22.11.2024 20:40
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4   Най-долу
Печат
Автор Тема: Нов магазин  (Прочетена 32139 пъти)
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #45 -: 01.04.2007 22:11 »

Just for the record... и за да бъда разбран правилно:

Имам две любими миризми - на вакса за ски и на неопрен.

1. След ваксиране нарочно си оставям ските в коридора и цялата ми къща мирише на предстоящо каране Yes
2. За неопреновата миризма - вече обясних как ще си лягам довечера Dance

А за "гладната за неопрен кокошка"... Точно така стоят нещата. Мисля като се върна, живот и здраве, да си подаря един неопрен... за да си спя снего, щото другият ми е тънък, няма ръкави и ми държи студено Mr. Green Mr. Green Mr. Green
\0//

А за "гладната за неопрен кокошка"... Точно така стоят нещата. Мисля като се върна, живот и здраве, да си подаря един неопрен... за да си спя снего, щото другият ми е тънък, няма ръкави и ми държи студено Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Адски се надявам да е останал твоят номер докато се върнеш. Есента поръчахме доста голямо количество , защото само за гумираните неопрени направихме специален внос от Канада. Само там се произвеждат гумираните неопрени на BARE. Поръчахме доста с идеята да имаме за есента, пролетта и идващата есен, а и като се поръчат повече да се намали цената на бройка като се разпредели транспорта. Обаче имаме останали само няколко бройки, с които дори не знам дали и тази пролет ще изкараме, камо ли пък есента. За тази пролет ще останем с оставащите бройки, а късното лято ще поръчам пак, за да не се окажа другата пролет без никакви OK Smile

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Mefisto
Полъх
*
Публикации: 40

« Отговор #46 -: 03.04.2007 13:45 »

А за "гладната за неопрен кокошка"... Точно така стоят нещата. Мисля като се върна, живот и здраве, да си подаря един неопрен...
И аз вече мисля за следващия Yes Този път ще е дамски, ама да не си помислите, че е за мен Mr. Green
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #47 -: 03.05.2007 21:48 »

Вен, ами кажи размер и предпочитание за цвят (или това на мен оставяш) и ще има изненада..хихихихи...
Гаранция, че жабата ще те изкефи, много е ехидна Smile Аз имам жълта тениска, а жабата навсякъде е зелена... Въщност тези жаби ги прави един приятел, но не ги разпространява и са кът, обещала съм и една малък размер на Галчо на Влади Smile

Съни, а на адреса на новия магазин поща пристига, нали?

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
dr bre
Вятърничав
Публикации: 205

« Отговор #48 -: 03.05.2007 21:52 »

\0/Адски се надявам да е останал твоят номер докато се върнеш. Есента поръчахме доста голямо количество , защото само за гумираните неопрени направихме специален внос от Канада. Само там се произвеждат гумираните неопрени на BARE. Поръчахме доста с идеята да имаме за есента, пролетта и идващата есен, а и като се поръчат повече да се намали цената на бройка като се разпредели транспорта. Обаче имаме останали само няколко бройки, с които дори не знам дали и тази пролет ще изкараме, камо ли пък есента. За тази пролет ще останем с оставащите бройки, а късното лято ще поръчам пак, за да не се окажа другата пролет без никакви OK Smile

just 4 the record 2, Съни благодарско за неопрена, намокрих го и е муци. Само обличането и събличането ме мъчат молко повече, но работя по въпроса ... за помощнички
Sunny
Администратор

« Отговор #49 -: 04.05.2007 12:04 »

Вен, ами кажи размер и предпочитание за цвят (или това на мен оставяш) и ще има изненада..хихихихи...
Гаранция, че жабата ще те изкефи, много е ехидна Smile Аз имам жълта тениска, а жабата навсякъде е зелена... Въщност тези жаби ги прави един приятел, но не ги разпространява и са кът, обещала съм и една малък размер на Галчо на Влади Smile

Да, само трябва да уточни, че е спортен магазин и е с лице на Eлисавета Багряна. Те вече куриерите го научиха, но в началото и за хората беше голямо объркване, защото адресът на магазина е на Галилео Галилей, обаче самото му положение е на Елисавета Багряна, защото е отстрани на кооперацията.

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Sunny
Администратор

« Отговор #50 -: 04.05.2007 12:06 »

just 4 the record 2, Съни благодарско за неопрена, намокрих го и е муци. Само обличането и събличането ме мъчат молко повече, но работя по въпроса ... за помощнички
Хехе това е предимството за жените, че по-лесно се намират кандидати за помощ (:-pp) Иначе последния път zaho каза, че е свикнал да съблича, а не да облича, ама за мен щял да направи изключение \0// OK Yes

Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #51 -: 05.05.2007 15:04 »

Еееййй... Чак сега видях този чуден постинг. Благодаря за предложението!!!  \0//

Лукче, след като видях няколко твои снимки, мисля че спокойно мога да оставя ти да решиш въпроса с цвета. А за теб имам контра-предложение: заменям тениска със зелена жаба за черно-бял талибански шал. Dance

ПП. Размерът ми е L. А талибанските шалове са все метър на метър.

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #52 -: 10.05.2007 00:09 »

Еееййй... Чак сега видях този чуден постинг. Благодаря за предложението!!!  \0//

Лукче, след като видях няколко твои снимки, мисля че спокойно мога да оставя ти да решиш въпроса с цвета. А за теб имам контра-предложение: заменям тениска със зелена жаба за черно-бял талибански шал. Dance

ПП. Размерът ми е L. А талибанските шалове са все метър на метър.

Вен, супер, да МЕНКАМЕ казвам, аз вече съм ти договорила един брой  Yeee Yeee

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Страници: « 1 2 3 4   Най-горе
Печат
Отиди в: