22.11.2024 00:00
Новини: За зимата предлагаме екипировка за сноуборд и ски на фирмите: Lorch, Alpine Pro, Hannah, Relax, Bars, Regatta, Orange и F2 / Ftwo.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4 5 6 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: ВИТОША  (Прочетена 41948 пъти)
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #60 -: 16.03.2007 20:27 »

Само мога да кажа че Спас и Боби както и Роман и Черни връх ще задържат доста
въпреки юга дето идва(той всяка година прелита по витошките склонове) но
на Спас само горе има камъни което говори само хубави неща има бол сняг. Това
че на лале всичко е изорано и свлечено надолу нищо незначи. Да неговорим че
на маркуджиците има бол сняг. Хайде бре косе отказахте изведнъж аз тамън направих
23 дена каране и си викам че може и да ги издрапам до 35 Confused ама да видим Smile
Днеска бях на 10 крачки от магазина на съни и невлезнах oops oops ама действително
закъснявахме с републиканския по сноуборд младежи, та ако него бях закарал до
семинарията до 10 мин щеше да ми фърчи главата, ама ще се реванширам скоро Smile
аууууууууууу как може Hmm
тъкмо щеше да помогнеш малко ,че по едно време бях изпушила от бачкане Mr. Green Добре, че има сериозно оправдание, ама и то няма да те спаси. Виж venelin как се извинява и взимай пример от него dance Drinks

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
ant_dream
Буревестник
Публикации: 764

« Отговор #61 -: 19.03.2007 00:16 »

Ми незнам какво е било в петък ама в неделя лале от 845 първо спускане беше фирновано и ледено
само човек с много остри кантове би се спраил там. Всеки пъ като закантя малко повече и се хлъгах
трябваше да псуакм лале почти на шус за да може да се кара Confused  И после боби и спас беше що годе
сняг има ама поне до април ще се кара ако не на Витоша , то на Маркуджиците Smile . Днеска само дето
горен десен кътник неси почупих.  На Леде паднах на глава ама много приятно много заболя. На боби
паднах на глава мнго приятно много заболя после ме заболя и глезена и явно тогава съм си счупил
автомата точно на петата пластината дето държи кората за основата на автомата, ама забелязах чак
след 3-и пускания някаде. и незнамкак несъм си счупил кракът ама явно някой доста е мислил в този
ден за мен.

Поздрави най-сърдечни

Weight - 100 kg
Board - Starboard Carve 144l 2005
Sail -    Loft     LipWave 6.2
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Climbing the mountain, never coming down,
'Cause you will hate yourself in the end.
ant_dream
Буревестник

« Отговор #62 -: 25.03.2007 17:29 »

"Я телефон"

Такам ... откаде да започна, хубав ден беше събота и петък много каране много сняг
доста се чудих дали въобще да ходя и днес да карам, но Зент и една мадама казаха
"нети е позволено да неходиш" (мадамата го каза , ма и Зент е на това мнение) Smile
Те понеже са роднини Wink и по душа и по семейство ... та 7 часа отивам да взема мадамата
Зент ще си се качв а с тяхните както винаги. Трудно се става в 0615 в неделя при все
че си си легнал в 1 30 (+ 1 час Wink ) И си карал предния ден на Боровец и ти си карал
колата на там и обратно, освен всичко това си имал 38 и кусур температура през ноща Smile
е все пак станах в 0625(10 мин се борих със умората налегнала тялото ми , но след като
си припомних с кого ще карам част от силата ми се възвърна. Взех момичето и сестра и
и се качихме нагоре подраних с около 30 мин за тъй наречената среща на "Шаро " ако несе
лъжа Зент може да каже със сигурност. Тя е около 0800 в хижа алеко и мисля че е наречена
така от самия Пешо (AcidDrop/бивш вече Confused). Опааа пропуснах нещомного хубаво, значи
с тов аместене на времето ми беше много гадно но в момента като се качих насред Витоша
точно на панорамния завой и сълнцето започна да изгрява, напоследък е модено да се
казва "овисна ми мандигулата" , ама действително голям кеф изпитах (аз много си обичам
изгревите и залезите Smile Е качихме се горе хапнахме пиинахме чайче като се събрахме всички
и се изпонахме на Лале 1 точно като го пуснаха. Тоя път си носих Студентската книжка
и никой неми се кара Confused че и Венелин го нямаше та нямаше кой да умилостиви лелката Wink
още с първото пускане със зент се забихме през най-дяснаата меча поляна беше много хубаво
само че  докато се върнем пак налале мина време че леко се оплетохме в гората. След
2, 3 спускания на Лале станаха много хора и тамън се чудихме какво да правим и те взеха че
пуснаха Лале 2 Smile Ние със Иван(Зент) като го гледахме изорано доста ама си викам еко пък толкоз
качваме се нагоре и си харесахме много готин склон който никой небеше пускал,направо красота
малко стръмен ама поне имаше непипнат сняг там :)Ама там едни приятели ни прекараха веднага
в дясно дясно чаааак до лавината а даже над нея та там беше много хубаво макар и леко изорано
пуснахме лавината и с иван решихме да се качваме пак нагоре за да си пуснем нащо склонче.
Мадаматапрез това времебеше на Лале 1 Confused май малко ми се разсърди и то с право де ама и мина
бързо хубава черта Smile Та склончето да ви кажа честно доста отвесно си беше ама доста Smile даже
прекалено Smile ама аз къвто съмлуд и хич неми пука. Зент мина първи , ама той кара много много
хубаво . Мина си го перфектно и бях аз наред пускам се аз и едн завой хубаво втори хубаво пак
(не както ми се искаше ама много хубаво) 3-ти и 4-ти пак добре, обаче се засвятках много много
изведнъж съвсем леко натиснах напред и борда ми се заби в тежкия сняг и като се почна едно
върене едно чудо. Първото салто Зент каза че съм го направил изцяло във въздуха, другите буквално
само виждам жълтата ми грейка и сняг и после небе и така доста дълго време си се въртях.
Излагация голяма ама много голяма Sad Мрън трябваше да си го пусна хубаво ама то и без падане
неможе. Та казах си че няма как качвам се пак и ще о спусна перфектно Smile Качваме се пак нагоре
с иван и наще приятели който снимаха , та може и снимки да кача по-късно и та сестрата на Зент
Едно малко Зузу на приятелите дъщеричката, мадамата и сестра и Smile. Ние със Иван си отцепихме
напред и им казахме че ще чакаме на склона . и както си се кефихме и карахме между морените
ама бя бързо Иван изведнъж извика "я телефон"(оцветявам го за да знае ще
видите кой малко по-нататък в разказа, че да нему е леко дълъг разказа ми и да се откаже да го чете)
та извика си човека я телефон , незнам как го видя със тая скорост и това че се гледаме как караме
и кархме много близко един до друг ама успя човека . Върна се и го взе . Смешшна работа казахме
си че долу ще се опитаме да се обадим на някой Smile. Сложихме го в джопчето и към склона. Събрахме
се там всички общо везето пак се пуснахме всичко си мина почти перфектно освен като изключим че
Иван , аз , Мадамата и сестра и се пречукахме , като мисля че Сестрата падна най лоо и се въргаля
доста време надолу като едната и ска я изпревари на половината път :)Е разбира се Зент каза "Хриси
никога няма да минеш пребиването на Kалин тъй че неси прави опити " :D Та дотук добре пуснахме
се пак надолу качихме се пак . Докато се качвахме се опитахме да звъннем обаче нямаше връзка
Гледаш елефончето самсунг мидичка с огледалце отпред. И Иван каза туй трябва да е на някоя мадама Wink
(след малко ще се посмеем на това му заключение ) и се пробва пак да звънне но нищо никаква връзка
е започна да го гледа и разглежда на кого е званял да пробва друг телефон а през това време сестра му
вика това трябва да е на някое момиченце, а аз викам по-скоро с тея имена в адресбука е майка му на
момиченцето :D и изведнъж иван вика " Я Калин" и аз си мисля че някъф друг Калин , ех адаш ала бала
и после вика"Тази ти има телефона" (все още си помислихме че е жена), гледам как ме е записал
Калин Ант Дреам въх значи трябва да е от някой форум Confused женски по скоро да е от съни и стоя и мисля
"абе това да не е на Съни телефона, Иван даде идеята да не е на Захо телефона Confused имаше там някака
идея ама несе сещам сега. Та чудя се как ще го откирем кой е като нито има връзка нито нищо , взимам
аз телефона и гледам че съм му в пропуснатите повиквания , значи съм му звънял и пак си викам това е
Съни щото вчера вечерта и се обадихме(Иван и се обади да я пита кога затваря че отчаяно търсихме
подарък) Но викам що в пропуснати, като тя му вдигна Confused после загледах дата и часа и гледа 23 в 9 часа Confused
въх ко па туй ние на Съни се обадихме на 24 към 1900. А тоя телефон ми е адски познат ама адски щото
си спомням как напоследък се зблъсках с тъпото разположение на бутона "C"(clear) ма наистина на
много тъпо място е сложен , та седя и се удя окаде го имам това чувство че тоя телефон ми е познат:?
Взимам аз моя телефон и гледам на кой съм звънял на 23 от 9 часа. И изведнъж стоя гледам струвам
пише ми Zaho направо си умрях да се хиля. Няма такъв късмет , тогава се сетих че в петък Захо ми даде
телефона си да си запиша името записах го и доста време му се чудих колко тъпо миу е сложен бутона "C"
но действително няма толкова голям късмет . Телефона на Захо е сребрист много малък незнам как
Иван го е видял незнам въобще как ние попаднахме точно от там да минем , но това ако не е някакакъв
страхотен късмет Smile Просто смяхме се с Иван доста дълго време. Съдбата е сложно нещо. Smile Та от там
слезнахме и отидохме да караме на Боби и Спас кадето беше много готино ние със Зент пускахме една
голяма скала скачахме от нея. Зент го правееше добре ма аз нещо неможех да се засиля правилно и
неотскачах далеч. а то скалата беше на поне 3 м от снега , много голямо аз първич път си викам въй
какво е това бре, докато падах надолу :)съответно на едното скачане от скалата аз паднах след следващия
завой и пак си правих салта. После с Ивани компания отидохме да пускаме еднонавята кузирка която също
беше бая високичка. И заваля сняг а и аз почувствах как тялото ми се сети че съм болен , а до тогава се
чувствах перфектно. Прибрахме се до Алеко пихме хапнахме пак и към 1500 си тръгнахме като оставихме
да вали сняг , та за нощно тея дни ще е просото перфектно Smile
Като се прибрах на телефона на Захо се прати смс гласящ "ако сте намерили ала бала .. ще получите
възнаграждение " Ми Захо говори с Иван мисля че една кола Wink

Weight - 100 kg
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

ant_dream
Буревестник

« Отговор #63 -: 25.03.2007 21:39 »

Ей това малко със зеленото якенце е най-уникалното
скиорче дето познавам Зузу направо е убиец никой
неможе да го спре, другите участници са скиора Зент
и бордиста моя милост Smile
Няма си идея дали тука е хитро да пускам снимки ама
разказа е тука и .. все пак ако неим е тукмястото махнете
ги аз ще ги кача пак в галерия Smile

* DSCF3663.JPG.jpg (94.32 KB, 1280x960 - видяно 432 пъти.)

* DSCF3643.JPG.jpg (133.2 KB, 1280x960 - видяно 496 пъти.)

* DSCF3664.JPG.jpg (90.85 KB, 1280x960 - видяно 459 пъти.)

* DSCF3644.JPG.jpg (53.88 KB, 1280x960 - видяно 433 пъти.)

* DSCF3654.JPG.jpg (54.68 KB, 1280x960 - видяно 442 пъти.)

Weight - 100 kg
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #64 -: 26.03.2007 14:19 »

Олелееееееееееее, ти откакто си падаш на глвата какви романи пишеш, изпих две кафета докато прочета написаното :D

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #65 -: 26.03.2007 14:53 »

Даааааа.... иди, че не вярвай на съдбата.  OK
Ми това убаво стръмно склонче с камъни и пудричка дето съм затрил телефонето е привлякло на следващия ден две сродни души  и ето на.... taz
Или ако малко перефразрирам в сърфо-бордно скиорски стил известната поговорка - "Краставите магарета .... по едни места ходят" Mr. Green
На телефончето майн..... oops, то си ми е навик вече да губя, ама докато си възстановя номерата (щото естествено нямах "back up") ..... hmmmm
Ми те двамцата  Zent и ant_dream,ще трябва мнооооооооооого да ги черпя  tequilla. Дано пият бира (за ant_dream, вече ясно), щото иначе зор с тази кола - ми де ще я намеря oops

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Sunny
Администратор

« Отговор #66 -: 26.03.2007 23:58 »

Даааааа.... иди, че не вярвай на съдбата.  OK
Ми това убаво стръмно склонче с камъни и пудричка дето съм затрил телефонето е привлякло на следващия ден две сродни души  и ето на.... taz
Или ако малко перефразрирам в сърфо-бордно скиорски стил известната поговорка - "Краставите магарета .... по едни места ходят" Mr. Green
На телефончето майн..... oops, то си ми е навик вече да губя, ама докато си възстановя номерата (щото естествено нямах "back up") ..... hmmmm
Ми те двамцата  Zent и ant_dream,ще трябва мнооооооооооого да ги черпя  tequilla. Дано пият бира (за ant_dream, вече ясно), щото иначе зор с тази кола - ми де ще я намеря oops

Ама те на другия ден ли са го намерили?

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
ant_dream
Буревестник

« Отговор #67 -: 29.03.2007 00:24 »

мим така се оказва чак на следващия ден Smile hmmmm

Weight - 100 kg
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Sunny
Администратор

« Отговор #68 -: 29.03.2007 14:37 »

мим така се оказва чак на следващия ден Smile hmmmm
zaho  е голям късметлия \0//

lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #69 -: 31.03.2007 01:27 »

Хехехехееее.... Захо, страшен късмет! man Yeee Yeee Yeee
Значи да знаем за в бъдеще, ако лятото загубим финка примерно (недай си боже!!!!!!!) да викаме оперативната група "Мечтаеща Мравка & CO" за бързо решаване на случая bravoo Yeee bravoo bravoo

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
ant_dream
Буревестник

« Отговор #70 -: 31.03.2007 22:38 »

Zent , toj beshe glavniq vinovnik Smile , az sy msamo dostavchik Smile
po skoro trqbva da e " Zent & Ant Dream" - You'v lost somthing? Smile

Weight - 100 kg
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #71 -: 24.04.2007 12:43 »

брех,какви неща се случвали в планината,а аз си викам хората ходят да карат и почиват и да се отърват от екшъните малко Wink

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
ant_dream
Буревестник

« Отговор #72 -: 24.04.2007 13:25 »

Ти па каде се изгуби , много ми се караше с теб ама явно тая зима
ще я пропуснем по-скоро нещо на сърф да измислим :D

Weight - 100 kg
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #73 -: 24.04.2007 13:28 »

тук съм вече окончателно!и на мен ми се караше много с вас,но станаха едни бели и някак си се озовах със скъсан менискус,затова отсъствах толкова време и ме беше хванала липсата тук  :Q: :Q: : x :Ти караш ли още или закри сезона?задължително трябва да организираме нещо със сърфовете или бирите Drinks :Sunny:

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
Sunny
Администратор

« Отговор #74 -: 24.04.2007 18:28 »

тук съм вече окончателно!и на мен ми се караше много с вас,но станаха едни бели и някак си се озовах със скъсан менискус,затова отсъствах толкова време и ме беше хванала липсата тук  :Q: :Q: : x :Ти караш ли още или закри сезона?задължително трябва да организираме нещо със сърфовете или бирите Drinks :Sunny:
Е хайде добре дошъл, липсваше ни тук hi
Сега вече се надявам всичко да е наред и да се виждаме по водоемите Yes

Страници: « 1 2 3 4 5 6 »   Най-горе
Печат
Отиди в: