21.11.2024 22:34
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4 5 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Вечерно Лале  (Прочетена 29157 пъти)
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #15 -: 26.03.2007 20:34 »

Еееей, ама много късно я видях тая тема аз!!! suicide Ако знаех, щях да дойда на нощното, вместо да ходя сутринта. Беше ми тъпо сам. Пишете, ако ще ходите утре.

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #16 -: 27.03.2007 00:06 »

Просто беше уникално!!!!!!
Аз такъв сняг този сезон не съм виждала!!!!!! Само докато карахме наваля около 10см нов сняг, колите бяха почти затрупани. Пистата перфектно обработена. Само в долната част беше малко твърда, но пък почти цялата беше като масло. И валииииии валииии Yes Yes Yes И траците периодично минаваха...и ние след тях с бойни викове Yes Последното спускане с Юли се цепихме здраво да викаме, ама то си беше такава красота и толкова много сняг и никакви бабуни иииии...егати кефа
Много благодарности на Anna_F2, че ни запали да ходим. Бяхме дружинка от 5ма, заедно със Сашо и Васили, Anna_F2, Юли и аз.
току-що се прибираме и си представям каква ли картинка сме посред нощ със ските и бордовете в края на март (:-pp)
Навити сме и за утре да ходим, само дано ни държат краката taz tazМоже пак така да се чакаме на площада на драгалевци и да се качваме заедно нагоре.

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #17 -: 27.03.2007 08:55 »

Да, наистина беше страхотно dance Аз за първи път карам на Витоша oops и понеже непрекъснато чувам за разни проблеми, бибуни, лед, вятър... се бях наострил в началото, но останах очарован от видяното. Само последната третина от трасето беше като камък и имаше малки буци от машините.
И понеже човек се учи докато е жив, ще опиша аз какво научих Wink

Разбрах, че дори и 4х4 с летни гуми може да избуксува (смених ги в сряда, ма кой да знае Hmm)
Разбрах, че трудно се играе балет с обувки за сноуборд, с борд в едната ръка, преспа отдясно, човек отляво и гонейки те седалката на лифта отзад Shocked
Разбрах, че като се пльоснеш по корем може да те заболи гърлото : x :
Разбрах, че в края на работния ден три часа са ми малко за да се накарам taz
Разбрах какво е да имаш дар-слово! Докато Венелин е успял да изкара Захо студент, на същото гише аз не успях да убедя служителката, че един студент е такъв (:-pp)
Разбрах и колко е хубаво лифта да намалява скороста при качване и слизане (както е по другите курорти) :Q:

Много ползотворно каране, днес пак ще сме там Yes

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Venelin

« Отговор #18 -: 27.03.2007 10:37 »

Как са краката? Юли, тези високоскоростни удари на седалките на лифта представляват агресивен масаж за прасците. Те са част от услугата и са включени в цената на картата. Как може да не ти харесват????

Ако сте навити за днес, пишете, че да стягам талигата.

ПП. Снощи имаше ли много хора?

Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #19 -: 27.03.2007 11:59 »

Аз съм добре, но Съни беше доста "масажирана" и по едно време ги редеше едни :#@:.. oops
И за днес съм навит, а и времето е страхотно Yes

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Sunny
Администратор

« Отговор #20 -: 27.03.2007 13:57 »

Как са краката? Юли, тези високоскоростни удари на седалките на лифта представляват агресивен масаж за прасците. Те са част от услугата и са включени в цената на картата. Как може да не ти харесват????

Ако сте навити за днес, пишете, че да стягам талигата.

ПП. Снощи имаше ли много хора?
Нямаше много хора. Само ме притесни това, че ако има под 15 човека не пускат лифта.
Аз също съм За да ходим довечера.
Ако искате пак така да се чакаме 18.20 на площадчето на Драгалевци. Аз сега ще звънна на Anna_F2, za]oto tq sno]i si ostawi skite gore.
Ant, zaho, хайде момчета, стягайте оборудването (:-pp)

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Sunny
Администратор

« Отговор #21 -: 28.03.2007 00:25 »

Тази вечер пистата беше доста по-твърда от вчера. В началото беше ужасно, но после стана доста по-добре.
venelin печели :1: за най-скоростен шофьор (на кола) (:-pp). Ant_dream печели за диркатно забиване в снега с главата напред ( аз се чудех защо снегът е на дупки като от каска Wink. Аnna_F2 печели за енергичност, ентусиазъм, добро настроение и каране ту на ски, ту на борд OK \0//
Xcite ме изуми колко е напреднал за малкото си време на ските...скоро ще му дишаме снегът зад ските само OK
Юли започна да се върти на борда и изглежда вече страшно добре...скоростта му е също вече много добра.
Поздравяваме и Василис за ентусиазма да дойде и днес и да кара с нас, въпреки болния крак.
zaho не знам дали изобщо го видях...само някаква огнена диря се носеше по пистите \0//
Обаче този лифт направо ни разби. то не ни удря по краката ръцете, лактите, гърба и къде ли не. А слизанията бяха достойни за снимане с камера. Юли правеше по 2-3 пируета, преди да се приземи по очи, а се опитваше и мен да повлече (:-pp). страхотно беше, в петък ще разправяме забавни истории bravoo

Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #22 -: 28.03.2007 15:19 »

Снощи установих, че ние тримата - моя милост, Venelin & ant_dream имаме голям напредък в ..... обяздването на седалката на лифта. :1: (или може би Venelin вече свикна ту аз ту ant_dream да сядаме по ръцете му или да го посръгваме с лакти при слизане - ми търпелив и възпитан човек, нито веднъж не протестира, ма какво ли си е казвал на ум ...  angry). Ама вече май сме надобряли и сядаме като един, без синини, без качване в скута на другия. Ако сезона продължи още малко, ще можем да правим демонстрации като  онази ескадрила самолети (не си спомням как се казваше) дето правят страхотни синхронни номера ...  Yes Yes
С една дума ние сме образец на "изключението от правилото" за антагонизма между бордисти и скиори taz
Освен това установих, че Sunny и Anna_F2 "карвят" изключително красиво. Просто е цяло удоволствие да караш след тях и да гледаш как въртят .... ските   oops (прости ми Юли)
Наистина XCite кара чудесно, имайки предвид не големия му стаж - явно си има усет а и екипировката му е добра.

Пистата беше отлична, времето ясно и светлините на София блестяха чудесно - с една дума изкарахме си чудесно. Още едно подтвърждение на това, което винаги съм казвал - няма нищо по-приятно от това да правиш това, ковто то харесва, споделяйки го с приятели.

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Venelin

« Отговор #23 -: 28.03.2007 15:33 »

Съни, със Захо и Ант се опитахме да ти направим показно как се качва на лифта, но ти тогава гледаше Юли. Ние не ти се разсърдихме, но да знаеш, че много се постарахме в твоя чест и реализирахме най-доброто си качване. :1:

Въобще, снощи беше супер. Yes Съни печели първа награда най-малко в три дисциплини: организация, координация и ентусиазъм. Без нея нямаше да се получи нищо. Ама каза, че не пие бира. С какво ще я черпим в петък, не знам. Сигурно с кола (:-pp)

Беше много красиво - София се виждаше като жарава. По едно време видях Захо седнал на пистата. Помислих, че е паднал и спрях. А той просто съзерцаваше. И аз посъзерцавах. Smile Ако ме пита човек що не си взех фотоапарата, още не мога да отговоря. Най-вероятно щото обикновено го нося в раницата на гърба, а последното ми падане беше по гръб. Сигурно съм имал психологическа бариера. Mr. Green

ПП. Ант=камикадзе. Мисля, че подновява оборудването на всеки две карания. Снощи май му остана здрава само каската. \0//

Venelin

« Отговор #24 -: 28.03.2007 15:40 »

Захо ме изпревари с поста...
Ескадрилата е "Blue Angels". Ние можем да се кръстим "Lale Riders" bravoo

Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #25 -: 28.03.2007 15:44 »

.... в три дисциплини: организация, координация и ентусиазъм
ПП. Ант=камикадзе. Мисля, че подновява оборудването на всеки две карания. Снощи май му остана здрава само каската. \0//
в четири: и най красиво въртене на ... пардон карвинг  (:-pp) (:-pp) (:-pp) (:-pp) (:-pp)
Що се отнася до ant - мога само да кажа, че е като "намазана с грес мълния" - това е най-бързото нещо известно в нашето племе Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А и на звук го докарва ..... като си пада на каската  storm storm storm storm

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Sunny
Администратор

« Отговор #26 -: 28.03.2007 17:40 »

Съни, със Захо и Ант се опитахме да ти направим показно как се качва на лифта, но ти тогава гледаше Юли. Ние не ти се разсърдихме, но да знаеш, че много се постарахме в твоя чест и реализирахме най-доброто си качване. :1:
Ама вие не знаете каква е истината. Аз така се разстроих, че ме напъдихте като бедно сирийче да не ви развалям синхрона, че аз се обърнах, за да не ми видите сълзичките в очите oops

Въобще, снощи беше супер. Yes Съни печели първа награда най-малко в три дисциплини: организация, координация и ентусиазъм. Без нея нямаше да се получи нищо. Ама каза, че не пие бира. С какво ще я черпим в петък, не знам. Сигурно с кола (:-pp)
За мен удоволствието, че ще ви видя, а кола  пия толкова много, че дори си крия на тайни места в къщи, за да не се случи да ми се допие и да няма (:-pp) oops

Беше много красиво - София се виждаше като жарава. По едно време видях Захо седнал на пистата. Помислих, че е паднал и спрях. А той просто съзерцаваше. И аз посъзерцавах. Smile Ако ме пита човек що не си взех фотоапарата, още не мога да отговоря. Най-вероятно щото обикновено го нося в раницата на гърба, а последното ми падане беше по гръб. Сигурно съм имал психологическа бариера. Mr. Green
Мисля, че най-красивите снимки са останали в главата и сърцето ти!

Ант ме кефи максимално, но ми стана жал снощи като му видях разбитото носле и ожулената каска oops

Sunny
Администратор

« Отговор #27 -: 28.03.2007 17:52 »

Снощи установих, че ние тримата - моя милост, Venelin & ant_dream имаме голям напредък в ..... обяздването на седалката на лифта. :1: (или може би Venelin вече свикна ту аз ту ant_dream да сядаме по ръцете му или да го посръгваме с лакти при слизане - ми търпелив и възпитан човек, нито веднъж не протестира, ма какво ли си е казвал на ум ...  angry). Ама вече май сме надобряли и сядаме като един, без синини, без качване в скута на другия. Ако сезона продължи още малко, ще можем да правим демонстрации като  онази ескадрила самолети (не си спомням как се казваше) дето правят страхотни синхронни номера ...  Yes Yes
С една дума ние сме образец на "изключението от правилото" за антагонизма между бордисти и скиори taz
Ние с Юли имаме такъв мечешки синхрон на този лифт, че той или ми сяда в скута, или ми затиска ръката или пък така спира седалката с ръка, за да не ме удари, че последния път за малко нямаше да се кача (:-pp) Някак си така ме удари седалката, че цялата отхвърчах напред и ако Юли не ме беше хванал във въздуха и не ме беше върнал на седалката, сигурно щях да близа рани в някоя преспа пред лифта taz
Освен това установих, че Sunny и Anna_F2 "карвят" изключително красиво. Просто е цяло удоволствие да караш след тях и да гледаш как въртят .... ските   oops (прости ми Юли)
Мммммм говориии говорииииии, как ги обичаме жените тия сладки приказкииии (:-pp) dance

XCite
Духовит
**
Публикации: 166

« Отговор #28 -: 28.03.2007 20:40 »

Страхотна тайфа и каране! Едно чудесно преживяване на нощното Лале.  :D
Светлините на София на фона на пистата и снежната гора са гледка наистина достойна за сърцезание.
Радвам се, че въпреки скромния си скиорски стаж успях успешно да се включа.
Благодарности на Анна и Съни, за инициативата и организацията.
Надявам се на още много съвместни ски, уиндсърф и бира сесии.

JP XCite 150l,
Aerotech Phantom 6.2m
Sailworks Retro 7.5m
Hot Sails Maui 9.0m
ant_dream
Буревестник
Публикации: 764

« Отговор #29 -: 29.03.2007 00:23 »

Мерси за компанията хора, много ми беше приятно, със Захо и Венелин
се посмяхме доста. Радвах се да покарме със всички други Съни вечерта
караше адски готино и бързичко. Юли действително пак караше много
добре а и ни показа как трябва да се въртим Smile За захо няма да говоря,
то аз каот се обърна и все виждам захо точно зад мен как ще ме мине
и виждам пламъка в очите му, при все че като пристигнахме имаше 5
пускания вече и всяко следващо казваше "сега по-лекичко", незнам какво
значи за него по-лекивчко ама аз определено със всяко следващо качвах
темпото Confused. За Венелин няма да говоря, аз вече няколко пъти съмказвал,
че стила му на каране е убиец Smile. Ана действително ми направи много
добро впечатление че смени ските с борда по едно време , винаги съм
се възхищавал на хората които търсят нещо ново и се опитват винаги да
се забавляват Василис също караше много хубаво , много чисто а и с този
крак направо  \0//. XCite аз неповярвах че акра отскоро доста добре се
за 1-во пускане на Лале Smile bravoo . Въх ей и на малкото роботче много му свалям
шапка ние с Юли доста му се порадвахме. Smile А за мен, маската ми е на
парчета а като си легнах цяла вечер ми течеше кръв от носа Confused но иначе
съм добре Smile живее се а и (хмм ) вече май се пада днес отивам на Боровец
да покарам Smile

Пак мерси много и ще трбява да черпя Венелин за колата ,че без него едва
ли щях да се кача до горе Smile

Weight - 100 kg
Board - Starboard Carve 144l 2005
Sail -    Loft     LipWave 6.2
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Climbing the mountain, never coming down,
'Cause you will hate yourself in the end.
Страници: « 1 2 3 4 5 »   Най-горе
Печат
Отиди в: