22.11.2024 15:25
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Сбирка  (Прочетена 53438 пъти)
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #60 -: 16.12.2006 16:17 »

О, поправителна?!?!?! На линия съм...може да да дойда по пантофи хеххехеее....е не чак де, но така е думата  Yes
Много хора се ядосват, че или не са разбрали за сбирката или не са могли да дойдат точно на този ден, затова предлагам средата на чуари да направим още една, хем да полеем новия магазин Yes

edit
чуари - разбирайте януари (:-pp)

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #61 -: 16.12.2006 17:37 »

Предлагам поправителната да е в петък  Embarassed

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
Restar
Вятърничав
Публикации: 211

« Отговор #62 -: 16.12.2006 18:57 »

Чакайте малко ! Аз издействах поправителната ! Накъде без мен ! Пък и без това имам най-много двойки ! Полага ми се да имам честта да съм с Вас !
 Drinks Drinks Drinks Drinks Drinks Drinks Drinks Drinks bravoo bravoo bravoo bravoo bravoo bravoo bravoo bravoo bravoo bravoo
Моля като узрее момента (аха-аха да изскочи) - свирете яката та белкем чуя. Ще дофтасам за миг. МЕЗЕТО от мен - сериозно говоря!  Нали всичките сме едни хилнави и бледички - та както казва Захо - на разляното и на драното да неблегнеме.

Sunny
Администратор

« Отговор #63 -: 16.12.2006 19:15 »

Чакайте малко ! Аз издействах поправителната ! Накъде без мен ! Пък и без това имам най-много двойки ! Полага ми се да имам честта да съм с Вас !
 Drinks Drinks Drinks Drinks Drinks Drinks Drinks Drinks bravoo bravoo bravoo bravoo bravoo bravoo bravoo bravoo bravoo bravoo
Моля като узрее момента (аха-аха да изскочи) - свирете яката та белкем чуя. Ще дофтасам за миг. МЕЗЕТО от мен - сериозно говоря!  Нали всичките сме едни хилнави и бледички - та както казва Захо - на разляното и на драното да неблегнеме.

Ама аз като гледам то съвсем си узрял моментът, та предлагам ( в чест на Венелин Wink) една петъчна сбирка другия петък Няма да запазвам места, предполагам ,че няма да има проблеми за няколко човека OK
Заведението е пицария Галилей и се намира....хихи близо до новия ми магазин (:-pp)
Сега сериозно: Адресът е Галилео Галилей 20. Това се намира като тръгнете от зала Универсиада по бул. Шипченски проход, подминавате I-во районно и първата пряка завивате вдясно след районното покрай един сервиз. Има табела на бензиностанции Еко, а вляво се пада райфайзен банк. Като завиете надясно, на около 20 метра една нова кооперация завивате наляво и там е заведението. Не съм го пробвала, но и това ще направя тези дни и ще пусна отзиви. И така, понеже аз съм на работа до 20ч., ще позакъснея малко, но вие може да се посъберете към 19-19.30, за да има повече време за раздумка, че последния път май не ни стига и трябваше да си ходим точно на най-интересното (:-pp)

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #64 -: 17.12.2006 08:02 »

Хехехехе....вие да не вземете да откриете магазина на 11 Януари когато имам рожден ден,а?!?!? Ще е чудесно ако е тогава.... OK

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Venelin

« Отговор #65 -: 17.12.2006 19:52 »

Ама аз като гледам то съвсем си узрял моментът, та предлагам ( в чест на Венелин Wink) една петъчна сбирка другия петък...

Чудесно! Много благодаря!  \0// Абе петъкът си е петък - хем предуикендно, хем предколедно...    Drinks

SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #66 -: 19.12.2006 23:09 »

Хехехехе....вие да не вземете да откриете магазина на 11 Януари когато имам рожден ден,а?!?!? Ще е чудесно ако е тогава.... OK
Лукче, и аз съм на 11 януари :D
До сега не познавах човек роден на същата дата Drinks

chill
Windmaster
Публикации: 512

« Отговор #67 -: 19.12.2006 23:26 »

Според теорията на вероятностите, в случайна група от 60 или повече човека има над 99% вероятност двама да са родени на една и съща дата (ден и месец).

http://en.wikipedia.org/wiki/Birthday_paradox

Sails:  Severne Convert 2016 7.5
        Ezzy Wave SE 5.8
        Ezzy Wave SE 4.7
Boards: Starboard Kombat 106L
        Starboard Kode 123L

---
Pain is weakness leaving the body
Sunny
Администратор

« Отговор #68 -: 20.12.2006 15:19 »

Хихи няма да ми стигне квадратчето в календара да ви добавя Wink
Ех какви чудеса прави този  OK (:-pp)форум

А пък аз съм на 28ми ноември........ :D

lukcheto
Off Line

« Отговор #69 -: 20.12.2006 21:52 »

О! SHMIT, kаква приятна изненада хехехехее Smile Аз въпросният ден съм го кръстила "трипъл ONE" Smile както и да го погледнеш всичко води до No1  Yeee Yes Yes Yes bravoo bravoo oops oops oops Yeee Yeee Yeee Yeee Yeee Yeee
Да питам ли дали преди 2 дена и ти си имал най-ужасния ден от месеци насам, каквото и да докоснеш, всичко се сгромолясва пред очите ти и нищо не върви, направо да се  suicide (направо не беше за вярване)... Добре, че на следващия ден все пак се навакса "сгромолясаното", че хиените в училище щяха да ме разкъсат на малки парченца  :-O-: :O\ Sad Shocked Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Sunny
Администратор

« Отговор #70 -: 21.12.2006 12:31 »

О! SHMIT, kаква приятна изненада хехехехее Smile Аз въпросният ден съм го кръстила "трипъл ONE" Smile както и да го погледнеш всичко води до No1  Yeee Yes Yes Yes bravoo bravoo oops oops oops Yeee Yeee Yeee Yeee Yeee Yeee
Да питам ли дали преди 2 дена и ти си имал най-ужасния ден от месеци насам, каквото и да докоснеш, всичко се сгромолясва пред очите ти и нищо не върви, направо да се  suicide (направо не беше за вярване)... Добре, че на следващия ден все пак се навакса "сгромолясаното", че хиените в училище щяха да ме разкъсат на малки парченца  :-O-: :O\ Sad Shocked Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Хехе просто си влязла в дупка преди рождения ден. Тази година явно са направо ями, а не дупки. Зая мен беше най-зле точно на деня на рождения ми ден. Не стига, че имах толкова много работа, а ми се спука радиатора и ми изтече целия антифриз и аз бях в центъра до магазина и не мога никъде да отбия колата, а тя прегрява със скоростта на светлината и не ме питайте какво преживях Shocked А и от предишните 40 дни ми се беше насъбрало какво ли не, ама хубавата новинае, че няма 20 дни след рождения ден, а лошото свършва като с магическа пръчка. Така, че стискай зъбки до 11-ти OK Wink

lukcheto
Off Line

« Отговор #71 -: 21.12.2006 23:20 »

Лелееееее ама колко бързо спретнахте римейк на предната сбирка, аз пак не се класирам, ама имайте милост бре хора. И аз душа влача хаххахааа  !! !! !! !! !! три дена не ми достигат само за да се класирам... 'Айде пийнете едно и за мен, пък за следащия римейк ме ИМА  (:-pp) Dance Dance Yes

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #72 -: 21.12.2006 23:33 »

Стига да има желание, повод винаги ще се намери.Може да организираме едно събиране под наслов:  hi Лукче

Sunny
Администратор

« Отговор #73 -: 22.12.2006 11:03 »

Последно си остава заведението за което обясних. Само ще помоля тези които идват да драснат един ред до обяд, за да може в заведението да се ориентират за бройката и да запазят места и да могат самите те да се организират със зареждането - поне така ни помоли собственика. Мисля да се съберем към 19.30 - 20ч., а аз понеже съм до 20ч. на работа ще дойда веднага като свърша, но в заведението са предупредени за по-ранен час, така, че няма да има проблеми.
Само пишете кой ще идва моля.

Venelin

« Отговор #74 -: 22.12.2006 11:34 »

Аз - драсвам един ред. Предполагам, че ще дойда към 20:00 ч.

Страници: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »   Най-горе
Печат
Отиди в: