Хахахаха... Ант, ще падна от смях! Ама тоя суджук се превърна в истинска легенда!
Аз току-що се прибрах в милата родина. Както обещах, изкъпах се още в Турция. И внимавах
Сега съм си метнал раницата в дъното на коридора и като я гледам, изглежда доста гнусничко вече. Пълна е с дрехи, пропити с афгански амеби.
Сега съм седнал с една доста пълна чаша уиски и се дезинфекцирам пред компютъра. След това се надявам да се трупясам да спя.
Съни, тъй като за 20 дни в Афганистан заедно с овцете вероятно съм изял и много афгански амеби и други неблагоприятни микрорганизми (особено по чукарите в дрога-ланд), преди да се появявя в магазина, ще си направя пълни изследвания. Ако са задоволителни, ще дойда да ти дам лечебната Супер-Кола и КолаБирата - предполагам в края на седмицата.
Е, утре съм на работа, ама като не се съобразяват колежките с карантината, техен си проблем. Сега е момента на ония, дето не са ми симпатични, да им кихна. Или пък да им лепна по една амебна целувчица. Хахаха...
Междувременно ще гледам да пусна някоя и друга снимка. Дано тоя път да се справя със задачата.
По въпроса за афганките... През 2004та като ходих, един от преводачите-афганци докато вървяхме каза: "Ееееее, видях една мого хубава!" Ние: "Ама как я видя, че е хубава с тая бурка, бе?" Той: "Аааа, духна вятър и й видях глезените. Много хубави."
Въобще... Абе сигурно има хубави, ама като ни видят си мятат бурките на главите и хукват да бягат. То глезени хубаво, ама... не е достатъчно.
Пък и имат по много роднини с чифтета.
Затова... оставам на варианта българка. От горе до долу - все хубави
.