Здравейте,
Аз съм Мравката ако сте ме забравили
,
Връщам се от едноседмичен престой на Банско със спане на Предела. Да ви кажа прекарах симного хубаво. Първи ден
Красота слънчице твърдичка томба неминаванулей, красота. Приятели бол, хора малко. Тралала и се накарах като за Световно
Втори ден вче заоблачи
ама това непопречи на хубаво каране по Томбичка шлем и плато е разбирасе и улея над Томба.
Разбира се само се нагледах на Чашите без да си помислям да минавам от там . Една англичанка се загледа по мен даже.
Чувствам се горд понеже тя небеше от дебелите Англичанки. Трети ден Пада се четвъртък
глезенчето ми се попрецака от
изорана и необработена Томба незнайно защо небеше хубаво обработена, а и вече имаше бол камани навсякаде. И отидохме да
погледаме състезанието и да подкрепим моя отбор с който неможах да тренирам защото, незнам защо просто някак си ме беше срам
да отдиа с тях да тренирам и да ходя да спя другаде, ама ко да се прави е и на състезанието неможах да отида да се състезавам
ама конкуренцията беше много голяма с тоя Иван бух
е само гледах. Беше забавно да крещиме отстрани а и Сани направо си направи
гавричка със всички. Е жана нещо и се накара
ама ко да се прави и Виктор и тегли конско как може сама да си оправя дъските.
Бух как се беше пребила
някакви ужасяващи истории за падане с над 100км/ч
. Ама ги размаза
втори състезателен ден. Сани пак си
направи гавра а и личния ми приятел Косето Евтимов стана републикански за неговата възраст а му беше втори ден на слалум. Сани
и Виктор го поздравиха
гъзар. И на втория състезателен ден несе караше много имаше адски много киша бабуни а и петък имаше и хора
та лежарно каране. В събота карах със една съотборничка голяма мацка
една мъгла едно студено един вятър абе предпоставки за
лошо каране и разбира се точно преди да отиде да хапне в Козела на платото отще в началото падна и осука коляно много лошо
та
свличахме с нея. А тя и в двата състезателни дена стана първа в нейната група и тя си направи голяма гавра ех тази Вики
. Тя Жана
затова нени дава да караме преди състезания и заради ваксите и заради бабуните по пистите
И неделя се прибрахме. Ей сегичка точно
Зент ми се разсърди че несъм карал с него ама покрай толкоз много момичета как да караш с него
Ще го преживееш Иване от другата седмица
ще ходим на нощно лаленце да покараме с теб
. А да сега следва цяла семдица тренировки на Боро ма ще видим кой дни ще отидем.
Та ако има някой натам тея дни да драсне два реда.
Е това е от мен , не е нужно да го четете ама аз отдавна несъм писал та да се отчета