22.11.2024 04:40
Новини: За зимата предлагаме екипировка за сноуборд и ски на фирмите: Lorch, Alpine Pro, Hannah, Relax, Bars, Regatta, Orange и F2 / Ftwo.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Чудех се....  (Прочетена 4235 пъти)
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« -: 08.06.2005 23:14 »

Един приятел в Германия е снимал едни колеги( само дето карат сърфинг) на една река....Обаче са егати и ентусиастите, на място което е към 5-6м широко (я има толкова, я няма!) карат моля ти се....
Та има тука две авита на двама ентусиасти, не са майстори, но са супер от гледна точка- да се види мястото и какви ги правят хората по света....хеххееее :D  :D  :D  За лудостта няма почивен ден!!!
Сега ми е ясно 'що майка ми всеки път като затръгвам на сърф (+да свалям сърф материала надолу по стълбите и да товаря колата) казва "какво доживях дъщеря ми вятъра да гони"  :D  :D  :D

Та се чудех, ако има интерес къде да се качат за гледане, то няма рубрика сърфинг, но сякаш си е ок в рубриката сърф, а и с авитата съм сигурна, че няма да се преборя, затова малко ръчкам админите...

10х предварително  :D  :D

ПП Ако ви се сторят скучни няма проблем и да не се качват, но аз се изкефих :D  :D

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #1 -: 08.06.2005 23:26 »

Ами всъщност ти си ги качила, не е нужно да се прави нищо повече освен да се "кликне" върху линка Cool

Това се прави и в България, и става на почти всяка река на която има бързеи. Удобно е също и ако има мост наблизо, с едно въже и вече прилича на Wakeboard

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
lukcheto
Off Line

« Отговор #2 -: 08.06.2005 23:40 »

Цитат на: "Юли"
Ами всъщност ти си ги качила, не е нужно да се прави нищо повече освен да се "кликне" върху линка Cool

Това се прави и в България, и става на почти всяка река на която има бързеи. Удобно е също и ако има мост наблизо, с едно въже и вече прилича на Wakeboard

:D  :D  :D хе...ми не съм виждала в БГ затова ми се стори доста интересно  :D Всеки в БГ като каже сърфинг и добавя че само на Синеморец можело да се кара... Wink  Wink

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Ceco
Модератор
Публикации: 1753

« Отговор #3 -: 09.06.2005 20:49 »

Ухаа, особено напоследък имаше страхотни условия за този спорт по нашите реки... hip  Sad  hip само дето BTVто не знае какво да снима :D

Boards: Exocet: Cross 94 l, I-Style 101 l, RS 4 114 l; Fanatic FW 105 l; SB Futura 121 l, Mistral Syncro 124 l
Sails: Loft Lip Wave 4.3; Loft Pure Lip 5.0; Loft Oxygen 6.3 & 7.3
Snowboards: Ride Concept TMS 161, Lib Tech T Rice Pro 157
lukcheto
Off Line

« Отговор #4 -: 10.06.2005 19:20 »

Цитат на: "Ceco"
Ухаа, особено напоследък имаше страхотни условия за този спорт по нашите реки... hip  Sad  hip само дето BTVто не знае какво да снима :D

Ние миналата година в Турско си взехме БТВ оператор...добре се представи, има го и документиран в акция, но снимката не е моя....голям снимачен екип спретнахме тогава :D  :D  :D  А и той прощъпулник  на сърф направи :D  :D  :D Доколкото знам и тази година ще идва, че му хареса много :D  hip  hip  hip

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Ceco
Модератор

« Отговор #5 -: 10.06.2005 20:04 »

Това с BTVто беше опит за метафора (по-скоро фигура hip ) щот само лошата страна на многото вода дават...абе добре сте го завели операторчето hip  hip

Boards: Exocet: Cross 94 l, I-Style 101 l, RS 4 114 l; Fanatic FW 105 l; SB Futura 121 l, Mistral Syncro 124 l
Ceco
Модератор

« Отговор #6 -: 10.06.2005 20:08 »

Днес минах покрай р. Панега, и ми се видяха едно-две места подходящи за такава щуротия hip горе-доле по-средата между Плевен и София Cool  Shocked oops, грешка, между София и Плевен Cool  Embarassed  Rolling Eyes

Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: