21.11.2024 19:46
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2   Най-долу
Печат
Автор Тема: Феноменът Зелена Карта/Зигорта  (Прочетена 12506 пъти)
vlad
Духовит
**
Публикации: 194

« Отговор #15 -: 10.08.2006 18:08 »

Eто тук малко обяснения за "Зелена карта".
http://www.nbbaz.bg/?p=essence&lang=bg

Имайте предвид, че информацията не е актуализирана (цитират Закон за застраховането, който вече е отменен от Кодекса за застраховането). Въпреки това се дават общи обяснения, които може да са ви полезни.
Ivo
Вятърничав
Публикации: 296

« Отговор #16 -: 22.08.2006 15:23 »

Като се разговорихме за сигорти, някой знае ли дали все пак те имат някакво реално покритие? Сиреч, ако стане беля (дано не се случва на никой) признава ли тяхното законодателство гражданска отговорност от турска застрахователна компания сключена с чуждестранен гражданин/автомобил? Или ги правим само за пред гранични, полицейски и жандарма власти?
KOKO
Гост
« Отговор #17 -: 26.08.2006 21:18 »

Здравейте  Very Happy  Drinks  Регистрирам се във форума точно заради сигортите.
Да, при възникване на инцидент турската застрахователна компания ще заплати щетите и това вече е ставало многократно. Желателно е застраховката да е при реномирана турска компания (например AXA Oyak, която е дъщерна на може би най-голямата такава в света). Разбира се има определен лимит и сега не мога да Ви го кажа, но ще се разтърся.
Интересува ме на Капъкуле на коя компания правят застраховки. Smile
И още нещо: Актуалните цени на бензин, дизел и газ в Турция. Знам, че са солени, но все пак колко  Mr. Green
chill
Windmaster
Публикации: 512

« Отговор #18 -: 26.08.2006 22:53 »

Цитат на: "KOKO"

Актуалните цени на бензин, дизел и газ в Турция.

Дизел, в Shell - 2.50 YTL/ltr

Sails:  Severne Convert 2016 7.5
        Ezzy Wave SE 5.8
        Ezzy Wave SE 4.7
Boards: Starboard Kombat 106L
        Starboard Kode 123L

---
Pain is weakness leaving the body
ant_dream
Буревестник
Публикации: 764

« Отговор #19 -: 11.09.2006 18:29 »

а95 - 2.73 абе с левче отгоре Smile забавляват се в турция

Weight - 100 kg
Board - Starboard Carve 144l 2005
Sail -    Loft     LipWave 6.2
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Climbing the mountain, never coming down,
'Cause you will hate yourself in the end.
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #20 -: 11.09.2006 22:18 »

но на безмитната бензиностанция Дизела е 1,5лв. Ако си с голям резервоар, Като напълниш ти стига.

vlad
Духовит
**
Публикации: 194

« Отговор #21 -: 14.09.2006 09:35 »

Цитат на: "KOKO"

Интересува ме на Капъкуле на коя компания правят застраховки. Smile
И още нещо: Актуалните цени на бензин, дизел и газ в Турция. Знам, че са солени, но все пак колко  Mr. Green

газта е 1,50 - 1,60 лв. Ще погледна при коя компания си направих застраховката, но името, което си посочил ми е някак непознато Confused  В смисъл - май там нямат офис.
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #22 -: 15.09.2006 00:59 »

Влади а добре дошли!!!!!! Докато накои останахте да карате на острова, други пътувахме много и надалеч, и дори вече безжалостно бидехме затрупани с проекти от които няма измъкване, а акъла ни още ехеееееее....седи си на там острова и сърфира ли сърфира....ама на ум... Evil or Very Mad  Evil or Very Mad  Evil or Very Mad  Evil or Very Mad  Evil or Very Mad

Вчера в едно междучасие, един колега пита "абе ти какво четеш", гледам аз верно държа книга, ама кога съм я извадила и дали наистина чета....хахахха нама как той горкия да знае, че всъщност само ГЛЕДАМ, не чета. Бутнах му книгата да види сам за какво става въпрос, 'щото наум си преговарях какво правят ръцете за дъг джайб...хихихии hip Егасимуси съвсем съм изперкала... Shocked  Yeee

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Страници: « 1 2   Най-горе
Печат
Отиди в: