22.11.2024 00:17
Новини: За зимата предлагаме екипировка за сноуборд и ски на фирмите: Lorch, Alpine Pro, Hannah, Relax, Bars, Regatta, Orange и F2 / Ftwo.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Звездните приключения на един Лук или сърфист в космоса...  (Прочетена 4273 пъти)
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« -: 11.01.2007 22:14 »

И така, вчера в 12ч. ми се чукна на вратата, питам: "Кой е", а оттатък чувам зъл глас да отговаря: "Оня с годините, пратка за вас ЕДИН брой, в описа пише +1".... Аз: "Ааа ти ли си, кога е станало 12 в полунощ"... Няма как нали съм добра душа отворих и си взех годинката, че той възрастен човек с огромен чувал, къде ще го разкарвам пак до нас...

И така, днес беше "извънземен ден", защо ли.......ами защото беше отбелязан ето така:

След като пилота каза "Качвай се", сложихме коланите и заглушителите + микрофон за говорене... Голяма е тръпка да си до пилота на самолета и да си лафиш като равен с равен...Ейййййнц!!!!! И освен, че като се говори и се чува в кабинката, се чува и връзката със земята (човекът от "кулата" (кавичките са за тези които си знаят какво означава КУЛАТА)  ). Като излетяхме, аз казвам, че досега като съм карала сърф на язовира (яз. Огняново) все сме гледали самолетчетата отдолу, а той казва "Аз пък гледам сърфистите отгоре и ги шашкам" (и се хили). После вика "щом караш сърф, дай да видим какво става над язовира" и бръъъъъъъм айде към водата, врътнахме се и като се спусна надолууу....Ухуууууууу, изведнък току над водата ама супер близо, и като ни поде вятъра, то самолетчето като детска играчка, и само се усеща как се носим по вятъра, верно сякаш карам сърф.... А той пак се хили супер спокоен и казва "същото ли е усещането като да караш сърф" Как да кажеш, че е дори повече....Адреналина блокира всичко, само явно съм била захилена като "репа" и само виках от кеф едно "Ухуууу", човека и той си умря от кеф... Каза, че много народ е возил, но едва сега виждал какво означава някой да се кефи...Та така!!!!
Това е един от най-страхотните подаръци които съм получавала някога... Само човек който знае как ми действа адреналина, може да каже че за мен това беше яко усещане, симптомите са ококорени очи, хиленето и постоянно подскачане от крак на крак (прилив на сили, адреналинът прави чудеса!!!).

Това е то....още си летя в нас, а уж съм по пантофки и с чай в ръка, че се намръзнах много Yeee Yeee Yeee Yes Yes Yes Yes Yeee Yeee oops oops oops oops OK OK Dance Dance Dance

ПП На Огняна си духаше прилично добре Yes

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
rumba.racing
Буревестник
Публикации: 799

« Отговор #1 -: 11.01.2007 22:58 »

ООО lukche и аз съм го изпитал и то в подобен самолет и странното е ,че когато казах на пилота че карам сърф той постъпи по същия начин и мина ниско до водата над язовира.
Браво и искрено ти се кефа на подаръка и дай боже всекиму.
Адреналинът наистина прави чудеса.
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #2 -: 12.01.2007 02:24 »

Е това е велик подарък man И моя "гифт" от автомафията беше невероятен, но ти изби рибата (в язовира) man
Пусни ми едно лично с координатите на това самолетче, че аз още не съм си избрал подарък от приятелите Mr. Green

Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #3 -: 12.01.2007 11:26 »

Еееее lukcheto,ти направо ни уби с приключения \0// Сподели тука за това самолетче та и ние да ходим някой ден да се изкефим OK Това е абсолютно невероятен подарък, особено за човек като теб Wink

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
lukcheto
Off Line

« Отговор #4 -: 12.01.2007 17:22 »

Мястото е Лесново и е супер близо до Елин Пелин и яз. Огняново... Школата се казва Scorpio Air и знам че провеждат и сертифицирани курсове за летци на малки самолетчета, но са скъпички... Учебният им зелен самолет с жълти перки сме виждали да прелита над Огняна.
Аз да си призная много не знам, малко ме подмамиха, че уж ще ходим само да снимаме самолетчетата, а то какво стана...

Аз също пожелавам на всички ви подобна преживелица задължително преди това обаче препоръчвам да не се закусва (за всеки случай) oops. Хехехехеххее, а може би ние доста си поиграхме на "горе-долу" и "напред-назад" Yes Yeee Yeee Yeee Yeee Yeee

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #5 -: 12.01.2007 19:47 »

Разкошно!!! Поздравления!!!  bravoo bravoo bravoo Щом като "оня с годините" ти носи такива изживявания, значи няма защо да го наричаш зъл, когато догодина пак дойде с чувала.  Wink

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
filip4o
Полъх
*
Публикации: 40

Winter Is Coming That Sounds Good,Inst It ?

« Отговор #6 -: 12.01.2007 20:56 »

Браво Лукче ти си вече ЕЪР НАВИГАТОР сигурно е много яко Честито  bravoo

Winter Is Coming That Sounds Good,Inst It ?
lukcheto
Off Line

« Отговор #7 -: 15.01.2007 17:49 »

Браво Лукче ти си вече ЕЪР НАВИГАТОР сигурно е много яко Честито  bravoo

Wink Wink Wink Повече ме кефи сърф-навигатор Yes Yeee Yeee Yeee Yeee Yeee Yeee

Днес ви подготвих още една изненада, но като разбера кога ще е готова ще ви кажа Yes Yes Yes

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: