02.11.2024 02:22
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2   Най-долу
Печат
Автор Тема: За Тръгващите към острова за прогнозата....  (Прочетена 15270 пъти)
polkovnika
Вятърничав
Публикации: 233

we will never walk alone

« Отговор #15 -: 01.08.2008 22:23 »

Good Luck Good Luck Good Luck Good Luck Good Luck Good Luck Good Luck
  ПУКОТЕВИЦАТА ПРОДЪЛВАВА, С МАЛКА ПАУЗА ,ОТ ТУК ДО КРАЯ НА ПРОГНОЗИТЕ. ДЕРЗАЙТЕ БРАТЯ! МИСЛЕННО СЪМ С ВАС.
 Good Luck Good Luck Good Luck Good Luck Good Luck Good Luck Good Luck

Now Kite -  NORTH Evo -12, NORTH Evo 9, LIQUID FORCE Wow 7, Wow 5,  2side board -Undergraund, Directional board RRD COTAN 5.6,
ivorpetkov
Вятърничав
Публикации: 294

« Отговор #16 -: 02.08.2008 14:59 »

Днес беше брутално и на уейв спота и на гладкото.

Съни, с какви платна се караше тези дни,  колко квадрата беше най-малко ?  Smile

Sails:     5.3 Loft O2
            6.0 Gaastra Matrix
            4.2 Loft Lip Wave
Board:   Tabou Rocket 115 l
Weight: 73 kg
VenciV
Windmaster
Публикации: 578

« Отговор #17 -: 04.08.2008 07:54 »

С четворки до 11ч :D :D :D

Sails:4,2 North Sail Vudoo 4.5 Simmer 4.7 North Sail Duke5.3 North Sail Ego 6.5 Gaastra
Boards: Tabou DaCurve 73l. Tabou DaCurve 79l.RRD WavePro-Twin 74
Naish SuperCross 85l . Mistral Flow 105l Mistral 117
Favorite sail 4.7.board 79 Wind 13-18m/s sides
The Bear
Отнесен от вихъра
Публикации: 432

Цецо от Враца

« Отговор #18 -: 04.08.2008 10:30 »

За тези които не са си тръгнали още: на ГКПП Ипсала и Кап. Петко Войвода в посока Острова -> България вчера следобяд нямаше никакви коли, минаваше се супер бързо.

92кг, 186см, Global Wave 98l _ Icon 145l _ Combat 4.2 _ Lip Wave 5.2 _ Pilot 6.0 _ Glide 7.5 _ GTX 9.0 (доволно изпробвано)
dr bre
Вятърничав
Публикации: 205

« Отговор #19 -: 04.08.2008 10:49 »

Снощи се прибрахме и минахме през Лесово. В посока БГ нямаше коли, но посока Турция беше голям джумбиш, това обаче не попречи на гад... добричките граничари да ни размотават сума ти време, направо ми скъсаха нервите. Най-накрая като излязаме от нашето КПП, отсреща имаше яко опашка тирове, а колоните с гастербайтерите бяха в насрещното, та трябваше да карам почти в полето. Иначе вятър много и гот. (Юли благодарско за спасяването на редник Райън - беше му полезен и здравословен опит). По гладкото са плъзнали едни търсачи на силни усщания със шнорхели и маски, все едно със завързани очи да минеш през цариградско. Всъщност толкова много турци на това място не бях виждал, ама нали са си в къщи ..
ivorpetkov
Вятърничав
Публикации: 294

« Отговор #20 -: 04.08.2008 12:43 »

За тези които не са си тръгнали още: на ГКПП Ипсала и Кап. Петко Войвода в посока Острова -> България вчера следобяд нямаше никакви коли, минаваше се супер бързо.
А как беше в посоката GR->TR?

Sails:     5.3 Loft O2
            6.0 Gaastra Matrix
            4.2 Loft Lip Wave
Board:   Tabou Rocket 115 l
Weight: 73 kg
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #21 -: 04.08.2008 14:06 »

Мараба :О:

Прибрахме се на завет най-накрая  в София oops
Рапортувам, че преизпълнихме плана по всички показатели Yeee Yeee Yeee  То не бе каране, то не бе чудо Yeee
Направо се размазахме Yeee

Тръгнахме наобратно (разбирайте посока София-Гьокчеада, след 3дневен престой в София!) във вторник, минахме през Лесово за към Турция за има-няма 30тина минути :D Четвъртък и петък бръмчахме на уейв спота сутрин, на "паркета" от 14ч. натам --< Интересното е, че таязи прогноза си беше само за уейварски материал защото следобедите на "паркета" духаше изток и дигаше егати и готските вълни Yeee Yeee Единият от дните карахме до залез слънце, дори продължихме да теглим тегели след като слънцето изчезна зад хълмовете, голЕма зарибявка ейййй... Wink Wink Wink Wink Съботата и неделята на паркета сутинта беше егати и содом и гомор-а, имаше безплатна пилинг маска за седящите на плажа в очакване да падне малко вятъра дори и за малък материял...

С две думи, след духавицата не мога да си кажа името, камо ли да си завържа връзките на обувките/маратонките, та се налага да "бичим" по чехли хахахахаххаааа Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Карането на уейв се оказа чудна магия, само не трябва да му се мисли и назландисва човек...  Twisted Evil
Много се изкефих, че на уейв спота се беше събрало цялото сърфистко войнство, супер си е да видиш побратимите на вода... Ухууууу.... Yeee Yeee Yeee Yeee Мания бяха тези 5 дни! --< --< --< --<

Вчера вечерта се върнахме през Гърция-Ипсала, никакви опашки, никакви хора по посока турция-гърция-българия, наобратно обаче имаше опашка от гастер-и и то много дълга, явно са надушили благината на минаването през Гърция.

Айде, остава да видим до кога ще ми държи това 5дневно сърф подковаване в София...  Yeee Yeee Yeee

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #22 -: 04.08.2008 15:03 »

Направо се размазахме Yeee
.....Съботата и неделята на паркета сутинта беше егати и содом и гомор-а, имаше безплатна пилинг маска за седящите на плажа в очакване да падне малко вятъра дори и за малък материял...

С две думи, след духавицата не мога да си кажа името, камо ли да си завържа връзките на обувките/маратонките....

wall wall wall wall wall wall wall wall wall

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
metro
Вятърничав
Публикации: 212

Ветроход :)

« Отговор #23 -: 04.08.2008 18:04 »

Четвъртък и петък бръмчахме на уейв спота сутрин, на "паркета" от 14ч. натам --< Интересното е, че таязи прогноза си беше само за уейварски материал защото следобедите на "паркета" духаше изток и дигаше егати и готските вълни Yeee Yeee Единият от дните карахме до залез слънце, дори продължихме да теглим тегели след като слънцето изчезна зад хълмовете, голЕма зарибявка ейййй... Wink Wink Wink Wink Съботата и неделята на паркета сутинта беше егати и содом и гомор-а, имаше безплатна пилинг маска за седящите на плажа в очакване да падне малко вятъра дори и за малък материял...

С две думи, след духавицата не мога да си кажа името, камо ли да си завържа връзките на обувките/маратонките, та се налага да "бичим" по чехли хахахахаххаааа Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Карането на уейв се оказа чудна магия, само не трябва да му се мисли и назландисва човек...  Twisted Evil

много ясно че не трябва да се насландисва човек и ключа за успешно каране на уейв спота си е да оставиш там уейварката и малко платно и сутрин в 7ам направо на вълните а не като нас дето разригвахме и товарехме после аре ригвай и търчи да носиш...то си имаше хора които и в 6ам влизаха да карат по изгрев слънце ала тогава е кефа а към 10-11ч като падне вятъра направо се пренасяш на фунията със спидарката и разцепваш мрака а нека мързелите ти първа стават и пиейки кафе да питат ще влизате ли как е вътре? ха ха ха смях а ние сме се размазали от кеф на вълните... тази прогноза с този слетобеден изток си беше райско и макар в началото да липсваше карането на паркета на някои хора (то и на мене де) се размазахме от кеф на вълни а паркета няма да избяга Smile
Да похваля Лукта, че е на 1 крачка от това да върти 360 пред учудените ви физиономии докато се чудите коя е пък тая яка мадама която така добре кара и върти трикове с това JP - "дъ райт стъф фор радикъл екшън" мнооо ясно  OK OK да не говорим, че на вълни ви диша във врата и се стягайте че скоро ще почне да ви прескача щото сте и много бавни хи хи хи  :D :D :D :D :D :D :D :D изобщо не я подценявайте тя е голяма машинка направо скрива шапката на всички на острова  Yeee Yeee Yeee Yeee

Прогнозата си беше тамам направо още се чудя тука в София как може и грам вятър да няма и да е така задушно и кво праим тука бре хораааааа?  Sad Sad Sad Sad

Tabou Twister 100l
Tabou Da Curve 73l

Gaastra - Echo 5.2, Manic 4.7, Manic 4.0
Tabou Manta 100l
Gaastra - Savage 6.7
Mod_One
eXtreme iNside

« Отговор #24 -: 04.08.2008 18:12 »

.... Да похваля Лукта, че е на 1 крачка от това да върти 360 пред учудените ви физиономии докато се чудите коя е пък тая яка мадама която

Хе - хе Лукчо трябва да почерпи - повишиха и категорията (имам предвид тегловната). В бокса най-ниската май беше перо - е сега тя е категория - а, бе не знам следващата, ама сигурно пак е някоя въздухарска...  Wink taz (:-pp)

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
metro
Вятърничав
Публикации: 212

Ветроход :)

« Отговор #25 -: 04.08.2008 18:23 »

Хе - хе Лукчо трябва да почерпи - повишиха и категорията (имам предвид тегловната). В бокса най-ниската май беше перо - е сега тя е категория - а, бе не знам следващата, ама сигурно пак е някоя въздухарска...  Wink taz (:-pp)

Ама като казах яка мадама  имах в предвид не мусколеста като културистка бре захо не в боксовия смисъл ти си сбъркал темата тука говорим за сърф бре  oops ! тя е от уникалната "лукова" категория а именно: лека, изчистена и фърчаща по водата и над водата съответно с или без сърф мадама заради която всички падат във водата хи хи хи Wink

Tabou Twister 100l
Tabou Da Curve 73l

Gaastra - Echo 5.2, Manic 4.7, Manic 4.0
Tabou Manta 100l
Gaastra - Savage 6.7
Mod_One
eXtreme iNside

« Отговор #26 -: 04.08.2008 18:42 »

Ама като казах яка мадама  имах в предвид не мусколеста като културистка бре захо не в боксовия смисъл ти си сбъркал темата тука говорим за сърф бре  oops ! тя е от уникалната "лукова" категория а именно: лека, изчистена и фърчаща по водата и над водата съответно с или без сърф мадама заради която всички падат във водата хи хи хи Wink

Знам приятелю - просто се пошегувах. Това не пречи Лукчо да почерпи , де - много е надобряла.
 Drinks :1:

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
The Bear
Отнесен от вихъра
Публикации: 432

Цецо от Враца

« Отговор #27 -: 05.08.2008 08:01 »

А как беше в посоката GR->TR?

GR -> TR = имаше доста коли, може би по 10-15 в 2-3 колони, на BG -> GR същото положение.  :(((

92кг, 186см, Global Wave 98l _ Icon 145l _ Combat 4.2 _ Lip Wave 5.2 _ Pilot 6.0 _ Glide 7.5 _ GTX 9.0 (доволно изпробвано)
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #28 -: 05.08.2008 09:35 »

Знам приятелю - просто се пошегувах. Това не пречи Лукчо да почерпи , де - много е надобряла.
 Drinks :1:

Ей, аз се чудя вчера що бузите ми червени и горят, а то вие тук говорите за Лук :D :D :D
Всъщност, нали знаете базика какъв е...  Cool
Ивчо (Mr.Модератор) като се видяхме вика: "Ейй Нети, не мога да те позная във водата, седя и се чудя, кое ли е това момченце" и като трръгна оттам прозвището "Момченцето" ела да видиш Smile направо ми стана кръстник oops oops oops Не, че има лошо, аз се кефя, то с тези ветрови стойности откривам мускули по ръцете дето не знаех че съществуват на въпросното място хахахахааа.... Shocked Shocked Shocked

А JP-to е бонбон, явно ми е махало от дълго време да го забележа, а аз умувам та умувам, сега направо се срастнахме... Yeee Yeee Yeee Yeee Дори сме кръвни братя вече, след като финката ми цепна прилично глезена, но сега зараства, а и нямаше много кръв.... oops

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Страници: « 1 2   Най-горе
Печат
Отиди в: