21.11.2024 13:20
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Най-сетне ми просветна ... (късно, щото съм от Коньовица)  (Прочетена 2317 пъти)
Shaka
Отнесен от вихъра
Публикации: 393

« -: 13.08.2018 17:52 »

Тия дни на морето, свалям аз такъмите от покрива на буто - тараба, платна, мачти, гикове и какво ли още не ... Жега, пъхтя, обезбирих се ... Тепърва трябва да ригвам ...
Спира до мен едно бу, слиза едно такова кльощаво не разбрах какъв джендър е ... Отваря си багажника, вади една раничка и една дъсчица наполовина на сноуборда ми .. повъртя се, ритна два пъти една помпичка и опа - скочи във водата ... Леле, викам си - бах ти михлюзина, кво става тук бе? И те тогава ми светна що толкова много приятели и познати сърфисти минаа на другия бряг или както още се казва - обърнаа резбата ... Късно ми светна ама дано не е много късно. Купувам си тарга бира и сядам да мисля ... Наздраве!  Drinks hmmmm

Всяко място отдалечено от морето е провинция... (Хемингуей)
नमस्ते
Ceco
Модератор
Публикации: 1753

« Отговор #1 -: 13.08.2018 18:53 »

Както казва една светла и известна личност в Бг уиндсърф средите - "този спорт става и за бременни жени"....а явно вече и за джендъри... Drinks

Boards: Exocet: Cross 94 l, I-Style 101 l, RS 4 114 l; Fanatic FW 105 l; SB Futura 121 l, Mistral Syncro 124 l
Sails: Loft Lip Wave 4.3; Loft Pure Lip 5.0; Loft Oxygen 6.3 & 7.3
Snowboards: Ride Concept TMS 161, Lib Tech T Rice Pro 157
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #2 -: 13.08.2018 21:23 »

Четох, четох, четох и накрая забравих за какво беше писаното, обаче запомних "Купувам си тарга бира и сядам да мисля ..."
Захова работа, все си търси повод за... размисли (:-pp) (:-pp) (:-pp)

* Beer-Can-Surf-Board.jpg (66.16 KB, 600x727 - видяно 344 пъти.)

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: