Шмид, а ти как си,мина ли крачко, този сезон на линия? Не ми е пурвата , но се надявам да е последната травма, въпреки че не е толкова страшно, Кофтито е че изпускаш чат пат някой сезон.
Аз съм ОК. Ще се включа активно в този сезон.
Леле аз като прочетох и ми стана зле. От месец ме боли коляното, но тези дни зтана вече много зле. Не мога да го сгъвам, почти куцам и някак си пука като го движа, а на пипане е нещо като скърцане. И понеже ме е страх да отида на лекар и все се надявам да ми мине, не знам докъде ще стигне. Не знам дали е от адреналина, но не ми пречи да карам сърф и изобщо не боли тогава, ама после става страшно. Schmit да знеш от какво и някакъв лек?
Съни, ще ти дам координатите на д-р Илиев. Той е доктор на нац отбор по футбол. Добре е да те види спортен лекар. От един преглед страшно няма. То и аз мога да те прегледам , но не съм дипломиран (шарлатанин съм)
Щом куцаш значи не можеш и да го изправяш до край. Как се случи травмата - усукване, рязко сгъване или странично сгъване на кракъ?
Междувременно можаш да пиеш Volteren 50mg. x 1 Сутрин и вечер, мажи го с Diclac gel 5% и му слагай студен компрес - продават се компресчета в санитарните магазини и аптеките. Не слагай топло, лук, чесън, босилек и др. бабини диветини
Иначе скърцането и пукането не са проблем, ще отмине.
А.......... и подуто ли е коляното?