Ами какво да ви кажа,хора? Беше РАЗПУКВАЩО!!!
Бяхме силна група сърфисти,може би над 40-50 човека.
В Четвъртък пристигнахме и се хвърлихме директно във водата.Духаше 13-14м/с,на поривите до 16.
Караше с 5-5,4м2 на гладкото.
На следващия ден стана тя каквато стана...такава буря не бях виждал.
Отидохме на уейв-спота,вътре караха не повече от 6-7 човека с 64 литрови дъски и с платна между 3.3-3.6м2
Ние с Пепо,тъй като си падаме по по-големите играчки,се досещате,че нямахме подходящото оборудване
Погледахме малко про-тата,които караха на ръба на силите си (ако можеше да става за въпрос за каране изобщо),пък решихме да отидем към Челик.
Слизайки от високото към спот-а,долу беше неописуема гледка....
Всичко беше в облак прах,направо си беше пустинна буря 3та част.
Отидохме до училището на Наката,замерихме вятъра....закова на 21м/с
След кратичко двуомене,с Пепо риговахме една 4.5ца,като трябва да се отбележи,че аз бях с 111лит. дъска,той с 100.
Влезохме на дифузьор-а,като усещането беше неописуемо....няма такава скорост!!!
Караше се само от бряг до бряг,на 1метър от брега...за повороти и дума не можеше да става.
Карайки във водата,пясъка от брега,който се надига,те шиба до болка в лицето,после пък като заваля дъжда,направо беше вече непоносимо...
В Събота вече си се караше спокойно с 5ци,цял ден не излязохме от водата.Чак почнаха да ми се получават джайбове,горе-долу 8 от 10.
С 2 думи съм адски доволен от екшъна,в който се озовахме,пък и супер добре се попързаляхме....