Venelin
|
|
« Отговор #45 -: 22.11.2007 11:55 » |
|
Абе... Аз досега извън писта не съм карал. И техниката ми е пистова и ските ми са пистарки, така че... Освен това, единственият колега, с когото евентуално би могъл да се кача, е Боби (твой колега от БАССЕС с прясно оперирано коляно). Той, обаче, ще идва чак в събота. Въобще, тия тийм-билдинги докато ги организират разни не-каращи люде, така ще бъде .
|
|
|
|
"Do or do not. There is no try."
Board: Fanatic Shark 145 l. Sails: 8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free Skills: Freeride Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
|
|
|
SHMIT
|
|
« Отговор #46 -: 23.11.2007 00:09 » |
|
Абе... Аз досега извън писта не съм карал. И техниката ми е пистова и ските ми са пистарки, така че... Освен това, единственият колега, с когото евентуално би могъл да се кача, е Боби (твой колега от БАССЕС с прясно оперирано коляно). Той, обаче, ще идва чак в събота. Въобще, тия тийм-билдинги докато ги организират разни не-каращи люде, така ще бъде . Въобще не му е прясно оперирано коляното на Боби. Него го резнаха малко след мене. Но този маршрут е доста труден и си изисква екипировка и добри умения. Не ти пречи обаче да се качиш пеша по някоя писта и да си я пуснеш. Какво ще правиш иначе, ще ядеш и ще пиеш Можеш да го направиш и след това. Тамън ще е по-сладко
|
|
|
|
|
|
|
Eddie
|
|
« Отговор #47 -: 23.11.2007 12:53 » |
|
Въобще не му е прясно оперирано коляното на Боби. Него го резнаха малко след мене. Но този маршрут е доста труден и си изисква екипировка и добри умения. Не ти пречи обаче да се качиш пеша по някоя писта и да си я пуснеш. Какво ще правиш иначе, ще ядеш и ще пиеш Можеш да го направиш и след това. Тамън ще е по-сладко Правил сам го в един як powder на Тодорка -заслужаваше си
|
|
|
|
Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L. Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
|
|
|
XCite
Духовит
Публикации: 166
|
|
« Отговор #48 -: 23.11.2007 16:17 » |
|
Чакайте и аз да си кажа мнението: Ските и уиндсърфинга са страхотно нещо, но и тийм билдинга с участието на колежки не е за пренебрегване . Само не бива да се прави грешката да ги убеждаваш колко страхотни са предните две занимания.
|
|
|
|
JP XCite 150l, Aerotech Phantom 6.2m Sailworks Retro 7.5m Hot Sails Maui 9.0m
|
|
|
lukcheto
|
|
« Отговор #49 -: 24.11.2007 05:52 » |
|
|
|
|
|
"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" ~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~ ~Jo Jo is back home/67l~ ~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~ ~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~ ~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~ ~Idol/4.0m2~TheFlY~ ~Idol/4.8m2~BillY~
|
|
|
|
Venelin
|
|
« Отговор #51 -: 24.11.2007 18:23 » |
|
Аз току-що се върнах. Вместо ски, вчера практикувах фитнес и боулинг. Това с бъхтенето нагоре... Бих се пробвал, но само ако има с кого. Пък те колежките едни спортни... Днес колегата от на Шмит с коляното - Боби отиде на Добринище, където му казали, че работело. Не знам как е било. Довечера ще му звънна да го питам. Аз нямаше как да се класирам, щото трябваше да пътувам обратно. Това Банско как ще е тая зима, хич не знам. Когато влязох вчера към 18 ч, имаше задръстване като в София. Днес сутринта тръгнах нагоре пеша да разгледам кво се строи... Подминах "Мотиката" и след като ме обгази 150-тия бетоновоз, реших да се връщам обратно надолу. А си спомням, че в недалечното минало въпросната "Мотика" беше далеч извън обхвата на цивилизацията. Сега прилича на самотен прашясал остров с нещастно поточе посредата.
|
|
|
|
Board: Fanatic Shark 145 l. Sails: 8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free Skills: Freeride Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
|
|
|
SHMIT
|
|
« Отговор #52 -: 24.11.2007 20:14 » |
|
Днес колегата от на Шмит с коляното - Боби отиде на Добринище, където му казали, че работело. Не знам как е било. Довечера ще му звънна да го питам. Аз нямаше как да се класирам, щото трябваше да пътувам обратно.
Доколкото знам на Добринище (Безбог) днес трябва да са открили ски сезона. Сняг трябва да има поне до междинна станция на лифта. Ама кажи как е било като чуеш Боби
|
|
|
|
|
|
|
Venelin
|
|
« Отговор #53 -: 24.11.2007 20:49 » |
|
Точно така е било. Преди около час говорих с Боби. Каза, че днес е направил "едно сериозно каране". Пистата е била обработена до междинна станция, а след това - не. Доколкото разбрах, надолу не е имало достатъчно сняг, но той и там се е пускал. Яд ме е, че днес и утре трябва да съм на работа.
|
|
|
|
|
|
|
Eddie
|
|
« Отговор #54 -: 25.11.2007 00:10 » |
|
Утре инфо и от нас-тръгваме рано сутринта към Добринище
|
|
|
|
Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L. Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
|
|
|
Venelin
|
|
« Отговор #55 -: 26.11.2007 17:01 » |
|
Карахте ли, бре? Що си траете?
|
|
|
|
|
|
|
Eddie
|
|
« Отговор #56 -: 26.11.2007 18:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
lukcheto
|
|
« Отговор #57 -: 26.11.2007 21:25 » |
|
|
|
|
|
"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" ~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~ ~Jo Jo is back home/67l~ ~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~ ~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~ ~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~ ~Idol/4.0m2~TheFlY~ ~Idol/4.8m2~BillY~
|
|
|
ant_dream
|
|
« Отговор #58 -: 26.11.2007 22:11 » |
|
Инфо от Банско кадето националите тренират , значи проблема е долу кадето се сливат пистите там имало малко камани иначе нагоре нямало пукнат камък както и на Тодорка Платото било перфектно. Всичко това е станало защото малоумниците са нацъкали навсякаде пръскалки за изкуственяк и досега не са могли да ги пуснат, защото са смешни и не са си доизмислили ел, инсталацията и затова всеки пък като ги пуснели някаде давало накъсо За добринище незанам нищо но се учудвам че си работи там винаги е било бъкано от сняг
|
|
|
|
Weight - 100 kg Board - Starboard Carve 144l 2005 Sail - Loft LipWave 6.2 Gaastra Matrix 7.5 Boom - Loft Slalom
Climbing the mountain, never coming down, 'Cause you will hate yourself in the end.
|
|
|
Anna_F2
Духовит
Публикации: 109
|
|
« Отговор #59 -: 29.11.2007 23:56 » |
|
Ски сезона на Банско се открива в събота 01.12.2007. Днес от ПСС ми казаха, че всички съоръжения ще работят. Мисля да тръгна в събота сутринта. Ако има и други желаещи, можем да покараме заедно.
|
|
|
|
|
|
|
|