ant_dream
|
|
« Отговор #150 -: 17.02.2007 01:20 » |
|
Zaho кога рано, и аз ще ходя и сам сам в кола! Ако има някой който му се ходи да каже !
|
|
|
|
Weight - 100 kg Board - Starboard Carve 144l 2005 Sail - Loft LipWave 6.2 Gaastra Matrix 7.5 Boom - Loft Slalom
Climbing the mountain, never coming down, 'Cause you will hate yourself in the end.
|
|
|
ant_dream
|
|
« Отговор #151 -: 19.03.2007 19:13 » |
|
Та остана ми малко свободно време и реших леко така да потренирам за другата зима, а и имах няколко съставки в излишък , та събрахме се в петък няколко Мармота(тайно учреждение на екстремните ентусиасти) и чудихмесе чудихме се та забъркахме нещо в котлето, то излезна доста хубаво , дави кажа честно даже сам се очудвам колко съм надобрял та стига повече приказки искам да ви покажа какво следва от сряда до петък петък него виждате ама и тогава ще има. Малко сместа объркахме та стана много силна та и вятър се появи 65 км/ч и сняк долетя 25 см това за сряда ама ко да се прави сега мисля че в петък ще отида да видя какво е качеството на съставките и дали да поръчам за догодина още такива че засега ми харесват. Та http://www.snow-forecast.com/resorts/Vitosha.0to3top.shtmlняма нужда да ми благодарите в петък след карането разбирам някаква сбирка ще има па тогава ще се разберем . Абе май имам чувството че и други шаани са се занимавали, понеже тоя вятър някак си небеше толкоз силен като го замисляхме, а и снега малко поизпревари очакванията май маията ми се е смесила с тази на Захо и е станало малко напечено, абе пак няма да му го простя на този сняг . Та аз в момента търча наляво надясно да си търся часта за счупения автомат че доста ще ме е яд ако несе кача в петък или дори в четвъртък ! хайде забавлявайте се
|
|
|
|
Weight - 100 kg Board - Starboard Carve 144l 2005 Sail - Loft LipWave 6.2 Gaastra Matrix 7.5 Boom - Loft Slalom
Climbing the mountain, never coming down, 'Cause you will hate yourself in the end.
|
|
|
Sunny
|
|
« Отговор #152 -: 20.03.2007 03:15 » |
|
Та остана ми малко свободно време и реших леко така да потренирам за другата зима, а и имах няколко съставки в излишък , та събрахме се в петък няколко Мармота(тайно учреждение на екстремните ентусиасти) и чудихмесе чудихме се та забъркахме нещо в котлето, то излезна доста хубаво , дави кажа честно даже сам се очудвам колко съм надобрял та стига повече приказки искам да ви покажа какво следва от сряда до петък петък него виждате ама и тогава ще има. Малко сместа объркахме та стана много силна та и вятър се появи 65 км/ч и сняк долетя 25 см това за сряда ама ко да се прави сега мисля че в петък ще отида да видя какво е качеството на съставките и дали да поръчам за догодина още такива че засега ми харесват. Та http://www.snow-forecast.com/resorts/Vitosha.0to3top.shtmlняма нужда да ми благодарите в петък след карането разбирам някаква сбирка ще има па тогава ще се разберем . Абе май имам чувството че и други шаани са се занимавали, понеже тоя вятър някак си небеше толкоз силен като го замисляхме, а и снега малко поизпревари очакванията май маията ми се е смесила с тази на Захо и е станало малко напечено, абе пак няма да му го простя на този сняг . Та аз в момента търча наляво надясно да си търся часта за счупения автомат че доста ще ме е яд ако несе кача в петък или дори в четвъртък ! хайде забавлявайте се Лелеееййй много си задобрял, тоне беше сняг, не беше вятър, не беше чудо
|
|
|
|
Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
|
|
|
Venelin
|
|
« Отговор #153 -: 20.03.2007 13:18 » |
|
Абе мислех утре - сряда - да се кача на Лале и евентуално в петък преди работа, но нашите синоптици предричат брутален вятър и дъждосняг. Затова утре май отпада и остава петък. В четвъртък съм на работа... май. Абе егати схемата се получи тая седмица. Ант, ти ще караш ли в това време?
|
|
|
|
"Do or do not. There is no try."
Board: Fanatic Shark 145 l. Sails: 8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free Skills: Freeride Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #154 -: 20.03.2007 15:08 » |
|
Ами като гледам метеограмата, май наистина петък е най-подходящия ден. Валежа ще е най-силен четвъртък следобяд и вечерта и вятъра и валежите петък утихват.
|
|
|
|
\\\ | /// \\ - - // ( @ @ ) -------o00o-(_)-o00o------- F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
|
|
|
marino
|
|
« Отговор #155 -: 20.03.2007 16:49 » |
|
Ами като гледам метеограмата, май наистина петък е най-подходящия ден. Валежа ще е най-силен четвъртък следобяд и вечерта и вятъра и валежите петък утихват. Абе колеги,хайде сменяйте зимното с лятно оборудване.
|
|
|
|
РЕМОНТ НА УИНДСЪРФ И КАЙТ ОБОРУДВАНЕ. адрес:София,Кокаляне,ул.Александър Генков №8 , тел:0888200617
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #156 -: 20.03.2007 18:15 » |
|
Абе колеги,хайде сменяйте зимното с лятно оборудване. Ами започвам постепенно - като начало смятам в Петък да карам борд с дългия неопрен...
|
|
|
|
\\\ | /// \\ - - // ( @ @ ) -------o00o-(_)-o00o------- F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
|
|
|
ant_dream
|
|
« Отговор #157 -: 20.03.2007 22:50 » |
|
Еми явно петък ще съм горе няма как да пропусна ! Още се чудя за четвъртък ама петък 100% ! а и щом и захо ще идва няма ка да пропусна ама да знаете че ще карам из мекото , че тая година нямам нито един ден в меко и мисля че това ми е последния шанс, че вече подправиките ми са извън срока си на годност и незнам какво ще е нататък . Аз пък мисля да си сложа ликрата и трапеца или пък без ликрата я кажете кое по-добре гащите или ликрата
|
|
|
|
|
|
|
Юли
|
|
« Отговор #158 -: 21.03.2007 14:52 » |
|
Ликра без гащи не може!
|
|
|
|
Аз съм легенда Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3 Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96 Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0 Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #159 -: 21.03.2007 16:45 » |
|
Ликра без гащи не може!
Брей, аман от тази етикеция .... ми то младо момче, бе Юли. За какво са му гащи?
|
|
|
|
|
|
|
Venelin
|
|
« Отговор #160 -: 21.03.2007 20:57 » |
|
Да му пазят ТОПЛО, естествено. То младо момче, ама ако се изплющи без гащи на НОВИЯ сняг, става страшно Аз засега мисля да се кача в петък на едно ранно Лале. Като гледам, зимата дойде
|
|
|
|
Board: Fanatic Shark 145 l. Sails: 8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free Skills: Freeride Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
|
|
|
Sunny
|
|
« Отговор #161 -: 22.03.2007 12:17 » |
|
Ликра без гащи не може!
По-скоро гъзарията изисква с полусух неопрен задължително отгоре да има хавайски гащи
|
|
|
|
Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #162 -: 22.03.2007 16:55 » |
|
По-скоро гъзарията изисква с полусух неопрен задължително отгоре да има хавайски гащи Това не е гъзария - това е етикет. Уважение към свещенодействието "каране на сърф". Това е нещо като онова дето поповете го заметват върху расото, като извършват водосвет например, или фраковете на диригентите - мога да дам още много примери. Така, че моля за уважение към СЪРФИСТКИТЕ ГАЩИ А наздраве , хлъц ....
|
|
|
|
|
|
|
ant_dream
|
|
« Отговор #163 -: 22.03.2007 16:59 » |
|
Ко правим в петък за облеклото се разбрахме а за среща некаде аз ще карам цял ден със ликрата и гащите реших го вече ,само трапеца ще го оставя че тая кука ме притеснява малко
|
|
|
|
|
|
|
Venelin
|
|
« Отговор #164 -: 22.03.2007 17:24 » |
|
hmmmmУтре ме заплашиха с мъгли и снеговалежи, които щели да започнат още довечера. Въпреки това, засега съм решил да покарам на Лале до обяд. Сутринта ще реша окончателно. Ако положението е брутално и самоубийствено, няма да се кача, щото с баба Вектра така веднъж от ентусиазъм затънахме в една витошка преспа. Ант, ако искаш, мога да ти звънна към 9:30. Захо, ти ще караш ли утре?
|
|
|
|
|
|
|
|