22.11.2024 18:54
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2   Най-долу
Печат
Автор Тема: Упс :)  (Прочетена 11098 пъти)
Ceco
Модератор
Публикации: 1753

« Отговор #15 -: 30.04.2007 21:22 »

Поздравления Лукче,ставаш все по-добра!  bravoo :1: чакаме новини за твои корици  Wink

Boards: Exocet: Cross 94 l, I-Style 101 l, RS 4 114 l; Fanatic FW 105 l; SB Futura 121 l, Mistral Syncro 124 l
Sails: Loft Lip Wave 4.3; Loft Pure Lip 5.0; Loft Oxygen 6.3 & 7.3
Snowboards: Ride Concept TMS 161, Lib Tech T Rice Pro 157
Restar
Вятърничав
Публикации: 211

« Отговор #16 -: 30.04.2007 22:45 »

Цитат
Значи тази мравка мъкнеше това пеперудено крило в един прашен вятър, който я подмяташе насам-натам. Тя, обаче, не го пусна. Въобще, мисля, че има много символика в тая снимка (вкл и сърфистка), макар че има нужда от малко обработка. :D

:aaa ne: :aaa ne: :aaa ne: :aaa ne: :aaa ne: :aaa ne:
Да ама мравка с парче плат (т.е. крило) няма да видите, щото колкото и малък да е вятъра .....ще я.............отнесе.
Ей това е разликата между кайта и сърфа. Извод: по-добре слон с кайт и мравка на сърф отколкото слон на сърф и мравка с кайт.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

С вас човек израства даже и духовно .. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #17 -: 01.05.2007 13:13 »

Момчета, помните ли като малки на плажа, минаваха разни чичковци, носеха едни грамадни патета и викаха "Фото-Мексико е тука" хахаххааа man man
Един от най-ярките ми детски морски спомени. Помня един-единствен и един и същ възрастен чичко, който всяко лято ходеше по плажа на Несебър. Репликата му беше: "Моля, Фото-Мексико е тука! Има ли желаещи за снимка, моля?" Помня и интонацията и всичко. Сега чак ми става мъчно. Имам една снимка, правена от него - на нея сме двамата с брат ми - на възраст, в която и двамата вече носим бански Mr. Green

Сега тия с Алфовете не ме кефят. Миналото лято ходих да снимам на Царевец в Търново. Имаше едни кретени с ужасно грозни, гротескни доспехи, мечове и кукли. Ако имах дете, щях да му закрия очичките с ръка, минавайки покрай тях. Толкова бяха нелепи. man

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #18 -: 07.05.2007 20:38 »

Сеско ty от твоите уши където там по направление горе в небето трябва...  OK Yes Yeee Yeee
Обаче, както каза за корицата и получих най-яката новина евър, избрали са моето портфолио и мен от най-якото списание тук за чернобяла фотография "B&W magazine", много е луксозно, направо си е като албум \0// Идните месеци ще има публикация голяма с близо 6-7 мои неща... Тъкмо когато правех прощапулника си тук с апарат в ръка, един ден влезнах в една книжарница и B&W беше първото списание което разгледах и ми увнисна ченето... Оттогава то някак си беше заветна цел... Трудно и се престраших да изпратя портфолио за прегледа който бяха обявили миналата есен защото избраните обиккновено са улегнали и признати профита....Обаче, воала от 980 изпратилили и от 16,000 снимки, аз ще бъда сред показаните.....още не вярвам да си призная...  bravoo Yes Yes

Вен, сегашните неща са опорочени някак си, а може би ние ги гледаме с други очи не знам, но аз все се шегувам с "Фото-Мексико е тука" и "Пра'им снимки всякакви" защото ми е мило... Dance

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
soso
Полъх
*
Публикации: 21

« Отговор #19 -: 07.05.2007 20:47 »

OK :1: OK браво лукче  ty за напред да си редовен "гост" B B&W  Mr. Green
а дали ще можеш да качиш снимките за b&w или си ги качила вече но аз съм назад и незнам Smile
lukcheto
Off Line

« Отговор #20 -: 09.05.2007 23:58 »

OK :1: OK браво лукче  ty за напред да си редовен "гост" B B&W  Mr. Green
а дали ще можеш да качиш снимките за b&w или си ги качила вече но аз съм назад и незнам Smile

ще има аз тържествено обещава като излезне публикацията и всичко е готово да сканира и да качи тук, но със сигурност ще е след лятото, тъкмо да се осъзнае изненадата...  bravoo bravoo bravoo

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #21 -: 10.05.2007 11:38 »

Тъкмо когато правех прощапулника си тук с апарат в ръка, един ден влезнах в една книжарница и B&W беше първото списание което разгледах и ми увнисна ченето... Оттогава то някак си беше заветна цел... Трудно и се престраших да изпратя портфолио за прегледа който бяха обявили миналата есен защото избраните обиккновено са улегнали и признати профита....Обаче, воала от 980 изпратилили и от 16,000 снимки, аз ще бъда сред показаните.....още не вярвам да си призная...  bravoo Yes Yes
\0// \0// \0//
Има един култов момент в "Матрицата", когато Нео за първи път наби агент Смит, а Морфеус каза: "He is beginning to believe."
Нямам какво друго да кажа по въпроса. Smile bravoo

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
lukcheto
Off Line

« Отговор #22 -: 11.05.2007 22:27 »

\0// \0// \0//
Има един култов момент в "Матрицата", когато Нео за първи път наби агент Смит, а Морфеус каза: "He is beginning to believe."
Нямам какво друго да кажа по въпроса. Smile bravoo

Вен, този момент, заедно с онзи за блу пилл много любими Smile

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Страници: « 1 2   Най-горе
Печат