22.11.2024 00:43
Новини: За водните екстремни спортове, плуване и гмуркане предлагаме екипировка на фирмите:  Bare, Sooruz, Ascan, GUL, Aquasphere, Aqualung, Beuchat, World Industries, AirHead, Sooruz, DryPak и Spokey.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Сняг , какво ще кажете  (Прочетена 108172 пъти)
ant_dream
Буревестник
Публикации: 764

« Отговор #105 -: 13.01.2007 02:29 »

Ах вие умърсихте само снежната ни тема :D за сняг незнам но аз днес вече пак ще ходя да покарам. Ентусязма не само помага да влезнеш
във студената вода , но и да повчрваш че някаде там има сняг. Той трябва само да се открие. Та честито на откритата сърф година, а
аз си продължавам със борд приключенията Smile

Weight - 100 kg
Board - Starboard Carve 144l 2005
Sail -    Loft     LipWave 6.2
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Climbing the mountain, never coming down,
'Cause you will hate yourself in the end.
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #106 -: 13.01.2007 10:55 »

Ах вие умърсихте само снежната ни тема :D за сняг незнам но аз днес вече пак ще ходя да покарам. Ентусязма не само помага да влезнеш
във студената вода , но и да повчрваш че някаде там има сняг. Той трябва само да се открие. Та честито на откритата сърф година, а
аз си продължавам със борд приключенията Smile
Може би този дъжд, който се изля в софия да е било сняг по високите части на планините и да имаш късмет. Казвай после как е било OK

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #107 -: 14.01.2007 03:28 »

Споко бе, снега започва от 15.01.07. Със сигурност
:liar: :liar: :liar:

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
ant_dream
Буревестник

« Отговор #108 -: 14.01.2007 22:49 »

Незнам за вас ама аз събота направо се накефих на Боровец М1 М2Б да ви кажа сняг бол писта за съжаление на някой необработена , а и за мен де че имам
проблеми с глезена и всяка неравност просто ми създава големи болки. Но имаше и обработен очастък, на който беше твърда коричката и се караше с голяма скорост
Абе рай. Сняг 15 см беше пудрата, ако може да се нарече така. Престраших е на няколко пъти да влезна межд клековете, РАЙ единия път паднах ии сняг до над-кръста
Знаете как е да се намирате на 4 метра от пистата и да стигате до нея за 10 мин Wink е беше плуване до нея в пудричка Smile. Ко друго хора нямаше, ма никви ама аз бях от
9 до 1330 след това незнам, е на М1 имаше де малка опашка и хора по пистата но като отидох на м2 просто кеф :)до 1300 никфи хора само 10 може би. Но пак несе
престраших да ръгна към М3 ама аз бях с групичка и тренирахме и ако се бях откъснал от нея можех да си навлека злобата на някой Бог Wink.
Незнам слънчице снежец даже пътеката до чайната е покрита почти със снежец абе кеф голям. Аз си изкарах супер. Е не точно де, щот тренерката , каза че карам
като куфар и че дста трябва да поработи над мен, а аз от 2-е години каране несъм ходил и един ден с учител Smile ама ще се справя Smile бързо ми схваща русата главица Smile
Това беше от мен .. ааа неее
След карането се върнахме с отбора до София и с 4-ма от тях решихме да им ходим на вилата на единия. А тя се намира до Боровец. Е качихме се в колата напълнихме я
с 30 лв купихме винтка( що са толкоз скъпи бее гадняри беше 4 ли 7 ли нинам ама са е 10, ще си купя целогодишна пък). И там 1800 се цопваме в басейнче с изворна
ВРЯЛА вода и до 1930 несме мръднали само кто ни стане топло , излизаме и тичахме голи(е не точно) по двора, а вън беше под 0-та ;)абе кеф голям. И после пак до
София. Стигнах до един извод , не че "акоискам има сняг" до това стигнах и миналия път на Боровец, а че трябва по-често да се ходи до вилата на тоя Пич Wink:D.
Та поздрави и знайте че има сняг ако има и мерак, Маркуджиците са най-добре. Но и Бансчо казаха че е добре макар че наместа имало лед!
Поздрави Smile

Weight - 100 kg
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #109 -: 15.01.2007 15:22 »

Ей този ant_dream, пак се е накефил яко Wink Живот си живееш ти \0// OK

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #110 -: 15.01.2007 17:39 »

Пък ние с <extremerider>-а правихме слънчеви бани на Витоша.
Е направих и три Лалета (по ученическия способ, щото седалката не работеше). Първата една трета беше отвратителна, но долу към отвеса беше много добре.

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
ant_dream
Буревестник

« Отговор #111 -: 15.01.2007 19:02 »

Дам разбрах че на лалето не е работило. А той ectremerider-а не е ли BEFSA-джия, че те са ходили на Боби
да си заравят пипсове и да си ги търсят после, нямат си работа и те Wink . Ух днес бях на изпит и такааа неми
пукаше, че абе незнам за тоя май ще имам 2ка или3ка ама за другия си взех днес учебник и сядам, че ми
трябват 2-а взети а аз имам само 1- за сега Wink.

ПС извинявам се за миналият пост че е така разпокъсан , не е нарочно Confused

Weight - 100 kg
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #112 -: 15.01.2007 19:13 »

Дам разбрах че на лалето не е работило. А той ectremerider-а не е ли BEFSA-джия, че те са ходили на Боби
да си заравят пипсове и да си ги търсят после, нямат си работа и те Wink . Ух днес бях на изпит и такааа неми
пукаше, че абе незнам за тоя май ще имам 2ка или3ка ама за другия си взех днес учебник и сядам, че ми
трябват 2-а взети а аз имам само 1- за сега Wink.

ПС извинявам се за миналият пост че е така разпокъсан , не е нарочно Confused

хахаха,е ходиха,ходиха ама райдера ни пипс има,ни му  се ходи,ни му се мисли :p цял ден си цикли на паркчето и умря от скука докато не видя един стар ветрогонски познайник!тоз zaho  как ме зарадва и ми оправи деня...пък и как го пори и пуска надолу тва ново баталеон-4е...косата ми настръхна!Уж човек на възраст,а жив състезател! OK \0// man

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
ant_dream
Буревестник

« Отговор #113 -: 15.01.2007 19:19 »

Хайде другия път тогава ще свирна като се акачвам към Боро че там се е затрупало със сняг, а и до междинна става.
А и все имам по едно свободно място Confused Ще трябва да се биете, занего Wink

Weight - 100 kg
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #114 -: 15.01.2007 19:21 »

хаха,а пък и аз още не съм бассес-джия....в режим на приемане съм все още (:-pp) но това със свирването за борото е добра идея!ако не се разберем за мястото мога и аз да се включа с транспорт  Drinks

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
ant_dream
Буревестник

« Отговор #115 -: 15.01.2007 19:45 »

Smile можи , А за  БАССЕС аз останах с впечатлението, че за да те приемат ти трябват 4-и неща
1. Каска
2. Пипс
3. TwinTip-ове
4. (най-важното) Да си си платил членската такса Wink
Абе за първите три съм ти гледал едно клипче дето Благо ми прати
Във вас със ските Wink от леглото ГОЛЯМ СМЯХ Wink. А за 4-тото
незнам колко е, някакви тайни кодове. неможах да хакна компа
На  Анди Балевски та да ви видя по колко плащате Wink

Ейй да забравих и трябва да имате поне 3-и лепенки на който пише БАССЕС или BEFSA
Една на каската , ските и ако може на обувките
Май прекалих ама немога да се здържа Smile. Не че някой ден неискам да покарам с вас Embarassed
ама нека надобрея ! Та даненаправя някоя грозна линия на някой хълм,че после
доживот ще ми се смеете :D

Weight - 100 kg
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #116 -: 15.01.2007 23:05 »

Smile можи , А за  БАССЕС аз останах с впечатлението, че за да те приемат ти трябват 4-и неща
1. Каска
2. Пипс
3. TwinTip-ове
4. (най-важното) Да си си платил членската такса Wink
Абе за първите три съм ти гледал едно клипче дето Благо ми прати
Във вас със ските Wink от леглото ГОЛЯМ СМЯХ Wink. А за 4-тото
незнам колко е, някакви тайни кодове. неможах да хакна компа
На  Анди Балевски та да ви видя по колко плащате Wink

Ейй да забравих и трябва да имате поне 3-и лепенки на който пише БАССЕС или BEFSA
Една на каската , ските и ако може на обувките
Май прекалих ама немога да се здържа Smile. Не че някой ден неискам да покарам с вас Embarassed
ама нека надобрея ! Та даненаправя някоя грозна линия на някой хълм,че после
доживот ще ми се смеете :D

Very sad Very sad хъ хъ хъ (няма такъв емотикон , но приеми, че се смея на сила)
Явно не си наясно какво точно е БАССЕС, какви хора членуват там, и с какво се занимаваме.
Член на БАССЕС може да стане всеки (дори и сноубордист) койти има сериозно отношение към планината. не е задължително да имаш ПИПС, каска, и туин тип ски. Що се отнася до лепенките, много са фешън, но аз не съм си залепил нито една за сега. Под прикритие съм oops
И да  хакнеш компа на Андрей Балевски нищо не би разбрал защото той на този етап няма много общо с Асоциацията.(Той е приятел който много уважавам, но е доста ангажиран  с други неща) Иначе членският внос е 15лв. с които се покриват разходите по съществуването на БАССЕС, поддръжката на сайта http://befsa.com/?q=, организирането на лавинни курсове, състезания и др.
Не се смеме, на никой братле. Нали това е ФРИРАЙД. Чувствай се ФРИ да си караш както ти е кеф, само спазвай правилата за безопастност, не застрашавай своя и живота на околните, за да може след чудесното каране да пиеме по бира и да споделиме изпитаното удоволствие от прекрасния ден. В реда на тези мисли имам удоволствието да поканя всички Вас, на една лекция по лавинна безопастност организирана от БАССЕС. Това ще е от полза на всички които ходят зимно време в планината и много бих се радвал ако дойдете http://befsa.com/?q=node/view/6254
Вход свободен (разходите са покрити от членския внос, който плащам с голямо удоволствие и се гордея от това)

P.S. Писах този пост с най-добри чувства. Ако е прозвучал малко остро то е защото държах да му придадъ сериозност Drinks

ant_dream
Буревестник

« Отговор #117 -: 16.01.2007 00:58 »

Smile Съжелявам че си осанал с такова впечатление.
Наясно съм съ с всичко което каза, и дори както споменах по-горе се надявам искранно някой ден да започна да карам с вас, понеже
вие правите нещо за което аз само си мечтая и около мен няма съратници, а сам ме е страх , луд съм неме е страх от почти нищо
но несъм глупак да отида сам в планината. ПРОСТО СИ НЯМАШ ПРЕДСТАВА КОЛКОМИ СЕ КАРА С ВАС, понеже вие споделяте нещо което
аз изповядвам, да се забавляваме в планината и кадето и да било другаде както ситрябва, да я уважаваме и да невършим глупости, защото
всякак крачка може да доведе до голяма глупост. Написах това по-горе защото знам че сте всички с много готин характер, и често се заяждате,
за да стане смях Wink. Та и аз така , както Капелето , както Ники и Корлиц Wink. Аз съм под прикритие във форумите ви и сайтовете ви.Wink
А за Балевски симислех че е един от основателите на БАССЕС и затуй , аз съм му незнам, като порасна искам да стана като него , ако ме
разбираш. От 2-е години се опитвам да се добера до Мальовишкия лавинен курс но все нестава, надявам се тази година да го посетя.
Бил съм на 2-е лекции на Момчил и със судоволствие бих отишъл пак, защото е поучително.
Абе просто ми се иска да покарам с хора коит биха ме качили там кадето смятам че нетрябва да се качва сам човек, и да имам преживявания
като техните. Но непознавам никой от БАССЕС лично само хора който карат с вас. А и аз да се натреса при тях ми се вижда тъпо. Мислих
си да се записвам за тазгодишното състезание на Банско, но незнам дали съм достатъчно добър за да нестане фал, а и глезена ми често
изклюва заради гадна травма.  Sad
Та искренно се извинявам , просто правя да бъде готино. Wink Хах аз съм може би един от лудите фенове на ваща Асоциация, само че ме е
срам да се добера до вас  Embarassed , а и незнам каде да ви търся? вие все сте някаде в дън планина Sad
Незнам какво повече да кажа , моля заседателите да прозинесът тяхното решение. Сведох глава.

Weight - 100 kg
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

ant_dream
Буревестник

« Отговор #118 -: 16.01.2007 16:34 »

... нему е тук мястото Confused преместено е в Безопастност при каране на ски

Weight - 100 kg
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #119 -: 17.01.2007 19:46 »

Ant, Написах горния пост без да имам нищо против когото и да е. Само исках да изясня някои въпроси които помислих, че са неправилно разбрани :-O-:
Ако искаш да присъстваш на лавинен курс мога да проверя дали има още места за курса на 19-21 януари в базата в Белмекен. (и да няма места обещавам да те сместят)
Що се отнася до карането с нас.  hi Когато решиш, че си достатъчно подготвен, просто ми се обади. С удоволствие ще карам с теб.
Ако желаеш да прекараш някоя вечер на по бира обсъждайки безснежието , снегъ , карането, екипировката или каквото и да е най официално те каня всеки вторник в бирария 1516. Обади ми се като решиш 0888 08 68 47
Андрей Балевски наистина е един от основателите на БАССЕС. Много му се кефя на начина по който е подредил живота си - голям респект \0//
Та в заключение мога да ти кажа: Уеуком батка bravoo

Страници: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »   Най-горе
Печат
Отиди в: