02.11.2024 10:23
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Сряда 12,09,07 -Дъбник  (Прочетена 23001 пъти)
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #15 -: 11.09.2007 22:19 »

Ами вземайте 5.2 Loft Lip Wave - него ще купувам.
Ще се видим на Дъбник. Аз мисля към 11-12ч да съм там, че да мога на другия ден да си стоя на краката.  :-O-:

Дано не сте си легнали, че досега отхвърлях утрешните задачи и..... сега се прибирам.
Хехе не сме си легнали, то хваща ли ни сън от нетърпение за утре Yes Yes Yes Ще ти вземем платното, ама ако сме във водата прави някакви сигнали да излезем за да си го вземеш, защото утре ще е за него Smile

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
The Bear
Отнесен от вихъра
Публикации: 432

Цецо от Враца

« Отговор #16 -: 11.09.2007 22:28 »

Хехе не сме си легнали, то хваща ли ни сън от нетърпение за утре Yes Yes Yes Ще ти вземем платното, ама ако сме във водата прави някакви сигнали да излезем за да си го вземеш, защото утре ще е за него Smile

Амии, ще изправя дъската и ще я държа вертикално пред мен на самия бряг (тъкмо ще имам време да се сетя да завия болта за въздуха, че онзи ден така се цопнах без него, та чак на път за другия бряг се сетих и слагах една сламка временно) пък дано я видите. Ще приличам на нещо ей такова =>  hi

До утре!

92кг, 186см, Global Wave 98l _ Icon 145l _ Combat 4.2 _ Lip Wave 5.2 _ Pilot 6.0 _ Glide 7.5 _ GTX 9.0 (доволно изпробвано)
metro
Вятърничав
Публикации: 212

Ветроход :)

« Отговор #17 -: 11.09.2007 23:33 »

Оууу аз може да се присъединя за четвъртака ако задържи  Yes Yes
Много се надявам да има вятър за малки платна че тея голмемиииии....ужас  :Q: :Q: еи до такова ще ме докарат. Изкуших се да пробвам великата Усмичка на Шмит и лилииии то няма дигане със старт шкота  :((( :((( а другите каква веселба си спретнаха докато ме гледаха нагазурчен на дъската на Шмит която била много ВЕЛИКА 160 AHD...така се хлъзга че при напъна да му извадя усмичката от водата се правят падания ала няма нужда от поколене  Shocked Shocked  taz taz то по тоя повод Шмит ми пробва мойта дъска - 90 литра ма малко малка му дойде но си беше ухилен и каза, че ще си търси някфа около 100 литра та поздравления скоро от капитан ще го правим сърфист  bravoo (:-pp) (:-pp) (:-pp) (:-pp) (:-pp) то нали той кара сега 160 литрова...абе то ясно, че аз се базикам  :О: :О:
Айде до четвъртак ако няма промени във вятъра  Yes Yes

Tabou Twister 100l
Tabou Da Curve 73l

Gaastra - Echo 5.2, Manic 4.7, Manic 4.0
Tabou Manta 100l
Gaastra - Savage 6.7
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #18 -: 12.09.2007 08:18 »

Айдееее тръгвамееееее Yes Yes Yeee В 8.30 сме на Шел-а ако Юли кара като луд (:-pp),ама по ми се вижда да сме там в 8.45 Smile

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
XCite
Духовит
**
Публикации: 166

« Отговор #19 -: 12.09.2007 11:10 »

Ей щастливци. Добре че дядо господ се сеща да пуска вентилатора и в почивните дни та и ние тружениците на наемния труд да закачаме по малко.

JP XCite 150l,
Aerotech Phantom 6.2m
Sailworks Retro 7.5m
Hot Sails Maui 9.0m
haimanov
Духовит
**
Публикации: 123

« Отговор #20 -: 12.09.2007 12:23 »

Ей щастливци. Добре че дядо господ се сеща да пуска вентилатора и в почивните дни та и ние тружениците на наемния труд да закачаме по малко.

Дано да е пуснат неделя Smile, че тази седмица има само един почивен ден  taz taz taz taz taz taz taz taz taz taz taz :#@: :#@: :#@: :#@: :#@: :#@:

Boards: BIC Techno-E 135l,
Sails : NS 6.0
70kg
XCite
Духовит
**
Публикации: 166

« Отговор #21 -: 12.09.2007 12:51 »

Абе има някаква прогнозка за неделя, ама като гледам за днес и утре каква пукотевица го дават, благородно завиждам на тези дето ще карат.

JP XCite 150l,
Aerotech Phantom 6.2m
Sailworks Retro 7.5m
Hot Sails Maui 9.0m
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #22 -: 12.09.2007 13:29 »

Крака ми няма да стъпи утре на Дъбник ... magic magic magic

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
haimanov
Духовит
**
Публикации: 123

« Отговор #23 -: 12.09.2007 14:22 »

Абе има някаква прогнозка за неделя, ама като гледам за днес и утре каква пукотевица го дават, благородно завиждам на тези дето ще карат.
Аз чакам Батак ... ама нещо много се сменя, имам работа там в неделя и се чудя дали да взимам сърфа  hmmmm hmmmm

Boards: BIC Techno-E 135l,
Sails : NS 6.0
70kg
The Bear
Отнесен от вихъра
Публикации: 432

Цецо от Враца

« Отговор #24 -: 12.09.2007 19:31 »

Айдееее тръгвамееееее Yes Yes Yeee В 8.30 сме на Шел-а ако Юли кара като луд (:-pp),ама по ми се вижда да сме там в 8.45 Smile

Още един път се извинявам на Sunny и Юли, че мъкнахте платното залудо до Дъбник. Явно ще трябва да си го вземам от София. Ама като гледам, докато се оправя, я вятъра, я топлото ще свършат...  :#@:
Ето какво стана:
Пак излезе работа сутринта и сколасах да тръгна в 11:16. Предвидливо си взех моята бричка, а не буса, та хем да стигна по-бързо и да се върна по-бързо после, хем да не излезе после че съм взел буса пък на някой му е трябвал за нещо. Предвиждах с по-шантаво каране да стигна около 12ч. Всичко беше тип-топ както обикновено. Тази дъска за първи път я карах на тавана (ми тя е на 10 дни и 1 каране в събота!!!!!! !!). С калъф, както си му е реда. Старата 5-6 пъти съм я возил и връщал до морето и по Дъбник няколко пъти и не е имало проблем, само че нея я карах без калъф. Тя беше и със 6-7кг по тежка и със 70см по-дълга. Ама, както и да е.
Карам си аз, дъската си е отгоре. 120 - 140км/ч. Пътя от Враца до Борован е идеален. А и Борован е селото на баща ми така че всичко е ясно и се знае. Малко преди селото при разминаване с поредния ТИР нещо багажника щракна отгоре, ама гледам дъската си е там и продължавам. Викам си то от луфта е тропнало. Който е карал дъска на тавана знае какво става като се разминеш с ТИР още повече на двупосочен път. Насреща идва следващия тир и ми присветва, а аз му вдигам ръка като за благодаря че ме предупреждава за катаджии................... suicide suicide suicide В следващия момент се разминаваме, следва някакъв по-сериозен шум отгоре, за миг поглеждам ----дъската я няма, а на огледалото виждам че нещо се премята отзад зад ТИРА............ Censored Censored Censored Censored Censored Censored Censored Censored Censored Censored Censored Censored Censored Censored Censored Censored Направо се побърках. Викам си край, край, край, край - отиде дъската  Censored Censored Censored Censored Censored Censored Censored Censored В следващия момент - отзад няма никой (нали карах бързо, а и не бях надминавал никой толкова скоро) Някак си бързо спирам, свирят спирачки даже, отпред нещо се появява, ама аз вече свиря с гуми назад, а дъската е в лентата на насрещно движещите се. Успявам да присветвам на този който идва докато карам назад в неговата лента, та той намали човека и стигам до дъската, отбивам, слизам и я местя в тревата. После я пренасям от другата страна, а тя си е в калъфа и си седи вързана за двете тръби напряко, абе както си е багажника - три от опорите си бяха на колата, четвъртата така и не я намерих, а тръбите заедно с дъската в пакет бяха изхвъркнали от опорите.
Цял ден съм като пред умирачка - тъкмо си взех нова дъска за сума ти пари и ....  Censored Censored Censored Censored Censored Censored Censored Censored
Какво ли не ми хрумва докато чаках брат ми да дойде с буса (че не можеше да влезе в тъпата кола дето не е КОМБИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!) Мислех да се отказвам от сърфа, какво ли не.... Отделно Sunny ми носи ново платно на Дъбник, парите в джоба, а, отново нямам дъска... Какво ли не премислих. И само, и единствено заключих че сам съм си виновен. Ами докато преминаха всички които задминах от Враца до това място.... Как ли съм изглеждал - "оня със сърфа дето много бързаше..., "..я глей как е затрил дъската"....
ПАК ДОБРЕ ЧЕ ВСИЧКО СТАНА НА ПРАВ ПЪТ И НЯМАШЕ КОЛИ ЗАД МЕН И ПРЕД МЕН, ЧЕ ЩЕШЕ НАИСТИНА ДА СТАНЕ ЛОШО И ДЪСКАТА ЩЕШЕ ДА МИ Е НАЙ-МАЛКИЯ ПРОБЛЕМ.
Добре е също и че мачтите и платната си бяха вътре.  :О:
Преди малко успях най-сетне да разгледам дъската обстойно за пораженията, и се оказа че положението никак не е зле, и в скоро време май ще се кара, ама само трябва да събера материалец да прочета (помагайте), какви точно материали да набавя и да я възстановя. Имам малко опит с кит и подобни бояджийски работи. "Понатъртена" е и се е понапукала и е "цъфнала" само в долния край откъм финката от едната страна, точно там дето e едната изрезка, този модел е с изрезки - Naish Icon 2007. Навсякъде на другите места си е както беше преди или поне така изглежда.
Утре ----> ще има снимки.

Това беше от мен. И внимавайте с тия багажници. То моя го взех за 20-30 лв още преди 5-6 години когато си купихме сърфа (alpha-та) с братовчеда от морето и нямаше как до го докараме, та ходихме до Бургас и намерихме този. Не беше лош, но сега разбирам че просто не е бил за такива условия. Иначе 100 пъти да съм го преправил и да съм си направил даже, ама те........

92кг, 186см, Global Wave 98l _ Icon 145l _ Combat 4.2 _ Lip Wave 5.2 _ Pilot 6.0 _ Glide 7.5 _ GTX 9.0 (доволно изпробвано)
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #25 -: 12.09.2007 20:44 »

Аааааааааууууууййййяяяяяяяяййййксссссс...  taz :#@: taz :#@: taz  : x : Shocked :((( suicide

Тоя разказ ме разтърси и го съпреживях от цялата си и без друго стресирана същност. Все пак, прилича ми на "малкия дявол".

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
old_ben
Полъх
*
Публикации: 41

« Отговор #26 -: 12.09.2007 21:40 »

Никой ли няма да разкаже как е било днес на дъбник hmmmm
Ceco
Модератор
Публикации: 1753

« Отговор #27 -: 12.09.2007 21:48 »

Разкъсана купеста облачност, топло, умерен до силен вятър за платна от 5.5 надолу (според уменията и кг) 8)За съжаление само толкова мога да кажо защото успях да се класирам на язовира чак към 16.30. покарах с 5 кв.м. до към 17.30 когато започна да пада. Всички, които са карали по-рано през деня бяха доволни и уморено усмихнати. Който е карал повече от мен днес, предполагам ще разкаже повече

Boards: Exocet: Cross 94 l, I-Style 101 l, RS 4 114 l; Fanatic FW 105 l; SB Futura 121 l, Mistral Syncro 124 l
Sails: Loft Lip Wave 4.3; Loft Pure Lip 5.0; Loft Oxygen 6.3 & 7.3
Snowboards: Ride Concept TMS 161, Lib Tech T Rice Pro 157
fittila
Повей

Публикации: 3

« Отговор #28 -: 12.09.2007 23:04 »

Леле хора днес на Дъбник бях за първи път, направо се разпрахме от каране ( Съни каза, че са измерили порив на вятъра със скорост 19м/с  Shocked ), падна към 17:30, но пак ставаше. С 4.3 се караше, моето най-малко е 5.2 и направо разцепих мрака  taz taz taz. Утре продължаме да творим чудеса, прогнозата пак става.  Yes Yes
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #29 -: 12.09.2007 23:39 »

Лелееее, днес беше СТРАШНО Yes
Още от сутринта духаше здраво и се караше с платна около и под 5кв. Към 11ч вятъра се засили и имаше отделни пориви с пикове над 19м/с. Във водата имаше около 25 сърфа, но после пооредяха :О: Редуваше се облачно със слънчево време, но като цяло беше хладно. Все още може да се кара с къс неопрен, но когато не се кара зъбките се чуват :D Brrrr
Голям кеф е в горната част на язовира, вълните са подредени а вятъра е по-равномерен. Утре пак сме там dance

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Страници: « 1 2 3 4 »   Най-горе
Печат
Отиди в: