01.11.2024 05:21
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4 5 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ  (Прочетена 32956 пъти)
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #30 -: 12.04.2007 10:18 »

BTW, преди няколко години, една готина дизайнерка  / Жана / постави по стените и тавана на търговския офис в Кока Кола ски, сърфове, скейтбордове и колела. Всички те брандирани с  Coca Cola продукти. ...      Мисля, че нямат водоустойчиви лепенки. ... Но при толкова много Coca Cola fans, може да се опитаме да поставим въпроса.
Това си е сериозна реклама, а кока-кола винаги са наблягали на рекламата \0//

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Sunny
Администратор

« Отговор #31 -: 12.04.2007 10:20 »

Мне е този зъбар значи , защото моя зъбар ходи на градина да кара сърф със сина си Confused
ама неговия сиин е 1 година по-малък от мен Smile. За Джими няма да коментирам Smile
За кока кола незнам аз съм под прикритие имам една фланелка на Gines Smile много си е
хубава ... и бирата де Smile

По-добре я подари на някой, който наистина заслужава да я носи....ние с тая кола.....да му мислим (:-pp)

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Sunny
Администратор

« Отговор #32 -: 12.04.2007 10:21 »

Има син,но не е от Градина. Yeee
marino пуснете някоя снимка от красивото място, където сте били OK

marino
Буревестник
Публикации: 805

« Отговор #33 -: 12.04.2007 12:00 »

Записано е камера.Като го прехвърля на диск ще ти го дам да го качиш във форума.

РЕМОНТ НА УИНДСЪРФ И КАЙТ ОБОРУДВАНЕ. адрес:София,Кокаляне,ул.Александър Генков №8 , тел:0888200617
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #34 -: 12.04.2007 22:02 »

Venelin аз яко си изкарах акъла за теб, не знам какво естанало, обаче курбан ми звучи сериозно. Моля те пази се, защото искам да си ми донесеш афганската кола жив и здрав OK :1: Много ни липсваш във щуротиите, като се върнеш ще наваксваме Yes
Abe... Onya den italiantsite ni zaryazaha v tumnoto i baya se stressirahme dokato se priberem pri nashite afghantsi.

Dnes puk dokato si snimahme v edna bolnitsa i dokaraha pryasno razstrelyan mujahidin. Ot upor. Byaha go natovarili na edin jeep, v koito imashe oshte desetina dushi. Sigurno misleha, che oshte e e zhiv, shtoto vreshyataha: "Allahu aqbar!" i burzaha kum speshnoto otdelnie, kudeto byahme i nie. Kato vidyaha moeto operatorche s kamerkata, huknaha da go gonyat. Pomisliha go za afghanistanski journalist, shtoto ne se beshe obrusnal. Dobre che beshe prevodacha, shtoto inache : x : : x : : x : Dori uspyah da si vzema i stativa Mr. Green

Posle vidyah kolata, v koyato go byaha napukali onya... Baf maamu... Prednoto stuklo ot dyasno imashe 10-na dupki.

Inache tuk e mnogo interesno. Vidyah myastoto, kudeto sa ubili Darii III, sled kato go razmazva Alexander the Great. Sushto taka vidyah kakva dupka mozhe da probie ruska gaubitsa v 1500-godishna djhamiya.

Ima i edin sladkish, koito e s vkus na caramel-lacta, ako gi pomnite. Dosega sum izyal edno kilo sigurno. Smile Sushto taka sum izdishal i izyal 1-2 kilograma prah i skoro shte se gipsiram ot nego. Utre otivam v Kabul.

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
ant_dream
Буревестник
Публикации: 764

« Отговор #35 -: 13.04.2007 00:36 »

Хич ама хич нети е скучно на тебе. Ще пратя малко телохранители
да те пазят от лоши хора Confused

Weight - 100 kg
Board - Starboard Carve 144l 2005
Sail -    Loft     LipWave 6.2
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Climbing the mountain, never coming down,
'Cause you will hate yourself in the end.
Venelin

« Отговор #36 -: 13.04.2007 08:41 »

Хич ама хич нети е скучно на тебе. Ще пратя малко телохранители
да те пазят от лоши хора Confused
Aaaa, merci, ama shte mi izyadat sladkishite i agneshkiya shish-kebab Mr. Green
Sega visya v hotela i si chakam samoleta distantsionno. Toi ima 2-3 chasa zakusnenie, koeto tuka yavno e neshto normalno. Sled malko shte otskocha do susednata fabrika, za da vzema lekovita Super-Cola za Sunny (:-pp)

Za birata Guness... Nali na lifta diskutirahme praviloto, che zapochva da ti haresva sled vtorata... Tryabva da probvame dali pri Sunny shte ima effect. Toi mai i Yuli e podhodyasht za takuv experiment. Mr. Green

Yuli, v Afghanistan nai-lyubimata kola e Toyota Corolla. Bez maitap. Nikvi BMWta i Mercedesi. Pochti vsyaka kola e Corolla. Yaka rabota. Slagat im razni lepenki "Mashallah", "Sport" i "Extreme", ama dosega edin bagazhnik za surf ne sum vidyal. Mr. Green
Nai-obichat kombitata, shtoto otzad ima myasto za zhenite i detsata. Onya den v edna otzad byaha natupkali 4 kaki sus sini burki + nyakolko kelesha. Imashe i malko vuzduh za dishane mezhdu tyah. Na sedalkite se vozeha 5-6 dostolepni bradyagi s chalmi. Tryabva da se probvam da snimam s fotoaparata drugiya pat.

Sunny
Администратор

« Отговор #37 -: 13.04.2007 14:02 »

Записано е камера.Като го прехвърля на диск ще ти го дам да го качиш във форума.
Суперско OK Yes

Sunny
Администратор

« Отговор #38 -: 13.04.2007 14:11 »

Abe... Onya den italiantsite ni zaryazaha v tumnoto i baya se stressirahme dokato se priberem pri nashite afghantsi.

Dnes puk dokato si snimahme v edna bolnitsa i dokaraha pryasno razstrelyan mujahidin. Ot upor. Byaha go natovarili na edin jeep, v koito imashe oshte desetina dushi. Sigurno misleha, che oshte e e zhiv, shtoto vreshyataha: "Allahu aqbar!" i burzaha kum speshnoto otdelnie, kudeto byahme i nie. Kato vidyaha moeto operatorche s kamerkata, huknaha da go gonyat. Pomisliha go za afghanistanski journalist, shtoto ne se beshe obrusnal. Dobre che beshe prevodacha, shtoto inache : x : : x : : x : Dori uspyah da si vzema i stativa Mr. Green

Posle vidyah kolata, v koyato go byaha napukali onya... Baf maamu... Prednoto stuklo ot dyasno imashe 10-na dupki.

Inache tuk e mnogo interesno. Vidyah myastoto, kudeto sa ubili Darii III, sled kato go razmazva Alexander the Great. Sushto taka vidyah kakva dupka mozhe da probie ruska gaubitsa v 1500-godishna djhamiya.

Ima i edin sladkish, koito e s vkus na caramel-lacta, ako gi pomnite. Dosega sum izyal edno kilo sigurno. Smile Sushto taka sum izdishal i izyal 1-2 kilograma prah i skoro shte se gipsiram ot nego. Utre otivam v Kabul.
Гадните макарони нямат акъл така да ви оставят, предствям си какво сте преживели taz taz taz
 Изобщо като чета там как бързо се развиват нещата и какви страшни работи се случват и направо се чудя как си имал смелостта да тръгнеш. ама аз се шегувам за колата, не искам да ти създавам някакви излишни приключения (:-pp). ама все пак съм много трогната за вниманието \0//
Обаче карамел- лакта (те не бях ли карамел-му едно време? направо ти завидяяяяяяяяяяях Yes Това е най-великото сладко лакомство на сета....направо ми потекоха лигите...виж от това може да ми донесеш едно бонбонче да си измуча с кеф (говоря за бонбоните!!!! oops (:-pp))
venelin ти кога си идваш?Хайде, че откриваме сезона на Искъра OK Yes

XCite
Духовит
**
Публикации: 166

« Отговор #39 -: 13.04.2007 14:37 »

Sunny, по повод твоя зъб.
Не знам какво е положението, но имам добър приятел, който е още по-добър зъболекар. Ако нямаш такъв мога да ти дам телефона му. Напоследък се е специализирал в имплантите. Може ако не друго да ти каже какви са възможностите. Знам, че не е абсолютно никакъв проблем да ти заместят изваден зъб с имплант. Самият аз имам 3 броя в устата си Smile
Не знам какво са ти говорили, но равнището на съвременната стоматология е толкова високо, че при всички положения ще ти върнат 24 каратовата усмивка и захапката. OK

JP XCite 150l,
Aerotech Phantom 6.2m
Sailworks Retro 7.5m
Hot Sails Maui 9.0m
Sunny
Администратор

« Отговор #40 -: 13.04.2007 15:08 »

Sunny, по повод твоя зъб.
Не знам какво е положението, но имам добър приятел, който е още по-добър зъболекар. Ако нямаш такъв мога да ти дам телефона му. Напоследък се е специализирал в имплантите. Може ако не друго да ти каже какви са възможностите. Знам, че не е абсолютно никакъв проблем да ти заместят изваден зъб с имплант. Самият аз имам 3 броя в устата си Smile
Не знам какво са ти говорили, но равнището на съвременната стоматология е толкова високо, че при всички положения ще ти върнат 24 каратовата усмивка и захапката. OK

Много ти благодаря за предложението \0//
Аз имам доста добра зъболекарка, която е 100% решена да направи всичко възможно да спаси моя си зъб. Иначе знам за възможността за имплант и това беше първото за което си помислих. Да ти кажа честно не вярвах, че от такова положение на зъба може да се направи друго, освен да се извади. Сега само времето ще покаже дали ще успее да се възстанови. Поне обнадеждаващо е, че снимките показват, че няма счупвания в корена и ако сега зарастне като хората и нерва не е прекъснат, ще си останем зедно с него Smile Сега усмивката ми си е същата, защото е шинирано отвътре и то така фино, че нищо не се вижда. Даже не фъфля вече (:-pp) Yes

Anna_F2
Духовит
**
Публикации: 109

« Отговор #41 -: 14.04.2007 21:52 »

Венелине, сигурно наистина е много интересно. Действителността там очевидно е много различна от нашата. Явно си видял неща, които ние сме виждали само по филмите за война.....и дано така е и за в бъдеще.
Ако имаш време, публикувай някоя снимка.
Пази се и до скоро!  Smile ... май ти остават някакви си 10 дни?
Venelin

« Отговор #42 -: 15.04.2007 14:33 »

Сега съм за малко в нашето посолство в Кабул - ЦИВИЛИЗАЦИЯЯЯЯ Yes

Иначе спя в един контейнер във военната база на летището. oops

Съвет към Лукчето: не идвай. Изчакай десетина години да спре патакламата и тогава. В момента определено е по-зле, отколкото беше през 2004 г. Хуб ханъм с апарат - много голям откуп ще ти искат.

Надявам се до края на деня да разбера дали ще може да снимаме макови полета, опиум и други дроги, че работата много опасна взе да става по чукарите. Даже и военните не ни щат в БТРите си. Цивилни - вече само на хеликоптер.

Ако снимаме - ще взема една питка опиум за Съни. Тука който го заболи нещо и хоп - опиумче. От деца ги свикват. Боли зъбче, коремче - няма страшно. Хлебче с опиумче и минава. Mr. Green

Колата от Херат вече е осигурена. Сега изчезвам.

Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #43 -: 16.04.2007 00:35 »

Tова за Королите го видях преди години в Тайланд и Египет (тогава имах Субару), много ги харесват тези коли. А като ги питах защо не карат истинската марка и те ми отговаряха, че много прегрявали :-O-: аз имах три различни модела и нито едно нямаше такава склонност...

Венелине, теб те нямаше дълго време в България така, че не знаеш, че и тук вече се продава "обезболяващ" хляб с коноп (:-pp). Стискам ти палци за безпроблемно прибиране и ще чакам с нетърпение интересните разкази от Талибания.

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #44 -: 16.04.2007 16:11 »

..............
Иначе спя в един контейнер във военната база на летището. oops
..............

И аз веднаж се събудих в един контейнер за боклук, ама нейсе ....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Wink

Хайде прибирай се, че уиндсърфсезона вече не се удържа  :Sunny: :Sunny: :Sunny:

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Страници: « 1 2 3 4 5 »   Най-горе
Печат
Отиди в: