windprayer
Вятърничав
Публикации: 271
www.vpsnowboards.com
|
|
« Отговор #120 -: 07.03.2011 14:20 » |
|
Споделете как си перете вътрешната обувка на сноуборд обувките?Пускате ли ги в пералня,на каква програма,колко често и т.н.?
Те не се перат никога в пералня, защото се унищожават още от първия път. Може да се изтъркат на ръка и не с топла вода. Не трябва и да ги накисваш. Общо взето по-добре да смърдят, но да са ти удобни
|
|
|
|
|
|
|
lubo
|
|
« Отговор #121 -: 07.03.2011 18:02 » |
|
Те не се перат никога в пералня, защото се унищожават още от първия път. Може да се изтъркат на ръка и не с топла вода. Не трябва и да ги накисваш. Общо взето по-добре да смърдят, но да са ти удобни Абе те за сега не смърдят,но изпитвам известни съмнения,че и този момент ще дойде,всеки път като ги събувам и от тях излиза пара, все едно във всяка съм мушнал димка.Само не ми казвайте,че и ръкавиците не трябва да се перат,че те обратно на всяка логика,вече се вмирисаха
|
|
|
|
bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l. sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
|
|
|
valko
|
|
« Отговор #122 -: 07.03.2011 18:06 » |
|
Ръкавиците миришат щото са менте и аз имах такива но бързо ги изхвърлих Относно обувките ползвай хубави термочорапи или при нужда "Ламизил" и не би имал проблем
|
|
|
|
Boards : Fanatic Bee 117l , Naish Enduro 106l Sails : Loft freerace 5.3m2 , Loft 360 free 6.5m2 , Neil Pride combat 5.0m2
|
|
|
chill
|
|
« Отговор #123 -: 07.03.2011 18:09 » |
|
|
|
|
|
Sails: Severne Convert 2016 7.5 Ezzy Wave SE 5.8 Ezzy Wave SE 4.7 Boards: Starboard Kombat 106L Starboard Kode 123L --- Pain is weakness leaving the body
|
|
|
windprayer
Вятърничав
www.vpsnowboards.com
|
|
« Отговор #124 -: 07.03.2011 18:25 » |
|
Ръкавиците миришат щото са менте и аз имах такива но бързо ги изхвърлих Относно обувките ползвай хубави термочорапи или при нужда "Ламизил" и не би имал проблем Точно така е за ръкавиците, бас държа, че като ги скъсаш или им направиш дисекция, ще забележиш че вътре има цял слой от чист найлон, който спарява жестоко и ръцете ти започват да смърдят далеч по-тежко и зловонно от които и да е обувки-препоръчвам ти да ги смениш веднага, защото смрадтта става непоносима, дори и за нейния източник. За обувките няма проблем, просто им вади вътрешните чорапи и ги изсушавай добре всеки път. Аз лично съм адски претенциозен откъм обувки и си карам с едни и същи вътрешни обувки от 2002г, въпреки че си сменям външните и така съм постигнал едно константно ниво на облъчване и ухание от доста време насам, което си е в рамките на допустимото (поне за мен).
|
|
|
|
|
|
|
Bamze
|
|
« Отговор #125 -: 07.03.2011 18:29 » |
|
Ръкавиците миришат щото са менте и аз имах такива но бързо ги изхвърлих Относно обувките ползвай хубави термочорапи или при нужда "Ламизил" и не би имал проблем Препоръчайте ръкавици
|
|
|
|
К2 Turbo Dreamer 167 Wide Union SL Binding K2 T1 Boots Only God Can Judge Me!
|
|
|
windprayer
Вятърничав
www.vpsnowboards.com
|
|
« Отговор #126 -: 07.03.2011 18:31 » |
|
Препоръчайте ръкавици Не мога да рекламирам каквито и да е марки тук, но за да сте сигурни че няма да има осмърдяване и няма да пускат вода, препоръчвам да са Gore-Tex
|
|
|
|
|
|
|
lubo
|
|
« Отговор #127 -: 07.03.2011 18:38 » |
|
На Chill добре заварили и да вземе да се появи вече,че цялото минало лято се губеше Относно ръкавиците сегашните богати на букет от аромати са "Diel"а уж ми казаха,че се били научили да ги правят
|
|
|
|
bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l. sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #128 -: 07.03.2011 18:42 » |
|
....смрадтта става непоносима, дори и за нейния източник. Истината е, че каквато и екипировака да имаш като я свалиш стаята замирисва на хокейна съблекалня - какво да с еправи, тялото отделя пот и една част от нея се просмуква в екипировката. Вярно е, че по-добрите (и по-скъпите модели) с мембрани пропускат влагата навън но все пак някаква част остава.
|
|
|
|
\\\ | /// \\ - - // ( @ @ ) -------o00o-(_)-o00o------- F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
|
|
|
Vancho laifa
|
|
« Отговор #129 -: 07.03.2011 18:45 » |
|
За ръкавици - Reusch с кожа и мембрана, издържат до -30 гр.
|
|
|
|
إيفان الحياة
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #130 -: 07.03.2011 19:03 » |
|
За ръкавици - Reusch с кожа и мембрана, издържат до -30 гр.
По-принцип до - минус 25 градуса. Останалите 5 градуса се дължата на
|
|
|
|
\\\ | /// \\ - - // ( @ @ ) -------o00o-(_)-o00o------- F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
|
|
|
Venelin
|
|
« Отговор #131 -: 07.03.2011 19:28 » |
|
Препоръчайте ръкавици Препоръчвам ръкавици с вътрешна ръкавичка. Последнте 7-8 години карам само с такива. Вътрешната е от тънък полар. Изважда се, суши се лесно, пере се и после - обратно вътре. Вътрешните ги пера след всяко каране. Външните - на 2-3 карания (зависи от носа ми, щото обикновено си забравям носните кърпчки) Ръцете ми винаги са топли, не се спарват и ръкавците не смърдят. Държат по около два сезона, след което започват да им се напукват гумените длани и да пускат вода. Тогава си купувам нови. Струват по 20-25 лева. "Марките" са различни, но общото помежду им е, че са ми удобни и че си представям едно куче, нарисувано отвътре
|
|
|
|
"Do or do not. There is no try."
Board: Fanatic Shark 145 l. Sails: 8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free Skills: Freeride Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
|
|
|
chill
|
|
« Отговор #132 -: 07.03.2011 23:11 » |
|
Сега като четох за Любо си дадох сметка, че повечето ми познати сърфисти карат и ски/борд. Само за някои не съм сигурен ... Пешооооу, къде си?
|
|
|
|
Sails: Severne Convert 2016 7.5 Ezzy Wave SE 5.8 Ezzy Wave SE 4.7 Boards: Starboard Kombat 106L Starboard Kode 123L --- Pain is weakness leaving the body
|
|
|
filev
Духовит
Публикации: 182
|
|
« Отговор #133 -: 07.03.2011 23:34 » |
|
Сега като четох за Любо си дадох сметка, че повечето ми познати сърфисти карат и ски/борд. Само за някои не съм сигурен ... Пешооооу, къде си? сърфистите карат ски без наклонена черта сноуборд парашутистите дето режат с едни дъски водата,режат с едни дъски и снега
|
|
|
|
JP FSW 78l Custom WTB FSW 108l
Ezzy SE Wave 4.0 Neil Pryde Alfa 4.7 Neil Pryde Search 6.2
|
|
|
ivak
Духовит
Публикации: 100
|
|
« Отговор #134 -: 08.03.2011 10:04 » |
|
Абе срещат се и разни неориентирани сърфисти, дето режат снега с едни дъски зимно време, но те/ние явно са/сме неосъзнати парашутисти
|
|
|
|
|
|
|
|