: 136

« Отговор #15 -: 22.08.2006 19:05 »

Днес беше горе-долу добре на Дъбник!! основно 7 м/с на поривите стигаше до 12! Караше се фубаво до обяд после стана много поривисто и аз разоражих и се спасих към 4 часа! За по-късно не знам какво е станало, Съни щи разкаже, може и някоя снимка да пусне  Wink

Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #16 -: 23.08.2006 00:04 »

Цитат на: "SHMIT"
Цитат на: "Vasso-Divaka"
И аз говорих току що със Съни - достигало до около 14 м/с на поривите и било много яко!!
Кой е навитак за уре??!!

На Съни явно и е слабо щом не кара а само говори по телефона

Имам херметичен калъф за телефона и говоря карайки Mr. Green
Иначе да обобщя двата дни. Ден първи: Пристигнахме в 15.30 и ветромерът показа веднага 14м/с, но тази радост продължи само за около час. Към 16.30 се заоблачи рязко и вятърът спря, ама така спря тотално, че играхме федербал Mr. Green  Wink . После седнахме на тераската и ядохме риби и въздухът не помръдваше до 23.30, когато изви страшна буря. Вя цяла нощ и сутринта в 9ч. Юли се метна да кара, а аз около час по-късно. На място вече бяха Сашо от Плевен, после Младен и Дочо с кучето, след това vasso divaka и velco, които имали произшествия с колата - спукали гума(velco де Wink ). После пристигнаха Емо и Виктор (при тях също произшествия с колата, дано са се прибрали благополучно). От Плевен дойдоха Вальо, rumba racing, Джантов с дъщеричката си и двама кайтисти. Тони (на Любо жената Wink ) също пристигна самичка, влезе да кара и направо забрави да излезе, добре, че човек изпитва глад от време на време Wink
Да честитим новото оборудване на Вальо, утре ще пуснем интересни снимки как той почерпи за това Drinks и за какво точно почерпи и кой точно го изяде....който не се досеща става дума за крем-карамел, който всъщност беше и за мен и Криси, но Юли го подуши още от водата и на катапултиращ бакщак се изнесе до брега, грабна купата и дори леко изръмжа на кучето на Дочо, което се заумилква около него Wink  Mr. Green Само да уточня, че на връщане метна още 2 крема в заведението OK
Ще помоля всички да се обърне внимание на един адски притеснителен факт:
Адски е станало мръсно на полянката. Пълно е с боклуци от бутилки, кофички, салфетки и какво ли не още. Мисля, че двамата с Криси успяхме да съберем всичко и направихме голям огън. Детето се радваше за огъня, а аз му обяснявах, че ако всеки си беше събирал боклука в пликче и после си го хвърли в кофа, полянката на Дъбник щеше да е едно доста чисто място.

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
chill
Windmaster
Публикации: 512

« Отговор #17 -: 23.08.2006 10:51 »

Абе, имаше какво да се желае, но аз добре си покарах със 7.5 кв.м. Наистина беше поривисто, но поривите бяха дълги и всеки общо взето стигаше за един тигел до стената.

Големи благодарности ( Drinks ) за Vasso-Divaka, който ми услужи с крик и ключ, когато спуках гума.  Оказа се, че и аз имам, но бяха скрити по разни тайни местенца на колата, трябваше да чета ръководството за употреба за да ги намеря ... Rolling Eyes

Sunny, нещо снимчици дали има ... ?

Sails:  Severne Convert 2016 7.5
        Ezzy Wave SE 5.8
        Ezzy Wave SE 4.7
Boards: Starboard Kombat 106L
        Starboard Kode 123L

---
Pain is weakness leaving the body
emo
Отнесен от вихъра
Публикации: 382

« Отговор #18 -: 23.08.2006 12:52 »

Ние с Джими пък се накарахме зверски вчера и завчера на Искър.
В 8 часа вечерта разриговахме,а то още си духаше...направо да те е жал да го оставиш язовира в това му състояние. Sad
Сънни,пази ми ветромера,в Четвъртък ще мина да си го взема ! Smile
Sunny
Администратор

« Отговор #19 -: 23.08.2006 14:09 »

Цитат на: "emo"
Ние с Джими пък се накарахме зверски вчера и завчера на Искър.
В 8 часа вечерта разриговахме,а то още си духаше...направо да те е жал да го оставиш язовира в това му състояние. Sad
Сънни,пази ми ветромера,в Четвъртък ще мина да си го взема ! Smile

Супер, че и тук се е карало Wink
Пазя ти го, нали съм ти обещала.

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #20 -: 23.08.2006 17:07 »

hip  \0//  bravoo

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
Mladen
Полъх
*
Публикации: 62

« Отговор #21 -: 23.08.2006 17:18 »

Историята за К.К. много ме изкефи.Много образно и живописно е описана  Wink .Докато я преглеждах няколко пъти направо ми идваше да скокна и да включа фурната , но в крайна сметка си хапнах един крем карамел с една топка сладолед отгоре в ресторанта и ентусиазма ми се изпари. И другият път го поръчайте със сладолед / да му мисли Вальо  Mr. Green  / , много е готино .

Ако работата ти пречи на удоволствията / сърфа , ...... и ...... / - зарежи я !!!
Sunny
Администратор

« Отговор #22 -: 23.08.2006 17:26 »

Ааааа ето как в бързината пропуснах да кажа, че и Младен беше там, ама по точно наистина цял ден не излезе от водата. Сигурно тези гикове на Loft дават магически сили Wink
А за крем-карамела знаем, че е уникален със сладолед, особена ако е по-топъл и сладоледа се разтича.....мммммм Mr. Green

chill
Windmaster
Публикации: 512

« Отговор #23 -: 23.08.2006 17:59 »

Sunny, имаш ли снимките в по-голям размер ?

Sails:  Severne Convert 2016 7.5
        Ezzy Wave SE 5.8
        Ezzy Wave SE 4.7
Boards: Starboard Kombat 106L
        Starboard Kode 123L

---
Pain is weakness leaving the body
Sunny
Администратор

« Отговор #24 -: 24.08.2006 14:29 »

Да

Mladen
Полъх
*
Публикации: 62

« Отговор #25 -: 24.08.2006 18:28 »

Цитат на: "Sunny"
Ааааа ето как в бързината пропуснах да кажа, че и Младен беше там, ама по точно наистина цял ден не излезе от водата. Сигурно тези гикове на Loft дават магически сили Wink
А за крем-карамела знаем, че е уникален със сладолед, особена ако е по-топъл и сладоледа се разтича.....мммммм Mr. Green

Съни , вярно , че цял ден не излязох от водата , но това беше със стария ми гик . Аз ако бях ригнал ГИКА The Loft и голямото платно , то тогава , не само цял ден , ами и цяла нощ щях да се нося над Дъбника като "Летящия холандец" Very Happy  Very Happy  Very Happy

Ако работата ти пречи на удоволствията / сърфа , ...... и ...... / - зарежи я !!!
Страници: « 1 2   Най-горе
Печат
Отиди в: