XCite
Духовит
Публикации: 166
|
|
« -: 04.12.2006 14:00 » |
|
Тази година може би ще пробвам и зимните спортове. Но времето ми е много кът почивните дни. Чух че на Витоша имало писта за нощно каране отворена до 22.00 през нощта. Някой знае ли за подобно нещо ? Как се кара там на лампи, ако има де ?
|
|
|
|
JP XCite 150l, Aerotech Phantom 6.2m Sailworks Retro 7.5m Hot Sails Maui 9.0m
|
|
|
Sunny
|
|
« Отговор #1 -: 04.12.2006 16:51 » |
|
Това е Лалето и доста добре осветено (дори от София се вижда много ясно). Мисля, че работи от 18 до 22ч. Не знам дали са го пуснали още, защото едва ли има сняг.
|
|
|
|
Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #2 -: 04.12.2006 17:00 » |
|
Става за каране, осветено е едностранно. Но трябва да имаш предвид следните неща за нощно каране: - качване само с автомобил; - трябва ти маска с безцветна плака (или много светла); - хубаво е да избереш момент, когато пистата е в добро състояние - на "Ледето" вечер, ако има лед, не е много приятно защото първо: трудно се виждат заледените участъци; и второ: поради ниските температури леда е доста твърд - трябват добри кантове!
Но като цяло си е кеф и защото обикновено няма много хора и се кара спокойно!
|
|
|
|
\\\ | /// \\ - - // ( @ @ ) -------o00o-(_)-o00o------- F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
|
|
|
Sunny
|
|
« Отговор #3 -: 04.12.2006 17:14 » |
|
zaho работи ли вече?
|
|
|
|
Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #4 -: 04.12.2006 17:42 » |
|
zaho работи ли вече?
Ми ако имаш ролкови ски за ливадно каране .....
|
|
|
|
\\\ | /// \\ - - // ( @ @ ) -------o00o-(_)-o00o------- F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
|
|
|
XCite
Духовит
Публикации: 166
|
|
« Отговор #5 -: 04.12.2006 19:02 » |
|
Благодаря за отговорите. Автомобила не е проблем, само малко ме притеснява пътя до пистата. През повечето време е доста заснежен, зимни гуми може да не са достатъчни, но и на това се намира решение. Леда е проблем, но ще внимавам. Знам не сняг няма още, но питам предварително за да се подготвя с екипировката. Според мен е страхотно да може да се карат ски след работа. Което не означава, че няма да карам и в почивните дни.
|
|
|
|
JP XCite 150l, Aerotech Phantom 6.2m Sailworks Retro 7.5m Hot Sails Maui 9.0m
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #6 -: 04.12.2006 19:58 » |
|
Благодаря за отговорите. Автомобила не е проблем, само малко ме притеснява пътя до пистата. През повечето време е доста заснежен, зимни гуми може да не са достатъчни, но и на това се намира решение. Леда е проблем, но ще внимавам. Знам не сняг няма още, но питам предварително за да се подготвя с екипировката. Според мен е страхотно да може да се карат ски след работа. Което не означава, че няма да карам и в почивните дни. Никакви проблеми - пътя го поддържат добре. Миналата зима съм се качвал няколко пъти след нощен снеговалеж за да хвана "пудрата" и никога не съм слагал вериги. Добрите зимни гуми са достатъчни. Още повече вечер вече е доста поутъпкан пътя (е и малко повече заледен), но не е проблем.
|
|
|
|
|
|
|
ant_dream
|
|
« Отговор #7 -: 05.12.2006 01:02 » |
|
вчера се качих.. ми абе ужас беее ужас лалето него обсъждам там кравите пасът 12 човека са се разделили на 3 групи върху траковете със машините за сняг и пукат белот. По нагоре Заек Спас мии общо взето съсщата акртинка като вместо траковете има канари ужасна гледак, качваме към 2000 м хубаво от средата на пътеката за черни връх до самият заслон си има солидни 500 м с приятен наклон и всички камъни са покрити но само 500 м аз съжалих честно че неси взех оборудването но поне се поразходихме Тасега по темата. За вечерна на Лалето има и маршрутка, която тръгва мисля от хладилника ама несъм сигурен и е там към 1730 -1800 и тръгва 10-20 мин след като спрат лифта
|
|
|
|
Weight - 100 kg Board - Starboard Carve 144l 2005 Sail - Loft LipWave 6.2 Gaastra Matrix 7.5 Boom - Loft Slalom
Climbing the mountain, never coming down, 'Cause you will hate yourself in the end.
|
|
|
marino
|
|
« Отговор #8 -: 05.12.2006 11:11 » |
|
Никакви проблеми - пътя го поддържат добре. Миналата зима съм се качвал няколко пъти след нощен снеговалеж за да хвана "пудрата" и никога не съм слагал вериги. Добрите зимни гуми са достатъчни. Още повече вечер вече е доста поутъпкан пътя (е и малко повече заледен), но не е проблем.
Пътя го поддържат добре в смисъл,че го чистят.Но го чистят с едни верижни булдозери и от веригите остават едни ситни бабуни,които до горе ти свалят всички пломби и отварят работа на Жоро.А да не говориме какво се случва с ходовата част на автомобила.
|
|
|
|
РЕМОНТ НА УИНДСЪРФ И КАЙТ ОБОРУДВАНЕ. адрес:София,Кокаляне,ул.Александър Генков №8 , тел:0888200617
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #9 -: 05.12.2006 13:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|