01.11.2024 12:38
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Сряда, 27.06.2007, яз.Искър  (Прочетена 27947 пъти)
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #30 -: 27.06.2007 00:19 »

Аз утре , 27.06 имам среща с един приятел на Лукойла в началото на магистралата в 11:00ч. Който не знае пътя е hi Ако закъснявате с до 5 мин. тел.0888 08 68 47 ще ви изчакам :D

marino
Буревестник
Публикации: 805

« Отговор #31 -: 27.06.2007 08:03 »

А там има ли някакъв определен спот, където се спира или някакви черни пътчета? На Ихтиман не съм карал никога, а като се сетя едно време залива на Мечката как го открих... Един час се мотах.
Тръгваш по магистралата към Ихтиман.Малко преди да стигнеш Ихтиман има отбивка с една самолетна опашка.Там се отбиваш в посока Ихтиман.Като влезеш в Ихтиман трябва да тръгнеш по пътя за Самоков.В един момент ще видиш целия язовир пред теб.Точно там пътя прави остър ляв завой,а един друг път продължава направо към язовира.Има знак,че е забранено влизането,но да не ти пука.Всъщтност това е пътя към резервата.И там вече си избираш мястото.Успех Yeee

РЕМОНТ НА УИНДСЪРФ И КАЙТ ОБОРУДВАНЕ. адрес:София,Кокаляне,ул.Александър Генков №8 , тел:0888200617
chill
Windmaster
Публикации: 512

« Отговор #32 -: 27.06.2007 08:43 »

За Искъра от към ихтиман ли говориш?
Да.

Sails:  Severne Convert 2016 7.5
        Ezzy Wave SE 5.8
        Ezzy Wave SE 4.7
Boards: Starboard Kombat 106L
        Starboard Kode 123L

---
Pain is weakness leaving the body
chill
Windmaster
Публикации: 512

« Отговор #33 -: 27.06.2007 20:46 »

Покарахме прилично от 12ч до 18ч.  Вятърът беше доста поривист, който беше със 6кв.м. удари джакпота.  Аз карах с 5.3кв.м., беше слабо за 5.3, но на поривите ставаше за тигел от единия до другия бряг.  Пробвах и със 7.5кв.м., прекалено силно.

Sails:  Severne Convert 2016 7.5
        Ezzy Wave SE 5.8
        Ezzy Wave SE 4.7
Boards: Starboard Kombat 106L
        Starboard Kode 123L

---
Pain is weakness leaving the body
old_ben
Полъх
*
Публикации: 41

« Отговор #34 -: 27.06.2007 20:56 »

Аз бях с 6кв. и на моменти беше доста силно. Но в повечето време се караше прилично.
Този ден го слагам при дните с добро каране Yes Yes Yes
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #35 -: 27.06.2007 22:03 »

И аз за дам един отчет... докато ми се изпекат филийките за вечеря Smile

Значи такаааааа... Днес падах доста, ОК? Туй като начало.

Преди това...

Към 11 ч изтървах Шмит на Лукойл и се засилих към ихтиманско самостоятелно. Естествено, загубих се из паланките въпреки инструкциите на Марино и на Шмит (по телефона).

Когато намерих спота - народа вече се беше събрал. Имаше 20-на сърфа и 5-6 кайта. Беше почнало да раздухва. Чудесно. В един момент по пътя ми светва, че съм си забравил трапеца. suicide Тъпо. Добре, че бяха Excite и Shmit да ми дадат на заем, та да покарам. \0// \0// \0//

Та значи отивам, ригвам 6,5. Друго не бях взел. Бравос. Към 1 ч започна да раздухва. Шмит, който беше дошъл да си поговорим, хукна да кара. Аз влязох с трапеца на Excite, който си почиваше (ми като кара със 7,5 на тоя зор така е Mr. Green).

Влизам! Газ!!! И пляс!!!! То едни пориви, едно чудо... Shocked

По едно време излязоха и вълни. Брех! Взеха да прелитат едни с петици покрай мене (докато бях направил един "пляс")...  "Бързо да излизам," викам си. "Тя тежка стана работата за 6,5 на поривите."

Както отбелязах, бях с трапеца на Excite и благодарени на него регистрирах разкошна човка. Прааааас! Без поражения!  :1: А по това време самият Excite предвидливо учеше воден старт до брега. Предвидлив и мъдър човек е Excite.  \0//

Излязох. "Ще почакам да падне," викам  си. Еми чакам аз, а който има петица си кара. Ама пак ви казвам - пориви, вълни... Excite мери с ветромера - в един момент вдига над 8 м/с., после пада на 4-5...

Към 4 часа вятърът падна и пак се засилих да влизам. Голяма грешка. (Тоя път с трапец ме снабди Шмит. \0// Благодаря на него и на момчето, на което беше трапеца.)

Влязох и се засвятках... Yeee Дъъъълъг гигел. Скок-подскок! Урааа! Обаче някъде близо до отсрещния бряг - порив и пляс! И вятърът пак засили. Бая. Тръгвам на обратно. По едно време пак - пляс! Тръгвам да вадя ряпата и хоп - скъса ми са старт-шкота. Баф маа му! Връзвам аз едни келяви възелчета насред океана... Нищо не става.

"Ше изляза тука на брега и после ше бутам до спота." Излизам аз на едно местенце - баш при една рода роми. Батка с шекмбе, жена с розов бански и неопределен брой чавета - всички шляпат и се кефят. Пък то е една тиня... "Колега, до другия край на язовира стигаш ли с туй?" вика рома и сочи мат'ряла, пък чаветата се пулят. Аз кво да му кажа? "Ми стигам, ма като ми се късат въжетата идвам при вас."

Излизам на брега и гледам един друг колега и той се носи нещастен в тинята - строшил гик. Чаветата - в потрес. Разглобявам аз анджакламите. Ветрилото - на брега, а дъската - на рамо и бегом по асфалта към спота. Ей го де е - има-няма 300 метра. "Ше пазите ли платното, бе?" викам на чаветата. "Да, да!!!"

Та значи занесох дъската, после се върнах. Разглобих ветрилото. И него занесох обратно. Туй беше. Повече не посмях да вляза, въпреки че към 6 ч. поривите паднаха и изглеждаше приятно. Вече не ме държаха ръчичките.

В заключение - готино беше и още веднъж благодаря на Excite и Shmit за трапците, както и на Венци за съветите  \0// Сега отивам да хапна филийките, че умирам от глад Mr. Green

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #36 -: 27.06.2007 22:29 »

Aaaaaaaaa не направо сме лазили из фоайето на хотела от смях с разказа за неволите на venelin. Ама то не беше едно ,не бяха две, ами направо цял куп премеждия и на него и на lukcheto и сигурно хич не им е било смешно, ама отстрани напртаво си паднахме да се хилим, така образно е разказано всичко bravoo OK

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
MasterJeki
Полъх
*
Публикации: 99

« Отговор #37 -: 27.06.2007 22:53 »

И аз за дам един отчет... докато ми се изпекат филийките за вечеря Smile

....Тръгвам да вадя ряпата и хоп - скъса ми са старт-шкота. Баф маа му! Връзвам аз едни келяви възелчета насред океана... Нищо не става.

"Ше изляза тука на брега и после ше бутам до спота." Излизам аз на едно местенце - баш при една рода роми. Батка с шекмбе, жена с розов бански и неопределен брой чавета - всички шляпат и се кефят. Пък то е една тиня... "Колега, до другия край на язовира стигаш ли с туй?" вика рома и сочи мат'ряла, пък чаветата се пулят. Аз кво да му кажа? "Ми стигам, ма като ми се късат въжетата идвам при вас."

Излизам на брега и гледам един друг колега и той се носи нещастен в тинята - строшил гик. Чаветата - в потрес. Разглобявам аз анджакламите. Ветрилото - на брега, а дъската - на рамо и бегом по асфалта към спота. Ей го де е - има-няма 300 метра. "Ше пазите ли платното, бе?" викам на чаветата. "Да, да!!!"

Та значи занесох дъската, после се върнах. Разглобих ветрилото. И него занесох обратно. Туй беше. Повече не посмях да вляза, въпреки че към 6 ч. поривите паднаха и изглеждаше приятно. Вече не ме държаха ръчичките.

В заключение - готино беше и още веднъж благодаря на Excite и Shmit за трапците, както и на Венци за съветите  \0// Сега отивам да хапна филийките, че умирам от глад Mr. Green

Късал съм стартшкот - обръщаш го наобратно /с ластика отгоре - тегаво, но върши работа/ и газираш положението  Yeee  Wink OK

So little we need and so much to understand this!
Weight: 97kg
Boards: Exoset NANO 125l 2008г., Starboard Formula 2008 Experience 160l
Sails: 5.2m Loft LipWave, 7.2 NeilPryde hellcat,  9.6m Loft O2
extremerider
Публикации: 1102

« Отговор #38 -: 27.06.2007 23:21 »

Мнооооого добър разказ !Най-накрая нещо и някой успя да ме развесели много.Отдавна не се бях смял така \0// OK bravoo

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #39 -: 28.06.2007 08:57 »

Eeee Вен добрилжил си се ти до масите...кеф ти кал, кеф ти тиня, а накрая си вкусил  и от класиката на ромския лайфстайл, потопил си се в ромската идилия... Човекът, явно е отговорен води децата и жената на море и то не зимата, а по време на астрологическото лято, похвално, похвално Седларов, направо орден за специални заслуги "Отговорен Ром" Wink

Всичко е добре когато свършва добре :О: :О: :О: Стартшкот ще намериш нов, е Съни ще ти избродира един на гергефа  Yeee Yeee Yeee Yeee

Аз реших да пропусна тази точно прогноза, бях сигурна, че ще е поривисто, а и толкова бачкане беше тоя ден, че не е истина... Другата седмица ме чака снимане не къде да е а в Софийски Градски Затвор, та то едно писане, една документация...Да не говорим, че точно от сряда се дига 16 на острова и така и четвъртък, а на мен тогава точно са ми снимачните дни...Стискам палци да задържи и да се изстреляме петъка с чиста съвест и свършена работа :Sunny: :Sunny:

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #40 -: 28.06.2007 12:58 »

Леле Вени - много емоция и майтап, много нещо. То почти като по Джером Джером ...
Нищо де - денят не минал напразно. Yeee Drinks

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
dr bre
Вятърничав
Публикации: 205

« Отговор #41 -: 28.06.2007 16:27 »

Дами и господа, имаме си нов Майстор на късия разказ сред класиците! :D
Това след време ще влезе като задължително четиво в спортната академия, специалност ветроходство  !!
Venelin
Публикации: 1097

« Отговор #42 -: 28.06.2007 19:23 »

Дами и господа, имаме си нов Майстор на късия разказ сред класиците! :D
Това след време ще влезе като задължително четиво в спортната академия, специалност ветроходство  !!

Благодаря, благодаря на всички ty Важното е да има преживявания за разказване. Smile

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
extremerider
Публикации: 1102

« Отговор #43 -: 28.06.2007 21:14 »

днес на язовира беше страшна пукотевица,беше изчезнал поривистия ватър и софиянеца надуваше яко.карах с 6.0,но бях на предела на силите си по едно време та мисля,че с 5.0 щеше да бъде приказка. Yeee man

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852