25.11.2024 01:22
Новини: За водните екстремни спортове, плуване и гмуркане предлагаме екипировка на фирмите:  Bare, Sooruz, Ascan, GUL, Aquasphere, Aqualung, Beuchat, World Industries, AirHead, Sooruz, DryPak и Spokey.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2   Най-долу
Печат
Автор Тема: Някой ще ходи ли до Турция близките седмица-две?!?!?  (Прочетена 9244 пъти)
vlad
Духовит
**
Публикации: 194

« Отговор #15 -: 08.07.2005 08:49 »

Съни, а аз се чудех на какво се дължи това невиждано бездействие от твоя страна. Държа да отбележа, че намесата ти бе съвсем навременна, защото ние, членовете на озверялото братство на прелъстените и изоставени от вятъра уиндсърфисти вече стягахме кола за мъчение, та един твой помощник аха, ама за малко да усети ....
vlad
Духовит
**
Публикации: 194

« Отговор #16 -: 08.07.2005 09:05 »

Ле лийййййй, ..... тръпки ме побиват само като го изричам, а клавиатурата определено отказва да го пресъздаде (може и да е заради контрола, който налагат правилата на този форум за борбата срещу насилието Confused )

Всичко е добре, щом свършва добре :D  hip
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #17 -: 14.07.2005 10:07 »

Цитат на: "vlad"
Съни, а аз се чудех на какво се дължи това невиждано бездействие от твоя страна. Държа да отбележа, че намесата ти бе съвсем навременна, защото ние, членовете на озверялото братство на прелъстените и изоставени от вятъра уиндсърфисти вече стягахме кола за мъчение, та един твой помощник аха, ама за малко да усети ....

Айде вече се прибрах, ама то пък вие заминавате. Май лятото ще го караме на смени във форума, но пък ще обменяме опит кой къде е бил и как не е карал Wink
Аз бездействах във форума, поради наличието на някакъв вятър, който ставаше да се уча на кайт и по цял ден си висях на училището на Вальо Габровеца на Черноморец. Ама за това ще пиша в кайт форума Wink

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Страници: « 1 2   Най-горе
Печат
Отиди в: