22.11.2024 19:22
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2   Най-долу
Печат
Автор Тема: откраднати ски Fischer RX8 165 см  (Прочетена 10608 пъти)
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #15 -: 20.12.2006 14:15 »

Това вече на нищо не прилича Censored Evil or Very Mad, от 1 месец само във форума се описаха 5 такива случая, не знам още какво да очаквам до края на годината, но съм бесен Censored

А ако ти разкажа някои случки от личен и репортерски опит, съвсем  ще подивееш. Ама не са за "по телефона".  Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #16 -: 20.12.2006 14:34 »

А ужким имаме полиция........
На тях ме е яд повече отколкото на самите крадци, КАТаджиите стоят на места където може да те цакат за пари а не където има рискови места, викаш ги защото някой разбива кола в момента а те те разпитват кой си какъв си.... патрулките се скътават по заведенията а има нужда само да минат отнякъде и да се въдвори ред, по улиците се движат "коли" пред разпадане ама нали си цакат, таксита и маршрутки "карат" по техни си правила при това пред погледа им...........
много може да се пише, но какво от това Censored

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #17 -: 20.12.2006 15:17 »

А ако ти разкажа някои случки от личен и репортерски опит, съвсем  ще подивееш. Ама не са за "по телефона".  Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
В петък ще разказваш, ама да ти кажа честно и аз съм вече адски ядосана. Престъпността нараства с егати размерите, а полицията къде е не знам. Тоест знам де, някъде където има далавера и се плаща глоба Censored

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Sunny
Администратор

« Отговор #18 -: 20.12.2006 15:28 »

А ужким имаме полиция........
На тях ме е яд повече отколкото на самите крадци, КАТаджиите стоят на места където може да те цакат за пари а не където има рискови места, викаш ги защото някой разбива кола в момента а те те разпитват кой си какъв си.... патрулките се скътават по заведенията а има нужда само да минат отнякъде и да се въдвори ред, по улиците се движат "коли" пред разпадане ама нали си цакат, таксита и маршрутки "карат" по техни си правила при това пред погледа им...........
много може да се пише, но какво от това Censored

А навсичкото отгоре като дойдоха, защото магазина е разбит искат 3-ма свидетели да сме видели и да се подпишем. Е добре де, ако съм била сама и съм видяла че магазинът е разбит? Какво да чакам да се съберем 3-ма?
До нас най-редовно се правят състезания с коли и обикновено почват към 12 през нощта и продължават до към 3-4. Полицията много добре знае, защото сигурно всяка вечер се обаждат всички съседи, защото трясъкът пиленето на гуми, виковете и самръднята на изгоряла гума са ужасни просто и какво...вместо да вземат мерки, те минат с патрулката и ги предупредят....и това всяка вечер. Аз съм си поръчала на дядо Коледа мисълс дето вика lukcheto (:-pp) Wink...и почвам саморазправи Mr. Green

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
dr bre
Вятърничав
Публикации: 205

« Отговор #19 -: 20.12.2006 17:06 »

Да ти кажа аз от такъв горчив опит не нося документи в портмонето.
А на нас не пропуснаха да ни разбият новия магазин и да ни откраднат радиаторите..... Censored Evil or Very Mad Censored
От моя горчив опит, ако ви липсват документи не пропускайте да напишете жалба в полицията, защото в управлението не настоява. Казват, че може и да не подаваш, но като отидеш в КАТ да си вадиш нови документи ти правят акт, че си ги загубил = на изваждане на пари и точки.
Sunny
Администратор

« Отговор #20 -: 20.12.2006 17:11 »

От моя горчив опит, ако ви липсват документи не пропускайте да напишете жалба в полицията, защото в управлението не настоява. Казват, че може и да не подаваш, но като отидеш в КАТ да си вадиш нови документи ти правят акт, че си ги загубил = на изваждане на пари и точки.
Това е ценно инфо. \0//

Ivo
Вятърничав
Публикации: 296

« Отговор #21 -: 22.12.2006 18:12 »

Това вече на нищо не прилича Censored Evil or Very Mad, от 1 месец само във форума се описаха 5 такива случая, не знам още какво да очаквам до края на годината, но съм бесен Censored
Като ви слушам (чета), ние с една разбита ключалка и панел на радиото (и двете на колата) трябва да сме щастливи, че "тънко" сме минали...  Evil or Very Mad
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #22 -: 22.12.2006 18:52 »

Освен че разбиват мазета - крадат навсякъде където и както могат.
На мен на 08.12 ми свиха портфейла на OMV Банишора
За парите майната им - пари се изкарват. Здраве да има.
Яд ме е , че ме вкараха в приключение да обикалям по МВР за лични карти и шофьорски книжки, да се разправям с нагли ченгета и т.н.
Така че мили хора - пазете си джобовете! За да не измяукате като мен.
Е, аз тогава трябва да черпя - на мен поне ми подхвърлиха документите и едни полицайчета ми ги върнаха! Да са живи и здрави (полицайчетата де), а другите да си купят свещички с парите дето ми ги взеха ... Censored !! Hmm

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Sunny
Администратор

« Отговор #23 -: 22.12.2006 19:24 »

Като ви слушам (чета), ние с една разбита ключалка и панел на радиото (и двете на колата) трябва да сме щастливи, че "тънко" сме минали...  Evil or Very Mad
Олеле има ли някой от форума да не е пострадал?
Довечера ще удавим мъката така да се каже OK (:-pp)

Страници: « 1 2   Най-горе
Печат
Отиди в: