аз съм спортист човек , и съм начинаещ във почти всеки спорт който в момента практикувам. Знам че при баскетбола стигнах до нац. отбор за 2 години само заради тренировки и самоусъвършенстване(май правилно я написах), но се отказах, защото там нети дават нищо ново нищо което да те потдържа, затова минах на борда , след това на сърфа . Сърфа замен е поне 2-пъти по интересен спорт точно заради това, многото фактори, и многото възможности, който при борда и ските респективно са толкова намалени
. Знам че съм карал 2 години сърф и знам че вече ми е скука да карам със голяма дъска малко платно знам че не е чак такъв кеф слаб вятър и един два дни каране в годината(затова започнах турция , както някой каза "рано или късно осъмваш там")Там да спиш наоткрито само със спален човал и едно одяло на главата при 10м/с вятър е нещо прекрасно.За 5 дена надобрях повече откогато и да е.Ако тези момчета имат поне поовината хъс като моя и ако имат поне 10 години повече сърф зад гърба си , то според мен тава е една граница която искат да покорят. страшното тогава е дали ще открият друга граница след нея
. Но Robby го е измислил , захващаш друг спорт