22.11.2024 14:43
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1 2 3 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Прогноза за острова от сряда 15.08.07  (Прочетена 18657 пъти)
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« -: 10.08.2007 12:20 »

Задава се хубава и толкова чакана прогноза на острова. Ако се позасили може и във вторник вечер да се тръгнем, за да може да караме от сряда. Ще я чакме да видим как ще се развие във времето, но lukcheto каза на сбирката,че ще е дълга, а тя си има приказка с този дето пуска вятъра, пък и доста кртем-карамел е изяла тези дни, та съм склонна да и вярвам OK (:-pp) Yeee

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Sunny
Администратор

« Отговор #1 -: 12.08.2007 12:40 »

Прогнозата до събота е разбъркана, но от събота става супер. Ще чакаме да приближи, за да преценим кой ден ще тръгваме, но при всички случаи за тази толкова дългоочаквана прогноза ще сме там OK Yes Yeee

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #2 -: 12.08.2007 20:00 »

Ето и рекламата в местния вестник на новия хотел който има и звучното има "Гьокчеада сърф клуб"
Има и ценоразпис на някои неща в ресторанта. Чай и кафе по 50ст. звучи обещаващо. Още по гот е че сервитьорите ти ги носят и на плажа на шезлонгите.

Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #3 -: 12.08.2007 21:18 »

Таман за мен! Моля, разузнайте как стоят нещата реално и на следващата сбирка разкажете. Така ще има нещо, което да ми топли душата до септември.

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
dr bre
Вятърничав
Публикации: 205

« Отговор #4 -: 12.08.2007 23:14 »

Венелине, ти септемврийче ли ще бъдеш, защото ние ще сме
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #5 -: 12.08.2007 23:45 »

Мдамм виждам че крем карамела дава резултат, но каточели количеството не е било достатъчно....ще духа но умерено и като за сефтосване на новия Лофт, инструктирам маман за нова доза карамел...тази седмица ще ям със заклинания и белким от петък натам...се класираме за носни кърпички на мачтите.... Yes Yeee Yeee Yeee Yeee Yeee

Влади се обади и каза, че ще ходи за 4 дена, тръгва понеделник вечер и се прибира съботата... :О: :О:

Шмит, ти за петъка се стягаше,нали? Ще правим май пак оперативна група, респ. оперативна среща на високо развнище на мястото  ми се струва.... :О: :О: :О: :О:

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Venelin

« Отговор #6 -: 13.08.2007 01:35 »

Септември, септември ще бъде май!!! Dance

lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #7 -: 13.08.2007 08:52 »

Гледам аз прогнозата, ама като че ли от петъка натам.... брейййй /me още не е поръчала крем карамела, а вече се заформя циклон.... oops oops oops oops Представам си какво ще е като се появи в хладилника дозата К.К. :О: :О: :О: :О: и като започна да каканижа онези ми ти заклинания...

А къде е Захо брей, той съвсем се уволни... тц,тц,тц magic magic magic magic magic magic magic magic magic

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #8 -: 13.08.2007 17:56 »

Септември, септември ще бъде май!!! Dance

Тъй-като ми омръзна да разсмивам господа, твърдо заявявам - крака ми няма да стъпи на Острова през Септември  :#@: :#@: :#@:

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Sunny
Администратор

« Отговор #9 -: 13.08.2007 20:27 »

Хехе то ВСИЧКИ ще сме. Мисля, че сптември вече замества август, защото с който говоря не може август, а всички се точат за септември....а ние с Юли почти не пропускаме прогноза на острова, така,че и ние ще сме там OK

Sunny
Администратор

« Отговор #10 -: 13.08.2007 20:28 »

Таман за мен! Моля, разузнайте как стоят нещата реално и на следващата сбирка разкажете. Така ще има нещо, което да ми топли душата до септември.
хахаха ами ти май мислиш да не караш, а чайче на шезлонга да пиеш Twisted Evil oops oops То не остана време до септември OK (:-pp) Yeee Yes

SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #11 -: 13.08.2007 21:02 »

Мдамм виждам че крем карамела дава резултат, но каточели количеството не е било достатъчно....ще духа но умерено и като за сефтосване на новия Лофт, инструктирам маман за нова доза карамел...тази седмица ще ям със заклинания и белким от петък натам...се класираме за носни кърпички на мачтите.... Yes Yeee Yeee Yeee Yeee Yeee

Влади се обади и каза, че ще ходи за 4 дена, тръгва понеделник вечер и се прибира съботата... :О: :О:

Шмит, ти за петъка се стягаше,нали? Ще правим май пак оперативна група, респ. оперативна среща на високо развнище на мястото  ми се струва.... :О: :О: :О: :О:

Там съм, ще се чуем, да се разберем нещо за съвместно пътуване.

Venelin

« Отговор #12 -: 13.08.2007 22:44 »

Тъй-като ми омръзна да разсмивам господа, твърдо заявявам - крака ми няма да стъпи на Острова през Септември  :#@: :#@: :#@:
Ха! Що, бе, Захо??? Shocked Кво му е на септември?

Съни, аз мисля И да карам, И чайче на шезлонга да пия. А вечер кат` се тръшна, да спя мнооооооогу! И на другия ден пак - кеф ти сърфче, кеф ти чайче. Айде, може и без шезлонг Mr. Green Ще си донеса столче. Мен палатка не ме устройва, щото ми стига НЕспане цяло лято. :aaa ne:

navi
Полъх
*
Публикации: 17

« Отговор #13 -: 13.08.2007 23:02 »

Ей Нети, я кажи как да ти намеря мобилния че ми се ще май пак да ти хъркам :о) а пилетата сигурно са станали кокошки и изгарят от нетърпение да ти се поразходят cутрин в палатката. :о)
metro
Вятърничав
Публикации: 212

Ветроход :)

« Отговор #14 -: 13.08.2007 23:20 »

Ей Нети, я кажи как да ти намеря мобилния че ми се ще май пак да ти хъркам :о) а пилетата сигурно са станали кокошки и изхгар

navi съжалявам, че трябва да ти го кажа но май постовете не са ти за този форум а и можеш да пробваш на ПМ...?

аре със здраве и ако имаш нужда от помощ свиркай ще ти помогнем със линкове към съответните ти необходими сайтове  hip

Tabou Twister 100l
Tabou Da Curve 73l

Gaastra - Echo 5.2, Manic 4.7, Manic 4.0
Tabou Manta 100l
Gaastra - Savage 6.7
Страници: 1 2 3 »   Най-горе
Печат
Отиди в: