22.11.2024 00:50
Новини: За водните екстремни спортове, плуване и гмуркане предлагаме екипировка на фирмите:  Bare, Sooruz, Ascan, GUL, Aquasphere, Aqualung, Beuchat, World Industries, AirHead, Sooruz, DryPak и Spokey.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Анкета
Въпрос: Кой ден считате за успешен уиндсърф ден?
Ден с перфектен вятър в който сте се размазали от каране - 18 (85.7%)
Ден в който сте карали но се е налагало да пускате по вятъра за да глисирате - 0 (0%)
Ден в който само сте се разхождали със сърфа като екскурзионна лодка - 1 (4.8%)
Ден с твърде силен вятър в който или не сте влезли или сте потрошили оборудването - 1 (4.8%)
Ден в който сте ригнали но така и не сте везли във водата - 0 (0%)
Ден в който сте натоварили колата, но така и не сте тръгнали към спота - 0 (0%)
Ден в който ви се е щяло да направите нещо от горе посочените, но за съжаление не е ставал дори и за това - 1 (4.8%)
Общ брой гласове: 21

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Кой ден считате за успешен уиндсърф ден?  (Прочетена 5575 пъти)
glum
Полъх
*
Публикации: 91

« -: 15.09.2011 10:12 »

Спорим с жената кои дни ми се броят за уиндсърф дни и кои не и се надявам на вашата безпристрастна  :D :D :D помощ.

П.С. Съжалявам, не сванах как може да се разреши повече от един отговор. В този и вид анкетата е безсмислена, моля модератор да добави опция повече от един отговор или да я изтрие.
Eddie
Модератор
Публикации: 1102

« Отговор #1 -: 15.09.2011 13:06 »

Най успешен ми е денят,в който съм успявал да направя някакво breakthrough -първо влизане в преден налъм,първи глисаш,първи воден старт,първи джайб и така в подобна прогресия....само че такава точка липсва в анкетата  :-O-:
Иначе се радвам на всеки миг,в който съм на вода  и не съм в офиса... Без значение какви са условията и с какъв материал съм :D

Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L.
Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
Abit
Буревестник
Публикации: 855

тук-там

« Отговор #2 -: 15.09.2011 14:06 »

За мен успешен ден е: Когато качвам по вятъра и стигна дистанця края на градът-15км.  2'20 мин. и мина обратно разстоянието за максимум 15' мин.  общо 2'30 мин. са ми достатъчни да кажа, че съм имал прекрасен сърф-ден. Ако мина това разстояние два  пъти, сядам да разпусна с кеф и усмивка до уши... А когато се случи да го направя три пъти... чувството е като на малолетен след първо лягане  с  жена.  bravoo
glum
Полъх
*

« Отговор #3 -: 15.09.2011 14:27 »

Abit, човече, цели  два часа само качваш ли, не ти ли изтръпват ръцете? Аз като поддържам една посока по дълго и статично направо оставам без кръв в китките независимо от това че съм закачил трапеца и че съм на глисаж.
Abit
Буревестник
Публикации: 855

тук-там

« Отговор #4 -: 15.09.2011 14:45 »

.....

Свиква се OK сега понякога ми изтръпва задния при качването.... но още щом усетя  сменям курса и така не го оставам да се преумори. Всъщност максимум карам около 10-15 мин. в една посока, губи се хоризонта и е шубе когато си сам. Иначе в група и оборудване с лодка до нас, на която има провизии, става наистина голямо размазване.....  oops
Иронията в цялата работа е да блъскам 2 часа за да си кефя на макс 15-тина мин.   :D

Зимата си спомням... че имах проблем не само с китките както при теб а с цялото тяло,  но ми помогнаха приятели като ми казаха за настройките и грешките в тялото при каране... Сега мога да се пренатоваря, само ако съм на оверпауар и се гонкаме помеждуси... иначе си остават проблемите с претъркването в страповите, но пък мазолите и зачервяването на ръцете се изчисти.
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #5 -: 20.09.2011 10:12 »

За размазванката от каране ясно :D но за пикантерия прибавям и  когато върже някое дълго мъчено трикче :D Е, тогава всичко олеква и се глисира с криле Shocked Shocked Shocked

ПП А то има ли такива луди дето си играят на товаренка на колата САМО :О: :О: :О: :О:

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
glum
Полъх
*

« Отговор #6 -: 20.09.2011 11:57 »

:D  :D  :D
Ми не знам да ли има такива луди, ама на мен веднъж -дваж ми се случи. Като на прогноза север-североизток изведнъж го обърне и умре какво да прави човек. Пък и при мене е сложно товаренето: мъкнене, редене, вързване, чакане на домочадието и други екстри.

Колкото до трикчетата, ми те се броят на пръсти дните, останалите дни какви са, неуспешни :D :D :D. Не бе ясно че като направиш нещо за пръв път и ти се препълва душата от щастие, но номера на анкетата беше да убедя жената да ми брои за уиндсърф дни само тези в които съм се потрошил от каране.

Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #7 -: 20.09.2011 12:30 »

...но номера на анкетата беше да убедя жената да ми брои за уиндсърф дни само тези в които съм се потрошил от каране.
:D :D :D, другото не се брои Wink

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Maran4ito
Духовит
**
Публикации: 161

« Отговор #8 -: 20.09.2011 22:12 »

...аз пък съм карал в един ден на запад, север и вечерта на изток...важното е да духа, пък от където дойде,а другия ден беше пък от си до юг! Yes Yeee --<
vandal
Windmaster
Публикации: 683

по-добре от гика, от колкото от мотика

« Отговор #9 -: 16.12.2011 23:57 »

За размазванката от каране ясно :D но за пикантерия прибавям и  когато върже някое дълго мъчено трикче :D Е, тогава всичко олеква и се глисира с криле Shocked Shocked Shocked

ПП А то има ли такива луди дето си играят на товаренка на колата САМО :О: :О: :О: :О:

уви, да...не веднъж съм си разхождал оборудването...
гледам прогноза - зверска - товарим, отиваме на спота, споглеждаме се с тъжни погледи и мълчешком на обратно...не мога да го нарека добър ден по никакъв начин...обикновенно завършва с безпаметно пиянстяво (в такива дни най-добре да почнеш ранния следобед, за да забравиш разочарованието)

кара каквото му попадне...

https://www.geckowindsurfschool.com/
http://www.windsurfyoga.eu/
Bul-131
Вятърничав
Публикации: 231

« Отговор #10 -: 21.12.2011 17:53 »

Когато после не ми се кара 3 дена
marino
Буревестник
Публикации: 805

« Отговор #11 -: 21.12.2011 17:56 »

Когато после не ми се кара 3 дена
Значи аз все още нямам добър ден?Всеки път на другия ден пак ми се кара.

РЕМОНТ НА УИНДСЪРФ И КАЙТ ОБОРУДВАНЕ. адрес:София,Кокаляне,ул.Александър Генков №8 , тел:0888200617
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: