22.11.2024 20:51
Новини: За водните екстремни спортове, плуване и гмуркане предлагаме екипировка на фирмите:  Bare, Sooruz, Ascan, GUL, Aquasphere, Aqualung, Beuchat, World Industries, AirHead, Sooruz, DryPak и Spokey.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1 2 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Пристигна ни поръчката на Loft  (Прочетена 14031 пъти)
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« -: 30.03.2007 16:09 »

След около час (тоест към 17ч. ще ги докарат в магазина. Пратката съдържа платна, трапци, калъфи за мачти, калъфи за мачти и платна, лапички(въженца за трапец) и други нещица (:-pp)
Момчетата с предварително платените платна може да дойдете да си ги вземете OK
Аз ще остана в магазина поне до 20.30 докато почне сбирката, така, че идва на сбирката може да мине да ги види OK
Утре няма да съм ж магазина, но от понеделник цялата седмица ще работя до събота, за мога да ви покажа платната и какви неща са пристигнали. Ако някой идва в неделя да звънне един телефон, за да дохвърча, иначе Мария ще е в магазина (:-pp)

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #1 -: 31.03.2007 15:07 »

Това са най-красивите платна на света, осбенно жълтите и червено-черните  Dance
Ако прогнозата за сряда се потвърди, ще ги видите на вода  Yes А след порция К.К. ще давам по кръгче (:-pp)

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Woody
Полъх
*
Публикации: 80

« Отговор #2 -: 02.04.2007 17:12 »

Платната са дори още по-красиви наживо. Sunny беше опънала 2-3 платна (и този магазин стана малък Wink), май всички с поръчките се бяхме събрали накуп и всеки иска да види какво си е поръчал другия :О: Моето 4.7 Lip Wave обаче на първата прогноза ще разреже водата като мълния-страшни цветове  и ефекти Yes OK :1: Мисля и за едно 02 6.6квадрата, но чакам първо някоя великденска премия да дадат OK Smile

The ultimate ride
Robby Naish
Вятърничав
Публикации: 249

« Отговор #3 -: 04.04.2007 19:15 »

Гледам в новините пише, че първите ще получат подарък, докога ще важи това? Сериозно питам, защото получавам заплата чак на 28ми :-O-:

The Best Of The Best
Юли
Администратор

« Отговор #4 -: 04.04.2007 19:32 »

Гледам в новините пише, че първите ще получат подарък, докога ще важи това? Сериозно питам, защото получавам заплата чак на 28ми :-O-:
За теб платното ще е безплатно, даже и К.К. ще има в добавък щом ще караш с наши платна (:-pp) Иначе Съни ще каже, но поне до края на месеца ще важи OK

Sunny
Администратор

« Отговор #5 -: 05.04.2007 21:13 »

Бреййй какво предимство е ник-а ти да е Robby Naish OK  (:-pp) Wink
Поне до края на месеца ще има подаръци...или докато свършат (:-pp)

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Robby Naish
Вятърничав

« Отговор #6 -: 12.04.2007 10:51 »

oops 28ми била събота :aaa ne: taz, нищо на 30ти жив или мъртъв съм в магазина Yes man

The Best Of The Best
Юли
Администратор

« Отговор #7 -: 14.04.2007 09:33 »

Първите ми впечатления от тазгодишните модели са отлични bravoo
Това, че са много красиви е едно на ръка, но са ги направили доста по-мощни от миналогодишните. Сега с по-малко платно можеш да караш на същия вятър като не липсва мощ. Малко по-плоски са от предните години и това позволява по-добра маневреност и по-лесно качване срещу вятъра. Може би тези функции се дължат на нововъведението което са сложили на мястото на най-горната лата. Там има различна система за стабилизиране на върха на платното. Вятъра в Турция беше слаб и не можах да ги тествам как се държат на "overpower", но не се съмнявм, че ще се справят отлично. Друга страхотна промяна е, че ролките са сложени в една равнина с тези на чашката и вече отпада досaдното преплитане на въженцата при ригване (това ме мъчеше много досега : x :). Калъфите са ги направили малко по-широки и дълги , така може да се сложи и мачтата с която се ригва платното вътре. Освен, че имат дълго варио от стандартен тип, в комплекта има още едно което във форма на чашка и така може да се слагат удобно нестандартни мачти, както и RDM. Ластика за стягане са го сложили вътре в протектора а не отвън както беше досега и затягането на протектора е малко променено. Цялото е армирано а на всички критични точки са добавени малки протектори.

Не знам какво друго да кажа, платното е страхотно и тепърва ще му се радвам Yes

Sunny
Администратор

« Отговор #8 -: 14.04.2007 14:01 »

Аз мога да добавя, че наистина съм впечатлена от мощта, която има това платно. Влязох 5.2 на вятър между 6-9м/с и не мога да повярвам, че ми беше силно. Реших, че нещо съм се объркала и продължих да дерзая, обаче накрая реших да ригна 4.7. Юли каза да пробваме само да натегне 5.2-ката като за силен вятър. Опъна го влязох и на същия вятър - не мога да карам - слабо ми е. Не, че съм жена и няма угодия, обаче системата sensitip явно работи адски добре и само с натягане отдолу на платното за силен вятър или отпускане може да се кара на доста широк диапазон сила на вятъра Yes

Robby Naish
Вятърничав

« Отговор #9 -: 23.05.2007 11:35 »

Вятъра в Турция беше слаб и не можах да ги тествам как се държат на "overpower", но не се съмнявм, че ще се справят отлично.
Аз успях да го тествам на силен вятър  man Cool. Не плющи както предното ми платно въпреки, че го бях опънал здраво отдолу, докато имах сили да го удържам ми беше леко на ръцете и чак когато се скапах напълно разбрах, че мога да карам с 1.2 квадрата по-малко платно Shocked

The Best Of The Best
MasterJeki
Полъх
*
Публикации: 99

« Отговор #10 -: 21.08.2007 10:33 »

Вече карам две ветрила Loft - Нямат грешка.  Юли, Съни здравейте. Имам едно питане. В комплекта и на двете ветрила има една комбинация от сложна система въжета, катарами и ластици. Колкото и комбинативна да ми е мисълта , след вече повече от месец и половина чудене - не можах да се сетя, какво е приложението на това чудо на техниката. :-O-:
Pls. Smile

So little we need and so much to understand this!
Weight: 97kg
Boards: Exoset NANO 125l 2008г., Starboard Formula 2008 Experience 160l
Sails: 5.2m Loft LipWave, 7.2 NeilPryde hellcat,  9.6m Loft O2
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #11 -: 21.08.2007 13:11 »

Вече карам две ветрила Loft - Нямат грешка.  Юли, Съни здравейте. Имам едно питане. В комплекта и на двете ветрила има една комбинация от сложна система въжета, катарами и ластици. Колкото и комбинативна да ми е мисълта , след вече повече от месец и половина чудене - не можах да се сетя, какво е приложението на това чудо на техниката. :-O-:
Pls. Smile
За по-големите платна  от серията O2 Freeride и O2 FreeRace серията дават опростена система за регулиране на натягането към гика (както на формулите). Самият гик на Loft е с конструкция позволяваща инсталирането на подобна система.

Поздрави

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
MasterJeki
Полъх
*
Публикации: 99

« Отговор #12 -: 21.08.2007 18:26 »

За по-големите платна  от серията O2 Freeride и O2 FreeRace серията дават опростена система за регулиране на натягането към гика (както на формулите). Самият гик на Loft е с конструкция позволяваща инсталирането на подобна система.

Поздрави

OK мерси Захари
май наистина става въпрос за нещо подобно, макар че едното ми ветрило е 5,2 LipWave - там система за регулиране на натягането към гика ми се вижда напълно излишна

Поздрави  Drinks

So little we need and so much to understand this!
Weight: 97kg
Boards: Exoset NANO 125l 2008г., Starboard Formula 2008 Experience 160l
Sails: 5.2m Loft LipWave, 7.2 NeilPryde hellcat,  9.6m Loft O2
Sunny
Администратор

« Отговор #13 -: 21.08.2007 19:47 »

Здравей MatsrJeki, много се радвам,че си останал доволен от платната, както и всички останали които карат такива. Аз сега за първи път карах новото ни О2 5.9 и понеже тази квадратура за мен е доста голяма и никога преди не съм се справяла и гледах доста скептично по въпроса. Но направо се изумих колко е леко платното. Истинско удоволствие да се кара Yes А относно тази система - няма да ти пречи да си я прибереш, за да я имаш ако ти потрябва. Ние си ги държим за резервни.

Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #14 -: 21.08.2007 20:01 »

Ха! Кой спомена леко платно???

Съни, платната на Лофт с квадратура около 7,5 - 8,5 с каква дължина на мачтата са? Че ми се въртят едни такива прахоснически мисли напоследък... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
Страници: 1 2 »   Най-горе
Печат
Отиди в: