ant_dream
|
|
« Отговор #30 -: 15.01.2007 21:53 » |
|
Еее аз ако дойда в 19:34 няма да ми отвориш ли
|
|
|
|
Weight - 100 kg Board - Starboard Carve 144l 2005 Sail - Loft LipWave 6.2 Gaastra Matrix 7.5 Boom - Loft Slalom
Climbing the mountain, never coming down, 'Cause you will hate yourself in the end.
|
|
|
Sunny
|
|
« Отговор #31 -: 16.01.2007 00:06 » |
|
Еее аз ако дойда в 19:34 няма да ми отвориш ли Сега стоя поне до 12 през нощта, за да се донагласи всичко.А и нормално никога не мога да си тръгна навреме, така, че....ама ако все пак ме видиш да заключвам в 19.33, значи отиваме да пием бира
|
|
|
|
Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
|
|
|
Venelin
|
|
« Отговор #32 -: 16.01.2007 23:34 » |
|
Тази вечер минах през стария магазин. Още си беше там.
|
|
|
|
"Do or do not. There is no try."
Board: Fanatic Shark 145 l. Sails: 8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free Skills: Freeride Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
|
|
|
misteryCo
Полъх
Публикации: 80
|
|
« Отговор #33 -: 17.01.2007 14:22 » |
|
От утре 16.01 новият магазин започва да работи, все още не с пълен капацитет, но до края на месеца и това ще стане. Работното му време е от 10 до 19.39, събота и неделя от 10.30 до 17.30 Понеже ми се налага понякога да изляза за мъничко, ако сте дошли до магазина и е случайно затворено, ми звъннете на O899 998599 и ще дойда. Обикновено съм наблизо Супер май ще намина в събота или неделя да го видя пък и да си взема нещо - калъфче за мачта а стария вено че работи ама изглеждаше малко празен
|
|
|
|
Good decisions comes from experience, but experience comes from bad decisions.
|
|
|
Sunny
|
|
« Отговор #34 -: 17.01.2007 21:05 » |
|
Супер май ще намина в събота или неделя да го видя пък и да си взема нещо - калъфче за мачта а стария вено че работи ама изглеждаше малко празен Калъфите за мачта са в новия магазин, доста хора казаха, че ще дойдат тогава, така, че заповядай и ти Старият магазин ще работи още 10-тина дни, пренасяме всичко останало и го затваряме. Ще ви чакаме вече в новия, а мисля, че той стана страхотен. Всичко си има място, доста по- просторно е и е разделено на кътове (примерно за гикове, мачти, платна и т.н.)
|
|
|
|
Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
|
|
|
Sunny
|
|
« Отговор #35 -: 17.01.2007 21:09 » |
|
Тази вечер минах през стария магазин. Още си беше там. Ами мини през новия Официалното откриване ще бъде началото на февруари, но който иска може да дойде да го види и сега, той е вече отворен, а хората в квартала - щастливи
|
|
|
|
|
|
|
ant_dream
|
|
« Отговор #36 -: 18.01.2007 00:28 » |
|
Вече двама ми се обадиха да кажат," ма ти знаеш ли че има СъниХ3м до нас !! " и 1 смс , всички ви знаят
|
|
|
|
Weight - 100 kg Board - Starboard Carve 144l 2005 Sail - Loft LipWave 6.2 Gaastra Matrix 7.5 Boom - Loft Slalom
Climbing the mountain, never coming down, 'Cause you will hate yourself in the end.
|
|
|
Sunny
|
|
« Отговор #37 -: 18.01.2007 15:38 » |
|
Вече двама ми се обадиха да кажат," ма ти знаеш ли че има СъниХ3м до нас !! " и 1 смс , всички ви знаят Да, оказа, се че голяма част от клиентите ни живеят или работят наблизо и понеже има къде да се паркира, всички са много доволни, а най-вече аз, защото вече стигам от нас до магазина за 3 минути.
|
|
|
|
|
|
|
Nasko Maidena
Полъх
Публикации: 26
|
|
« Отговор #38 -: 03.02.2007 10:23 » |
|
Здравейте, В този квартал има доста места първото е точно на завоя на Ш.проход преди 1во има пицария, а до зала универсияда има още няколко заведения, които са повече летни. Нагоре към хотел плиска са поне 10 заведенията. Моля като го избирате да има и мастика не само бира, щото вятъра с бира се не събира. Има ритуал по викането на вятъра с мастика и мента, така че това е важно. Правили сме го на градина още гато мислехме че там е мястото дето духа и става за учене, някъде около 2001-2002. Сега тези илюзии си отидоха, но ритуала си остава. Ще го споделя на сбирката. Честито Ново място. Надявам се да наблегнете на дрехите щото там е бузинеса (не им треба вятър или друго оборудване). Приемате ли на откриването деца??? Имам предвид млади сърфисти де. Поздрави и до скоро
|
|
|
|
|
|
|
Woody
Полъх
Публикации: 80
|
|
« Отговор #39 -: 15.02.2007 12:32 » |
|
При вас има едно доста добро заведение, което се намира зад дългия блок срещу зала Универсиада. Само не мога да се сетя как се каваше, но идеално става за сбирки
|
|
|
|
The ultimate ride
|
|
|
Venelin
|
|
« Отговор #40 -: 31.03.2007 18:34 » |
|
Днес минах покрай стария магазин. Мъдрят се някви хора с компютри вътре. После в момент на умопомрачение минах край новия магазин и общо взето изкупих повечето неща от него. Оставих новите платна, щото не ми се събираха в колата и щото знам, че Съни и Юли много си играха да ги подреждат Определено, обаче, трябват следните неща: - нови полари - нови ветровки (!!!) - нови тениски с гущер
|
|
|
|
Board: Fanatic Shark 145 l. Sails: 8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free Skills: Freeride Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
|
|
|
lukcheto
|
|
« Отговор #41 -: 01.04.2007 03:14 » |
|
Днес минах покрай стария магазин. Мъдрят се някви хора с компютри вътре. После в момент на умопомрачение минах край новия магазин и общо взето изкупих повечето неща от него. Оставих новите платна, щото не ми се събираха в колата и щото знам, че Съни и Юли много си играха да ги подреждат Определено, обаче, трябват следните неща: - нови полари - нови ветровки (!!!) - нови тениски с гущер Аз мога да помогна ако се интересуваш от тениски с жаба
|
|
|
|
"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" ~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~ ~Jo Jo is back home/67l~ ~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~ ~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~ ~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~ ~Idol/4.0m2~TheFlY~ ~Idol/4.8m2~BillY~
|
|
|
Venelin
|
|
« Отговор #42 -: 01.04.2007 17:17 » |
|
Аз мога да помогна ако се интересуваш от тениски с жаба Може. Една жаба ми е талисман на колата - една такава дребна, тропическа, на петна (пластмасова е, не съм я препарирал). От Атланта си я пазя. Що да нямам и една на тениската? А гущерът всъщност май е саламандър. Всичките ми нови дрехи от магазина на Съни миришат на неопрен. Затова мисля тази вечер да се изкъпя с тях, а след това да си легна, без да ги събличам.
|
|
|
|
|
|
|
Sunny
|
|
« Отговор #43 -: 01.04.2007 19:21 » |
|
Днес минах покрай стария магазин. Мъдрят се някви хора с компютри вътре. После в момент на умопомрачение минах край новия магазин и общо взето изкупих повечето неща от него. Оставих новите платна, щото не ми се събираха в колата и щото знам, че Съни и Юли много си играха да ги подреждат Определено, обаче, трябват следните неща: - нови полари - нови ветровки (!!!) - нови тениски с гущер Тези с гущера са страхотни Обаче егати претенциите, не стига, че си изкупил най-хубавите неща от магазина, ами и на ноепрен ти миришели Ами това е сърфистки магазина, на какво друго да миришат, на цветенца ли? Абе май гладна кокошка за неопрен, на неопрени и мирише
|
|
|
|
|
|
|
Venelin
|
|
« Отговор #44 -: 01.04.2007 19:58 » |
|
Just for the record... и за да бъда разбран правилно: Имам две любими миризми - на вакса за ски и на неопрен. 1. След ваксиране нарочно си оставям ските в коридора и цялата ми къща мирише на предстоящо каране 2. За неопреновата миризма - вече обясних как ще си лягам довечера А за "гладната за неопрен кокошка"... Точно така стоят нещата. Мисля като се върна, живот и здраве, да си подаря един неопрен... за да си спя снего, щото другият ми е тънък, няма ръкави и ми държи студено
|
|
|
|
|
|
|
|