22.11.2024 23:10
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4 5 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Сбирка  (Прочетена 28496 пъти)
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #30 -: 23.05.2007 16:40 »

хихихи другата сбирка нали знаеш коя ще бъде Yes..............
На ТАЗИ сбирка ще се пие ракия. Аз не случайно водих Мортал Комбат Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Сакенцето предлагам да го дегустираме на по-трезва сбирка. Mr. Green

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #31 -: 23.05.2007 18:03 »

На ТАЗИ сбирка ще се пие ракия. Аз не случайно водих Мортал Комбат Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Сакенцето предлагам да го дегустираме на по-трезва сбирка. Mr. Green
ауууууу ти да не искаш да кажеш, че сме пияници неееееееее няма такова нещо (само по 1/2 литър твърд алкохол има поръчан и по литър вино и бира OK Yes) В момента аз водя мортал комбат с Юли за бройката на бирите, той твърди, че за 120 човека трябвало поне 200 бири......ама това не е ли прекалено питам аз taz taz taz....за колата разбирам ама бираааааа hmmmm :-O-:

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #32 -: 24.05.2007 07:23 »

Ха!!! Сега е сетих, че имам една голяма бутилка саке, която ми отлежава от миналата година. Забравил съм я в шкафа. Значи на другата сбирка - ще дегустираме саке. А млечно пиво и сами можем да си направим. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

а бонки някакви не си ли забравил в шкафа, примерно с ядки и швейцарски шоколад :О: :О: :О:

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Sunny
Администратор

« Отговор #33 -: 24.05.2007 10:07 »

а бонки някакви не си ли забравил в шкафа, примерно с ядки и швейцарски шоколад :О: :О: :О:
хихи ако искаш да се бартеросаме - моите кумове са в Швейцария в момента и мога да ги помоля да донесат бонки, а ти се погрижи за сайдера (:-pp)....а venelin ще намаже и от двете OK

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Venelin

« Отговор #34 -: 24.05.2007 12:33 »

Ми не съм ходил в Швейцария :-O-: Ама на 100 м от нас има фирмен магазин на "Линд". Често го финансирам, така че няма проблем пак, ама със сакето как ще се върже, не знам Mr. Green

Щом Съни казва, че има връзки в Швейцария... ще изчакам да видя къде е истината Dance

ауууууу ти да не искаш да кажеш, че сме пияници неееееееее няма такова нещо (само по 1/2 литър твърд алкохол има поръчан и по литър вино и бира OK Yes) В момента аз водя мортал комбат с Юли за бройката на бирите, той твърди, че за 120 човека трябвало поне 200 бири......ама това не е ли прекалено питам аз taz taz taz....за колата разбирам ама бираааааа hmmmm :-O-:

Лелееее, Съни тоя алкохол кой ще го пие????? Нали сватба, "горчиво", и пр...??? Да знаеш, че с по половин литър ракия и по една бира и минаваме директно на "бонките" tequilla hip storm  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

lukcheto
Off Line

« Отговор #35 -: 24.05.2007 19:24 »

Ми не съм ходил в Швейцария :-O-: Ама на 100 м от нас има фирмен магазин на "Линд". Често го финансирам, така че няма проблем пак, ама със сакето как ще се върже, не знам Mr. Green

Щом Съни казва, че има връзки в Швейцария... ще изчакам да видя къде е истината Dance

Лелееее, Съни тоя алкохол кой ще го пие????? Нали сватба, "горчиво", и пр...??? Да знаеш, че с по половин литър ракия и по една бира и минаваме директно на "бонките" tequilla hip storm  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ааааааааа аз тоя Линдт магазин, ама МНОГО добре го знам на Шишман  Yeee Yeee Yeee Оттам винаги бива завлечено по нещо към къщи хихиихих, ти явно си  ми почти съсед :О: :О: Обаче аз като специалист да ти кажа... До нас на етежа в кооперацията в която живея, периодично се прибира една жена която е избягала в Швейцария още по онова забранено време... Тя като се прибере и винаги носи на маман шоколад оттам....и разбира се за изяждане шоколада чака мен в хладилника Yes Yes Yes Еми не знам какви магии правят хората там, но такъв вкус и слаб модел шоколад оттам аз НЕ ЗНАМ да има... :О: :О: :О: (да се отчита факта че посещавам Линдт магазинчето) :О: :О: :О:

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Venelin

« Отговор #36 -: 25.05.2007 00:23 »

А, моят е друг - на ъгъла на "Витоша" и "Скобелев". Откриха го преди около 2 години. Точно до сладкарница "Неделя"  oops

Вътре работят едни какички и аз винаги се притеснявам като влизам, щото много се усмихват и всички ми викат "Добър ден!" Пък аз - шоколада и бонбонките зяпам... Ауууу...

Гледам да не минавам оттам... всеки ден. Щото много ми се разваля дисциплината Mr. Green

Тя като се прибере и винаги носи на маман шоколад оттам....и разбира се за изяждане шоколада чака мен в хладилника Yes Yes Yes
Майките са страшна работа. Моята, когато идва на гости, винаги се появява с един гранде-модел на "Линд" с лешници и стафиди, който аз обикновено сам напълно дисциплинирано не си купувам Mr. Green Mr. Green Mr. Green.

Sunny
Администратор

« Отговор #37 -: 25.05.2007 12:12 »

Няма да има бонки, ама ще има една торта на 6 етажа, надявам се стигне да ни споменавате с добро (:-pp)

Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #38 -: 25.05.2007 18:27 »

А, моят е друг - на ъгъла на "Витоша" и "Скобелев". Откриха го преди около 2 години. Точно до сладкарница "Неделя"  oops

Иииииииииххааааааааа, това е и моят любим магазин, ама аз нали не ям сладко :liar: oops та само минавам да кажа добър ден на какичките....

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
lukcheto
Off Line

« Отговор #39 -: 25.05.2007 19:31 »

Иииииииииххааааааааа, това е и моят любим магазин, ама аз нали не ям сладко :liar: oops та само минавам да кажа добър ден на какичките....

Юлиии, ама що не казваш, че за там паролата е "добър ден", отивам мигновено и аз да кажа "Добър ден" ТАМ и да ми напълнат торбата.... oops magic magic magic magic :О: :О: :О:

Хм, сега като се замисля на "Шишман" като кажа "добър ден", торбата не се пълни от самосебе си...ще сменям магазина Wink

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
ant_dream
Буревестник
Публикации: 764

« Отговор #40 -: 11.06.2007 00:48 »

Последно какво стана със збирката ще я има ли или не Confused,
че аз съм озадъчен Confused тука някакъв понеделник се
говореше ама ко стана всичко замря Confused

Weight - 100 kg
Board - Starboard Carve 144l 2005
Sail -    Loft     LipWave 6.2
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Climbing the mountain, never coming down,
'Cause you will hate yourself in the end.
Sunny
Администратор

« Отговор #41 -: 11.06.2007 13:36 »

Ами аз предложих сбирката да е понеделник 18ти, за да изчакаме lukcheto да се върне. Някъде към 19.30 мисля да се съберем. Ако някой не може тогава казвайте докато е време.

Phill
Вятърничав
Публикации: 256

« Отговор #42 -: 11.06.2007 23:12 »

Някой имали предложение къде да бъде сбирката....., ако не аз предлагам отново китайския ресторант до магазина hip
Sunny
Администратор

« Отговор #43 -: 11.06.2007 23:25 »

Някой имали предложение къде да бъде сбирката....., ако не аз предлагам отново китайския ресторант до магазина hip
Аз съм много ЗА hip

Venelin

« Отговор #44 -: 11.06.2007 23:36 »

Съни, само предупредете сервитьорката, че пак ще идваме. Да не се шашка толкова този път Twisted Evil

Страници: « 1 2 3 4 5 »   Най-горе
Печат
Отиди в: