22.11.2024 19:05
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1 2 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: АЙДЕ, БЕ лук такъв, къде е разказът?  (Прочетена 13993 пъти)
vlad
Духовит
**
Публикации: 194

« -: 04.06.2005 07:15 »

Very sad
Аз пък трябва да излизам.
Да знаеш, за неизпълненото обезщание ще претендирам обезщетение, защото, вредите ми са ГООООЛЕМИ. Как сега ще си свърша работата, като изгарям от нетърпение да разбера какво е станало. Направо ме прелъсти и .... и мъ ИЗОСТАИ Confused
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #1 -: 04.06.2005 08:03 »

Чакай бе Влади, гледай какъв роман е написала във сърф форума. Изчакай да посъбере душица. А и аз си мисля, че е най-добре live Wink  :P  :D  hip

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
vlad
Духовит
**

« Отговор #2 -: 04.06.2005 08:26 »

Няма прошка. Твърд съм в решението си. То, живото не се губи, ама друго си е да го узнаеш сега. Пък и като не е готова, що тогава обещава, а Very sad
Всъщност, той и ангажиментът ми с излизането отпадна, та, ако си вземе бележка, може да търся обезщетение само за забавата Confused  Twisted Evil
Стига само да не е такава, че да се спомина от нетърпение. Че тогава какво й се пише.... А реална опасност има при тая никаква прогноза ... Very sad
Няма да мога да пробвам хвърчилото  Evil or Very Mad А това не се издържа и на всичкото отгоре - няма разказ Confused

Ама, Съни, това между нас да си остане. Сега няма да я плашим, че, току виж, забрави да си дойде в BG= Wink
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #3 -: 04.06.2005 09:08 »

:D  :D  :D Ехееее...обезщетение!!!Ако се наложи ще има!!! Ако има обаче ще е САМО за забава хихиихии Shocked  :D  hip  hip
Добреем, абе май се хванах и аз на кайт-въдицата...признавам си го. Само не знам как ще сколасам за екипировка, а и като си представя каква ще е мъка в началото плаче ми се...нооо поне си признах без бой "и аз съм в кюпа"!!!!
С едно тренировъчно хвърчило се мотах цяла една сутрин по плажа...манийка е!!! Следобяда вятъра толкова усили, че на два три пъти тренировъчното хвърчилце ме метна тук и там неусетно. До драгване във водата не стигнах...караше ми се сърф, а и беше доста силно за проби за мен се оказа...макар, че като ги гледах как скачаха сърцето мира ми не даде.... Тааа няма какво краста си е...просто силата с която дърпа много кефи, но и аз намирам усещането за странно, също като Влади, това че упората ми не е твърда и осезаема както е с наличието на гик, но пък с повече тренировки поведението на хвърчилото едва ли ще е особено изненадващо.... И въобще за какъв дявол ми трябваше да опитвам...сега още едно перо за пренасочване на финанси се отвори....
 Shocked  Shocked  hip  hip  Cool  :P  :P

И за да заситя глада и евентуалните ВРЕДИ ще изпреваря Съни като кача част от снимките които и изпратих и съм сигурна, че ще успея да кача сама  :D  :D  :D

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #4 -: 04.06.2005 20:27 »

Ихааа, тия да не си ги снимала с поясче по средата на спота hip  Shocked

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
lukcheto
Off Line

« Отговор #5 -: 04.06.2005 21:36 »

Цитат на: "Юли"
Ихааа, тия да не си ги снимала с поясче по средата на спота hip  Shocked

Тц, от брега, но имам голям обектив който все повече и повече ме кефи, ще има яки сърф снимки това лято, обещала съм  :D  :D  :D

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
lukcheto
Off Line

« Отговор #6 -: 05.06.2005 20:53 »

Влади, специален поздрав за теб с още снимки, то и повод имаше...някой е станал по-голям скоро  :D  :D  :D  :D  
Да си жив и здрав и да подкараш без проблеми и МНОГО бързо новата придобивка Shocked  Shocked  :D  :D  :D  :D За теб са следващите кадри:

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Sunny
Администратор

« Отговор #7 -: 06.06.2005 10:49 »

Vlad, честит рожден ден на патерица и от мен.Много сърф успехи, смях и лудории Wink  :P  :D  hip
Lukcheto, този фотоапарат прави невероятни снимки. Дори пръските вода се виждат кристално ясно. Снимките са по-добри от картички hip

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
vlad
Духовит
**

« Отговор #8 -: 06.06.2005 14:22 »

Е, Лукче, благодарско :D
Чак след Съни видях посвещението. Embarassed
Съни, мерси на патерици, а за пожеланията - срок няма
lukcheto
Off Line

« Отговор #9 -: 06.06.2005 20:06 »

Съни, мерси, то фотографията е второто ми образование....така се получи с течение на времето, сега доучвам по темата, т.е аз си знам де, но ако нещо ми е убягнало хеххееее....още два семестъра и приключвам  :D  :D  :D  hip  hip  hip

Владииии скоро и теб ще те издокараме на снимки....надобрявай бързо :D  :D  :D  :D  :D  hip  hip  hip

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
vlad
Духовит
**

« Отговор #10 -: 07.06.2005 06:31 »

То, да си призная, това е задачата пред мен на този момент, ама...
усещам, че има заговор Evil or Very Mad  Evil or Very Mad
Откакто се сдобих с хвърчило Съни спря кранчето Sad Сигурно, защото завижда колко бързо надобрявам Wink Тя не знае, че това няма да помогне, защото аз надобрявам и като си стоя зад компютъра. Е, вярно, че така не мога да покажа колко съм добър, ама това е друг въпрос Confused Аз си знам, че съм върха :D  Само чакам да даде постоянен вятър 4-5 метра, та да видиш тогава скокове, лупове.... Shocked  :P
Какво ли не правя да я омилостивя, поне за толкова ама, нейсе - не пуска, бе!

Лукче, разчитам като си дойдеш с многото снимки така да я омаеш, че да си помисли, че влиза във водата, пък било и от магазина Wink  :D  Twisted Evil

Е, разбира се, хубаво би било да се видим и на вода, нали сме в една група. Ама с тоя работохолизъм....
 Confused
А ние, които успяваме да откраднем малко време само събота и неделя, какво да правим   :x  Rolling Eyes
СПРАВЕДЛИВОСТТА трябва да възтържествува :!:  :!:  :!:  :!: :!:
kiril
Полъх
*
Публикации: 9

« Отговор #11 -: 07.06.2005 09:35 »

Снимките са страхотни!!!
Каде са направени?
Sunny
Администратор

« Отговор #12 -: 07.06.2005 10:24 »

Цитат на: "vlad"

Откакто се сдобих с хвърчило Съни спря кранчето Sad Сигурно, защото завижда колко бързо надобрявам Wink:

Напротив - не пускам силни ветрове, защото си слабичък и ме е страх да не те вдига или влачи. Просто ти давам шанс да се научиш hip

Какво ли не правя да я омилостивя, поне за толкова ама, нейсе - не пуска, бе!

ааааа нищо не правиш там е проблемааааааа Wink ...да не си сънувал нещо? hip  Wink  :P

Лукче, разчитам като си дойдеш с многото снимки така да я омаеш, че да си помисли, че влиза във водата, пък било и от магазина Wink  :D  Twisted Evil !

За нея ватър ще има със сигурност - момичето поне страхотни снимки прати,а ти....довечера мятай 1 фурна крем-карамел, та поне да усиля вятъра за събота Wink  hip  :P  :D

Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #13 -: 07.06.2005 15:44 »

Oххх, накрая и аз ще се науча да правя крем-карамел, че с тая 74L дъсчица....

Някой да знае линк за кулинарен форум Confused:  Rolling Eyes  Embarassed

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Sunny
Администратор

« Отговор #14 -: 07.06.2005 17:37 »

Цитат на: "Юли"
Oххх, накрая и аз ще се науча да правя крем-карамел, че с тая 74L дъсчица....

Някой да знае линк за кулинарен форум Confused:  Rolling Eyes  Embarassed

Крем карамел (за 4 порции)

Продукти  
300 мл  мляко краве прясно
3 бр.  яйца
60 гр  захар
2 пак.  ванилия

Приготвяне

1.Най-напред направете карамела, като разпределите 50 гр от захарта и 4 ч.л. вода в четири малки огнеупорни чашки
2.Сложете във фурната на максимум за 4 минути и пловина, докато получат златист цвят
3.След като внимателно ги извадите, завъртете ги, за да се облеят и покрият с равномерен слой карамел
4.Отделно разбийте яйцата и останалата захар на пяна и внимателно прибавете свареното мляко и ванилията (по желание)
5.Разпределете яйчната смес по съдчетата и гответе на слаба мощност 11 минути и половина
6.Оставете да изстине и охладете в хладилника
7.Преди сервиране обърнете крема в подходяща чинийка.

Айде дерзай и да знаеш, че 4 порции не ми стигат и за дупчицата на левия кътник Wink  :P  :D  hip  Cool ....

Страници: 1 2 »   Най-горе
Печат
Отиди в: