01.11.2024 14:24
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Споделено пътуване до Гьокчеада  (Прочетена 2832 пъти)
sandman
Полъх
*
Публикации: 28

fear the sea

« -: 26.07.2010 11:30 »

здравейте колеги, мисля да съобщя най-официално, че в сряда смятам да пътувам с познат към гьока до неделя, прогнозата вярно че не е от най силните ама за мен май си е екстра Smile)) та ако има някой който също желае да посети острова в този период е добре дошъл с нас. имам някакво място във и върху джипа и ще ми е приятно да се запозная и с нови хора Smile  
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424

SeaWolf

« Отговор #1 -: 26.07.2010 16:21 »

И аз ще пътувам тогава..
Смятам обаче  около 03,00 часа да съм на границата на М. Търново и ще се опитам  да хвана първия ферибот в 08,00 часа...
Пътят не го познавам и ще се ориентирам с навигация...

Адреналинът е най-добрия наркотик.... Smile)
sandman
Полъх
*
Публикации: 28

fear the sea

« Отговор #2 -: 26.07.2010 22:33 »

ами аз май ще тръгна вторник вечерта и ще остана в стара загора на гости и в сряда сутринта ще продължим към турция ( ако евентуално някой още не реши да се присъедини), а пък ти ако пътуваш от бургас и през малко търново мисля няма нужда да е през нощта ( ако е заради големите опашки на границата, предполагам там е по -спокойно) , аз ходих вече 3 пъти и все по това време минавам на свиленград, вярно че бързо ама на другия ден гледам като прострелян и ми се спи до вечерта Smile))) пък и първият ферибот беше около 10 или нещо такова, все го забравям точно в колко....   а там може да се засечем  аз съм с едно сиво паджеро с две врати и горен багажник .. и един мистрал 130 л Smile)))) а какво ще се развявя над мистрала зависи от времето  --<
ivorpetkov
Вятърничав
Публикации: 294

« Отговор #3 -: 26.07.2010 22:36 »

Пътят не го познавам и ще се ориентирам с навигация...
Навигацията си е хубаво нещо, но понякога поради кофти карти излизат странни маршрути.
Огледай тази тема за маршрута през Малко Търново. С препоръка все пак през Хавса, отклонението не е много, че през малките селца попаднах на единствения път с дупки в TR.
http://www.windsurf.bg/forum/index.php/topic,2270.msg28376.html#msg28376

Sails:     5.3 Loft O2
            6.0 Gaastra Matrix
            4.2 Loft Lip Wave
Board:   Tabou Rocket 115 l
Weight: 73 kg
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: