01.11.2024 12:39
Новини: За водните екстремни спортове, плуване и гмуркане предлагаме екипировка на фирмите:  Bare, Sooruz, Ascan, GUL, Aquasphere, Aqualung, Beuchat, World Industries, AirHead, Sooruz, DryPak и Spokey.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4 5 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Острова 18-26 Май 2007 Айдееее!!!  (Прочетена 38358 пъти)
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #15 -: 10.05.2007 00:12 »

Искам да ви питам за това време на годината какъв неопрен бихте ми препоръчали?Къс 3mm или дълъг 3,5mm ? Brrrr hmmmm Sorry за тъпия въпрос,но вие най-добре бихте ме посъветвали,защото сте ходили и знаете най-добре за какво става на въпрос. \0/Благодаря ви предварително ... Yes

Никсън това в чашата какво е :О: :О: :О: :О:

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
marino
Буревестник
Публикации: 805

« Отговор #16 -: 10.05.2007 08:17 »

Искам да ви питам за това време на годината какъв неопрен бихте ми препоръчали?Къс 3mm или дълъг 3,5mm ? Brrrr hmmmm Sorry за тъпия въпрос,но вие най-добре бихте ме посъветвали,защото сте ходили и знаете най-добре за какво става на въпрос. \0/Благодаря ви предварително ... Yes
Ако не падаш във водата може и къс.  hmmmmНо по-добре си вземи дълъг. Brrrr Yeee

РЕМОНТ НА УИНДСЪРФ И КАЙТ ОБОРУДВАНЕ. адрес:София,Кокаляне,ул.Александър Генков №8 , тел:0888200617
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #17 -: 10.05.2007 08:39 »

Рано или късно ще си вземеш и къс и дълъг. Ако не ти се инвестира в два точно в този момент, по-добре си вземи дълъг за да ти е комфортно оше поне месец в Турция и два тук, а после до края на лятото карай без неопрен.

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
nixana
Полъх
*
Публикации: 14

« Отговор #18 -: 10.05.2007 12:25 »

Никсън това в чашата какво е :О: :О: :О: :О:

Ами  hip. :D  hip ...
 Сръбска ракия...сливовица ...доколкото се опитвам да си спомня..защото беше  tequilla  Dance  hip ....и ЦЕЦА FOREVER !!!!
Горещо я препоръчвам на ценителите и любителите на огнената вода....
P.S.
 Повече снимков материал за трипчето и какво става като се съберат 5 българи и 6 сърби Drinks Yes:
http://skimanijaci.com/component/option,com_gallery2/Itemid,26/?g2_itemId=10592
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #19 -: 10.05.2007 12:53 »

Сръбска ракия...сливовица ...доколкото се опитвам да си спомня..защото беше  tequilla  Dance  hip ....и ЦЕЦА FOREVER !!!!
P.S.
 Повече снимков материал за трипчето и какво става като се съберат 5 българи и 6 сърби Drinks Yes:
Бре колега вие пързаляли ли сте или само сте "вързвали кънките"?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Къде е това и става ли за сноуборд?

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
nixana
Полъх
*
Публикации: 14

« Отговор #20 -: 10.05.2007 13:44 »

Курорта се казва Brezovica ,намира се в КОСОВО !!!! все още сръбско ,/но ако не те притесняват разхождащите се с оръжие военни по пистата няма проблем Hmm/
 Много приятно място :D..връща те 10 години назад в Балкантурист,но за жалост войната много лошо се е отразила на всичко и на всички......
За snowboard е перфектно,стига всички лифтове да работят..че месните никак не си поплюват  Drinks tequilla hip и лифта отваря като се събудят,но тактиката е да ги напиеш рано,за да си легнат и на сутринта да станат рано...
Има много лавиноопасни места,което го прави още по-привлекателен   :D oops :Q: другата зима само да падне як powder и сме там... snow Yes(:-pp)
P.S.Не се допускат лица неупотребяващи алкохол!!! Това е обида за месните !!! :aaa ne:
metro
Вятърничав
Публикации: 212

Ветроход :)

« Отговор #21 -: 10.05.2007 15:17 »

Kym Metro:

Obadete se na Sunny v magazina i si vzemete neopreni (pi6e se s "O") - 6te vi triabvat.
Drugoia4e nema da stane.

Благодаря Кольо. Аз идвам направо при тебе и мисля да се уча на пауърхаус, воден старт и тн. Дано подуха, иначе си имам неупрен но някои други нямат и аз им казах да си вземат или закупят...пък те квото направят. А на острова студена ли е водата?
Да се похваля си купих и 4.5кв. платно - изобщо нов риг специално за острова сега   :1: ужасно се кефя  taz

Айде до скоро

metro

Tabou Twister 100l
Tabou Da Curve 73l

Gaastra - Echo 5.2, Manic 4.7, Manic 4.0
Tabou Manta 100l
Gaastra - Savage 6.7
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #22 -: 10.05.2007 17:31 »

Мини през магазина да ти покажа нагледно за какво става дума Smile
Още не е за къс неопрен, аз ако съм на теб бих взела дълъг.. Хем ще ти предпазва краката от удари, хем няма да ти е студено. А когато стане за къс може да караш и без, само с ликра. А пък догодина като събереш парички - тогава къс.

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #23 -: 11.05.2007 08:59 »

P.S.
Чувал съм, че там е доста евтино, и е перфектно за фрирайд. Мисля да го пробвам следващия сезон

KrassiG
Полъх
*
Публикации: 47

« Отговор #24 -: 11.05.2007 16:28 »

Yeee Brrrr snow

Nekaksi kombinaciata Ostrova na 18-26 May i Snowboard v Kosovo trudno q vrazvam ama to stoto mojebi e Petuk sledobed predi rakia
 tequilla

P.S. Izviniavaite za latinnicata oops

Keep looking
Sunny
Администратор

« Отговор #25 -: 11.05.2007 16:43 »

Yeee Brrrr snow

Nekaksi kombinaciata Ostrova na 18-26 May i Snowboard v Kosovo trudno q vrazvam ama to stoto mojebi e Petuk sledobed predi rakia
 tequilla

P.S. Izviniavaite za latinnicata oops
Е то има ли сняг там? Аз пък някакк си комбинацията навън да е 30 градуса, а аз да ходя на сноуборд не я връзвам (:-pp)
Краси що не дойдохте снощи на сбирката, да не сте в Косово вече Wink

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
KrassiG
Полъх
*
Публикации: 47

« Отговор #26 -: 11.05.2007 17:03 »

Ми, щото не разбрахме че има сбирка Cool
Кво се разбрахте?

А има ли каде да се спи на Острова, че като гледам ентусиасти бол?

Keep looking
lubo
Буревестник
Публикации: 894

« Отговор #27 -: 11.05.2007 19:57 »

Здравейте на всички( от Любо от Пловдив:) )Аз също смятам да пътувам към острова в Петък вечерта(18-ти срещу 19-ти) и много бих се радвал да се включа към кервана,тъй като ще ходя за първи път.Ако приемете самотния пловдивски сърфист(сърфист-силно казано)ще ви чакам и предполагам лесно позная някъде на магистралата.тел.0886 444 959

bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l.
sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #28 -: 11.05.2007 22:37 »

Качването на ферибота на отиване ще е трудна работа ми се струва, но на връщане в неделя, малцина ще успеят. Лудницата се очертава да е голяма, така че, пригответе се за още един два дни бонус докато се изтегли народа Yes

Sunny
Администратор

« Отговор #29 -: 13.05.2007 11:01 »

Здравейте на всички( от Любо от Пловдив:) )Аз също смятам да пътувам към острова в Петък вечерта(18-ти срещу 19-ти) и много бих се радвал да се включа към кервана,тъй като ще ходя за първи път.Ако приемете самотния пловдивски сърфист(сърфист-силно казано)ще ви чакам и предполагам лесно позная някъде на магистралата.тел.0886 444 959
здравей lubo, радваме се, че участваш в нашия форум hi
Мисля, че удобно място да се чакате е Happy на магистралата (само да не стане като scubara дето чакаше на happy по посока София) oops oops
Предполагам доста хора ще пътуват тогава и ще пишат тук, за да пътувате заедно. От опит знам, че да пътувате няколко коли е много по приятно и безопасно и изобщо е много по-добре OK

Страници: « 1 2 3 4 5 »   Най-горе
Печат
Отиди в: