21.11.2024 19:03
Новини: За водните екстремни спортове, плуване и гмуркане предлагаме екипировка на фирмите:  Bare, Sooruz, Ascan, GUL, Aquasphere, Aqualung, Beuchat, World Industries, AirHead, Sooruz, DryPak и Spokey.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2   Най-долу
Печат
Автор Тема: Има ли хора с paypal акаунт ?  (Прочетена 7382 пъти)
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #15 -: 28.01.2011 00:55 »

Аз също имам акаунт там и веднъж се опитах да преведа 250 евро на друг юзър в Унгария и се оказа, че не мога да пращам или получавам толкова големи суми, защото държавата ни била включена в някакъв списък с рестрикции, но може и вече това да се е променило, но в последствие знам, че въведоха доста такси за услугите си и не съм им ползвал услугите скоро.
Съветвам те да им провериш внимателно условията  Good Luck

Това е заради европейска директива против прането на пари. Трябва да предоставиш данни на Пейпал с които да удостовериш, че си "истински" , с адрес и т.н.
Първите пари които получих чрез тях бяха 900Е и тия тъпаци ми блокираха акаунта и парите в него, докато не им предоставя нужната информация. Предоставих им я, но нямаше резултат. Акаунта ми продължаваше да е блокиран и не можех да оперирам с парите си. Попрочетох малко , и се оказа, че сметка се блокира и се изисква такава информация, когато през нея преминат над 2000Е. Написах им едно писмо, с което им обясних ситуацията и че нарушават правата ми на потребител и т.н......След няколко часа всичко беше ОК и не съм имал повече проблеми с тях, независимо от сумите които минават през акаунта.

Страници: « 1 2   Най-горе
Печат
Отиди в: