21.11.2024 23:56
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Нощно каране на сърф ?  (Прочетена 5333 пъти)
haimanov
Духовит
**
Публикации: 123

« -: 03.09.2007 23:31 »

Пускам тази тема, защото се зачекна нещо по въпроса в една друга тема, таааа .... аз очаквам с нетърпение Съни да се включи с мнение ... както самата тя обеща Smile

Boards: BIC Techno-E 135l,
Sails : NS 6.0
70kg
cenk
Духовит
**
Публикации: 126

« Отговор #1 -: 04.09.2007 10:12 »

Аз само съм гледал и не ми изглжа много различно от дневното. Същия, който гледах сега си прави крилото на кайта със светлинки. В четирите ъгъла ще светка.  Yes

Fishin' All Day
chill
Windmaster
Публикации: 512

« Отговор #2 -: 04.09.2007 11:53 »

Страхотно изживяване.  Карал съм не точно нощно, а вечерно, във всеки случай бурно, хладно и достатъчно тъмно за да не се вижда нито брега, нито другите сърфисти, въобще. Имаш чувството, че си съвсем сам по средата на океана.

Sails:  Severne Convert 2016 7.5
        Ezzy Wave SE 5.8
        Ezzy Wave SE 4.7
Boards: Starboard Kombat 106L
        Starboard Kode 123L

---
Pain is weakness leaving the body
haimanov
Духовит
**

« Отговор #3 -: 04.09.2007 14:03 »

Нащо си беше баш нощно, ама под влиянието на алкохол  hip (лекичко) и подходящо време ... решихме да направим тази авантюра.
Първото нещо което направихме е да сложим един петромакс на брега, че да знаем къде трябва да се приберем, после за да може да се виждаме все пак някакси във водата,
взехме назаем от запасите едни флуорисцентните пръчки дето се чупят и светят няколко часа ... по две на човек, едно за рамото и едно за мачтата на сърфа.
Само ме е яд че нямаше фотоапарат ... доста  красиво беше. Покарахме може би около час, беше страхотно ... и доста студено, нямаше произшествия !
След това за загряване на организма мощно ром tequilla и посрещане на първите лъчи на слънцето с текила  tequilla tequilla. Следващия ден до писахме безветрив по обясними причини !   oops   oops oops:Q:

70kg
jorro
Полъх
*
Публикации: 60

f'ing fast

« Отговор #4 -: 04.09.2007 20:26 »

яко е ако минеш прибоя Yeee.мен вълните ми скьсаха платното на 5 места man а Криса плува дьрпаики сьрфа да мине прибоя

fast will eat slow
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #5 -: 04.09.2007 23:49 »

И аз имах едно яко каране на Диканя с Жоро Зъболекаря и още някой, но тогава не мина без произшествия. Две коли бяха на фарове и от трима души във водата - два строшени сърфа. Ама вятъра си заслужаваше де  Yeee

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
ant_dream
Буревестник
Публикации: 764

« Отговор #6 -: 05.09.2007 16:59 »

като караш срещу вълните имам чувството че си играя на руска рулетка с тая 145 л дъска
както си караш и фъррр та се чудиш каде да се презимиш е ако вятъра ти даде де Confused
по вълните си е друго цепиш и кеф Smile абе накефих се макар че искам да карам на пълнолуние Confused

Weight - 100 kg
Board - Starboard Carve 144l 2005
Sail -    Loft     LipWave 6.2
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Climbing the mountain, never coming down,
'Cause you will hate yourself in the end.
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #7 -: 06.09.2007 22:26 »

Аз за съжаление не съм карала нощно време, обаче дори да имам възможност не знам дали бих се престрашила. Нощем водата ми изглежда черна и много страшна. а със сърфа предполагам ,че бих имала проблем с това, че няма да виждам поривите на вятъра (това всъщност Юли го е споменавал като проблем). Не знам за вас, обаче аз ако не гледам поривите ми е доста по-трудно.

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
surf_mimi
Полъх
*
Публикации: 5

« Отговор #8 -: 07.09.2007 18:14 »

И аз още не съм карала през ноща но смятам следващата година да пробвам   OK . Ще карам обаче със спасителна желетка. Не съм чак толкоз смела . . Е ако съм пила нещо няма май да се сетя   Drinks
haimanov
Духовит
**

« Отговор #9 -: 07.09.2007 18:52 »

Аз за съжаление не съм карала нощно време, обаче дори да имам възможност не знам дали бих се престрашила. Нощем водата ми изглежда черна и много страшна. а със сърфа предполагам ,че бих имала проблем с това, че няма да виждам поривите на вятъра (това всъщност Юли го е споменавал като проблем). Не знам за вас, обаче аз ако не гледам поривите ми е доста по-трудно.
Само първия път е страшно Smile
Не че става кой знае какво каране, но адреналина е важен Smile

70kg
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #10 -: 07.09.2007 20:47 »

Само първия път е страшно Smile
Не че става кой знае какво каране, но адреналина е важен Smile
Wink
Може би ще се престраша някога, особено ако случая е като днешния: Цял ден няма вятър и в 19ч. излиза доста силен, не знам колко, но Юли караше с 5.2 и каза, че отвреме на време му било силно. Момчетата караха наистина до тъмно и така като става постепенно сигурно е по-добре като за първи път

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: