22.11.2024 10:51
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4 5 6 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: ВИТОША  (Прочетена 42013 пъти)
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #45 -: 15.03.2007 18:11 »

Аз както забелязвате днес пропускам Sad няма парички Sad
Състезанието е паралелен слалум за борд , май Smile и може
да участва всеки Smile чух думата  "сбирка" и май съм пропуснал
нещо важно та сега ще обходя другите темиза да намеря
първоизточника Smile
То само с първоизточника си остана (:-pp) Първо всички щели да са на сърф в неделя, после и времето нало да сменят и нещата останаха за някой неветровит ден другата седмица Wink

ПП: нало=нямало (:-pp)

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #46 -: 15.03.2007 18:19 »

А, бе според мен ски учителката на децата е виновна  - пробута ми "дефектно" лапе. Следващия път ще искам некое читаво ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
(и първо ще го питам има ли баба, па после ще се запознаваме...)  (:-pp) (:-pp)

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #47 -: 15.03.2007 18:21 »

То само с първоизточника си остана (:-pp) Първо всички щели да са на сърф в неделя, после и времето нало да сменят и нещата останаха за някой неветровит ден другата седмица Wink
Правилен подход! Неделята е много неблагоприятен ден за сбирки. Съботата също. Както съм казвал и друг път, в тези дни хората вършат много важни неща - сменят времето, карат сърф, а някои дори кибичат до късно на работа oops. Затова сбирката трябва да бъде през седмицата - примерно в петък. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #48 -: 15.03.2007 18:22 »

Ами като ти е пробутала дефектна стока върни и и я и и поискай обезщетение Wink :D oops

Бабата е компромисен вариант :О:

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Venelin

« Отговор #49 -: 15.03.2007 18:28 »

А, бе според мен ски учителката на децата е виновна  - пробута ми "дефектно" лапе. Следващия път ще искам некое читаво ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
(и първо ще го питам има ли баба, па после ще се запознаваме...)  (:-pp) (:-pp)

Хахаха... Абе аз ги поразгледах днес ски-учителките от високото. OK. Амо много бяха заети с лапетата и щеше да е много очевадно да ги заговарям. Пък ти - ей на и повод си имал и всичко. Мен ако питаш, другият път хич недей да разпитваш за "бабите".

Sunny
Администратор

« Отговор #50 -: 15.03.2007 18:33 »

Правилен подход! Неделята е много неблагоприятен ден за сбирки. Съботата също. Както съм казвал и друг път, в тези дни хората вършат много важни неща - сменят времето, карат сърф, а някои дори кибичат до късно на работа oops. Затова сбирката трябва да бъде през седмицата - примерно в петък. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Айде в петък, обаче понеже останалите простосмъртни сме на работа ще трябва да е към 20ч.
zaho  ти какво се чудиш, те лапенцата на тази възраст викат лельо на момичетата на 15-16 години, а на нас какво да казват.... (:-pp) :Sunny: И аз като бях малка бях убедена, че живота ти е до 40 години и тогава вече човек е грохнал старец, пък сега си мисля....други работи Yes dance..............еййййййй някой пак ме изревари не мога да си пусна отговора Hmm taz taz taz
venelineeeeee давайте предимство на дамите (:-pp)

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
ant_dream
Буревестник
Публикации: 764

« Отговор #51 -: 15.03.2007 18:37 »

Мен почнаха да ми викат чичо , бъркат ме с баща на децата с който съм. Даже
има една компания дет ми вика пенсия Confused. Абе най-ми беше гадно като едно
маниче Зузу ми каза чичко Калин, мрън та пляс.

Weight - 100 kg
Board - Starboard Carve 144l 2005
Sail -    Loft     LipWave 6.2
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Climbing the mountain, never coming down,
'Cause you will hate yourself in the end.
Mod_One
eXtreme iNside

« Отговор #52 -: 15.03.2007 19:11 »

Край, затваряме тази тема.
 Hmm
Едно сериозно питане - като гледам трагичното състояние горе и очертаващите се слънчеви Петък и Събота, то май само в неделя остана за каране - щото го дават облачно. Но днес забелязах на доста места камъни вурху пистата та не знам. Жал ми е за Гвендолин (така се викам галено на тарабата, щото ми звучи "норвежки") Twisted Evil

Та какво ще правим уикенда или по-скоре къде?  :-O-:

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #53 -: 15.03.2007 19:19 »

На Дъбник естествено, а понеделник вторник ще духа силен юг по планините, та сняг едва ли ще остане...

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Mod_One
eXtreme iNside

« Отговор #54 -: 15.03.2007 19:24 »

На Дъбник естествено, а понеделник вторник ще духа силен юг по планините, та сняг едва ли ще остане...
Май си прав. Ще си взема едно шише хубаво червено вино и ще дойда да по...гледам как карате.  Brrrr
Баба ми казваше, че ако можело да с еучи с гледане, кучето щяло да бъде най-добрия касапин.
Ма може пък да не е била права - ега понауча нещо... като ви гледам!
 Yeee

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
Mod_One
eXtreme iNside

« Отговор #55 -: 15.03.2007 20:06 »

Бройте и нас от рано за Неделя Smile  И дано най-после имаме удоволствието да покараме във вашата компания.
И на мен ще ми е приятно да покараме заедно, обаче честно да ти кажа положението е трагично. Показали са се камъни навсякъде, температурите са много високи - изобщо, май ще правим помен на зимата.
 Drinks

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
Venelin

« Отговор #56 -: 15.03.2007 23:41 »

Аз като гледам, утре се качвам за последно. Ще ви пиша как е. Захо е прав - днес следобед на Лалето се показаха не камъни, а цели морени.

oopsСъни, пардон, ама съм те изпреварил без да искам. Като извинение те моля да приемеш от мен една бира на предстоящата сбирка.

Sunny
Администратор

« Отговор #57 -: 16.03.2007 14:28 »

Аз като гледам, утре се качвам за последно. Ще ви пиша как е. Захо е прав - днес следобед на Лалето се показаха не камъни, а цели морени.

oopsСъни, пардон, ама съм те изпреварил без да искам. Като извинение те моля да приемеш от мен една бира на предстоящата сбирка.
Venelin Дано не те отвее на Романския, че само като гледам в Софиа как духа oops
Бираааааааааааааааааааа Drinks dance Yes

ant_dream
Буревестник
Публикации: 764

« Отговор #58 -: 16.03.2007 16:23 »

Само мога да кажа че Спас и Боби както и Роман и Черни връх ще задържат доста
въпреки юга дето идва(той всяка година прелита по витошките склонове) но
на Спас само горе има камъни което говори само хубави неща има бол сняг. Това
че на лале всичко е изорано и свлечено надолу нищо незначи. Да неговорим че
на маркуджиците има бол сняг. Хайде бре косе отказахте изведнъж аз тамън направих
23 дена каране и си викам че може и да ги издрапам до 35 Confused ама да видим Smile
Днеска бях на 10 крачки от магазина на съни и невлезнах oops oops ама действително
закъснявахме с републиканския по сноуборд младежи, та ако него бях закарал до
семинарията до 10 мин щеше да ми фърчи главата, ама ще се реванширам скоро Smile

Weight - 100 kg
Board - Starboard Carve 144l 2005
Sail -    Loft     LipWave 6.2
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Climbing the mountain, never coming down,
'Cause you will hate yourself in the end.
Venelin

« Отговор #59 -: 16.03.2007 19:16 »

Уважаеми братя и сестри,

след днешното каране мога да отправя следния апел: НЕ ОТПИСВАЙТЕ ОЩЕ СЕЗОНА!!!

Тази сутрин карах по схемата на Захо на Лалето - от 9 од 12 ч. Беше супер. Много съм щастлив. Мисля, че това беше най-доброто ми каране за сезона в техническо-стилово отношение. Yes

Заковах в 9 и направих първо пускане. Беше твърдо, пистата беше на "вафлички" от траковете, а на някои места имаше тънък слой пудра. Чудничко. Докъм 10:30 беше идеално - омекваше постепенно, но не драматично. След това долната част започва да става кишава, но пак не беше зле. Най-кофти беше равната част непосредствено стръмното на финала. Там се поразора към 11:00 и трябваше да се спира.

Към 11 ч пуснаха лифта на горното Лале. Метнах се да го пробвам, но беше адски твърдо. Освен това там има прекалено много стърчащи камънаци и храсталаци.

Ако някой ходи да кара в събота и неделя, препоръчвам схемата на Захо. След 12:30 ч. просто няма смисъл да се ходи на Лале.

Ако се позадържат така нещата, предполагам, че ще става за каране и другата седмица. По същата схема. Yes

Страници: « 1 2 3 4 5 6 »   Най-горе
Печат
Отиди в: