Не само, че не се издуха ами и до 18:30 си беше супер. Аз целия ден карах с 5 квадрата, но определено ми беше слабо. Като казвам слабо имам предвид, че не ми стигаше да опитам някоя и друга магария, но си подскачах на воля
.
Мони откакто работи в магазина на Съни съвсем си е загубил ума....или каквото му е останало от него
. Голям напредък има с предното салто......вече не чупи дъските докато го прави
Съни не излезе от водата от сутринта, добре че и се наложи.....иначе щяхме да нощуваме там
Следобед вдигнах кайта (или той мен - въпрос на гледна точка
). Още в първите секунди изхвърча като ракета нагоре, и докато се усетя вече бях по корем във водата заеднио със Сашо белия а кайта се беше забил долу и ни влачеше и двамата. След кратко окопитване пробвах пак, този път стигнахме до водата и направихме бодидраг няколко чертички. Не знам за какъв вятър е проектиран, но двамата бяхме 200кг и той въобще не се замисли докато ни теглеше.... После направих 30ина метра отиване и връщане САМ :!:
Жив и здрав съм, пиша и с двете си ръце....очаквайте още подвизи
В неделя вятъра беше много по-слаб, както си беше и по прогноза. Надухме кайта с плевенчаните връчихме го на Съни и О чудо! Направо не можах да повярвам колко добре се справи с него. Внимателно го отдели от земята, укроти го, направи няколко осморки и ако не беше паднал вятъра щеше да ни демонстрира как се кара....
Специални поздравления на Вальо който я държеше изкъсо
беше се изплашил защото въпреки, че я беше прегърнал, кайта я вдигна на 50см и ако не беше той - щяхме да я гоним из храсталаците
Съни яж толумби и К.К. че виж какво става
Румбата също се беше приготвил, но вятъра падна толкова, че не можахме да вдигнем крилото....
Ицето (линейката) си тръгна първи и когато стигнахме до Шел където щяхме да ядем К.К. се оказа че няма нито един
Между другото на Дъбник вече има работеща кръчма и рибката никак не е лоша. Единственият проблем (голям!) е, че няма Крем-Карамел......засега