22.11.2024 01:26
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Обидни думи според модератора Еди....  (Прочетена 2997 пъти)
gorgonata
Повей

Публикации: 4

« -: 17.07.2010 03:39 »

Да знам да се не объркам. Би ли бил така добър, както си и стриктен да напишеш думите освен "истински мъж" "клизма" и "самурай" които не може да се ползват във форума?! Да не излезе, че не изпълняваме правилата...
Благодаря предварително!
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424

SeaWolf

« Отговор #1 -: 17.07.2010 10:48 »

Да знам да се не объркам. Би ли бил така добър, както си и стриктен да напишеш думите освен "истински мъж" "клизма" и "самурай" които не може да се ползват във форума?! Да не излезе, че не изпълняваме правилата...
Благодаря предварително!
Мария, започваш да ставаш рецидивистка във форума...
Поведението ти определено може да се квалифицира като недоброжелателно и заядливо - и то от всички отговорили на постовете ти (прочети ги отново).
Ако не си погледнала или не си се ориентирала правилно тук се пише предимно за уинд и кайт сърф, а в написаното от теб за съжаление не открих тези думички... нито нещо свързано с тях...
отворени сме към всички желаещи да пишат и комуникират тук, но ако продължаваш така - едва ли и на теб ще ти е приятно - ще си пишеш и четеш сама, без да ти се обръща внимание...
Нямам желание да влизам в полемика - сама си направи изводите...
Поздрави !!!
ПП: и за да няма постове в тази насока:
рецидивист: най-общо - човек, който повтаря същото действие, за което вече е бил осъден санкциониран

Адреналинът е най-добрия наркотик.... Smile)
VenciV
Windmaster
Публикации: 578

« Отговор #2 -: 17.07.2010 20:44 »

Е няма ли да престанете за се заяждате, имам чувството че хора които са на светлинни години от уиндсърфинга само лаят във форума и защо , ако се качат на дъската в силно време разбират какви ххх са ........................ но приказките са големи................... сори но ми кипна Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool

Sails:4,2 North Sail Vudoo 4.5 Simmer 4.7 North Sail Duke5.3 North Sail Ego 6.5 Gaastra
Boards: Tabou DaCurve 73l. Tabou DaCurve 79l.RRD WavePro-Twin 74
Naish SuperCross 85l . Mistral Flow 105l Mistral 117
Favorite sail 4.7.board 79 Wind 13-18m/s sides
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: