И така, вчера в 12ч. ми се чукна на вратата, питам: "Кой е", а оттатък чувам зъл глас да отговаря: "Оня с годините, пратка за вас ЕДИН брой, в описа пише +1".... Аз: "Ааа ти ли си, кога е станало 12 в полунощ"... Няма как нали съм добра душа отворих и си взех годинката, че той възрастен човек с огромен чувал, къде ще го разкарвам пак до нас...
И така, днес беше "извънземен ден", защо ли.......ами защото беше отбелязан ето така:
След като пилота каза "Качвай се", сложихме коланите и заглушителите + микрофон за говорене... Голяма е тръпка да си до пилота на самолета и да си лафиш като равен с равен...Ейййййнц!!!!! И освен, че като се говори и се чува в кабинката, се чува и връзката със земята (човекът от "кулата" (кавичките са за тези които си знаят какво означава КУЛАТА) ). Като излетяхме, аз казвам, че досега като съм карала сърф на язовира (яз. Огняново) все сме гледали самолетчетата отдолу, а той казва "Аз пък гледам сърфистите отгоре и ги шашкам" (и се хили). После вика "щом караш сърф, дай да видим какво става над язовира" и бръъъъъъъм айде към водата, врътнахме се и като се спусна надолууу....Ухуууууууу, изведнък току над водата ама супер близо, и като ни поде вятъра, то самолетчето като детска играчка, и само се усеща как се носим по вятъра, верно сякаш карам сърф.... А той пак се хили супер спокоен и казва "същото ли е усещането като да караш сърф" Как да кажеш, че е дори повече....Адреналина блокира всичко, само явно съм била захилена като "репа" и само виках от кеф едно "Ухуууу", човека и той си умря от кеф... Каза, че много народ е возил, но едва сега виждал какво означава някой да се кефи...Та така!!!!
Това е един от най-страхотните подаръци които съм получавала някога... Само човек който знае как ми действа адреналина, може да каже че за мен това беше яко усещане, симптомите са ококорени очи, хиленето и постоянно подскачане от крак на крак (прилив на сили, адреналинът прави чудеса!!!).
Това е то....още си летя в нас, а уж съм по пантофки и с чай в ръка, че се намръзнах много
ПП На Огняна си духаше прилично добре