Каква сдържаност... от предния пост
Аз персонално се изкефих на макс
Всичко започна със зареждане на бензин на ОМВ защото сякаш си бяхме уговорили среща някои от "обичайните заподозрени"
Направо си сформирахме керван, а и леки гонки по магистарилича
На спота турскопребиваващите се надушихме като хиенки и сформирахме групички за раздувка
И да, който не бях виждала отдавна на прогноза го видях, обединяващото беше, че всички бяхме захилени като репички и някак поривите не успяха да омърлушат никого
Сега да се сетя аз лично кой видях, със сигурност ще изпусна някого, но ще опитам
Иво-Гаастра, Иван-прогнозата,Ники-Джнони Браво, Ники (на който казвах Васко), Марто, Графа, Шмита окомплектован с Льони, Марти и Мая и кемпер, Насето, Сашо-Метро, Сърго и Ланси, Мъната,Емката,Васко-Дивака, Мони, Чичо, Ицан, Мишан, Градинарите- Кокошка, Любчо и с тях още доста хора, Кони, Вели- Екстремката барабар с Рождения си ден, Сашо със "странното платно" (благодарение на което го разпонах"!), един брой МАНЕКЕН-а Филев от Филибето (който съм подминала на ръчка, щото къдети ще гледам "лимонките във водата"
), Джими, Жоро и разни други "чаршафостници" (да не се сърдят, но това прозвище ми хруна е сега, като то е напълно безобидно и е изпълнено с любов и страхопочитание
). Налагаше се да закопчавам неопрена на "един" отворко, който оставил цигарите и взел че напълнял, та неопрена започнал сам да му се разкопчава...не знам после кой му е дърпал ципа, 'щото за щастие го срещнах само веднъж
Въобще, беше безкрайна сърф-фиеста!!!!
Карахме, аз лично с 90л и 5,2м2, макар че на силните пориви ухаааа прелитах... На няколко пъти имаше внезапна спирачка и зорец след това да се изкласи, също имаше едно място с брутални тупалки, както единодушно решихме мястото където се танцуваше "ламбада"
Не обичам тези водоеми аз, но незнайно защо се изкефих на макс!!! Разписах се с много доволни тегечета, а и вълници имаше особено привлекателнички, респ. скок-подскок (или както Цецко кава "жабки", ама този път не бяха жаби, а скокчета!)
Манекена, взел да тества оборудването на свое другарче, ама единодушно решихме, че не му е добро оборудването 'щото финката беше строшена (подробности по счупването той сам да си каже без бой, ама си е поплавал милия!), но все пак Манекена си е Манекен, излезнал е протоколно с трапец вместо финка (явно в този момент съм го подминала, без да разбера)
В един момент в който вятъра спря, всички поседнаха на дъските и според мен се проведе един приличен лаф-моабет, жалко че в неопрените няма непромукаемо джобче за семки, за такива конкретни случаи
Аз бих се възполсвала, за щастие се измъкнах от вакумчето малко преди да изсмуче вятъра...но пък после го пусна...
Всички успяхме да си тръгнем преди чернилището което ни връхлетя-дъжд вятър без посока, очарователно си беше
Това е моето впечатление от водоема, отвдавна не бях стъпвала там, но ей на, толкова готско беше...