02.11.2024 16:31
Новини: За зимата предлагаме екипировка за сноуборд и ски на фирмите: Lorch, Alpine Pro, Hannah, Relax, Bars, Regatta, Orange и F2 / Ftwo.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4   Най-долу
Печат
Автор Тема: От 30.09.07 нова прогноза на острова  (Прочетена 25288 пъти)
Eddie
Модератор
Публикации: 1102

« Отговор #45 -: 05.10.2007 18:15 »

Само да кажа, че като тръгваха на границата име протекла водна помпа и с Metro са се върнали да я оправят, после скъса 2 платна, счупи 1 финка и накрая го ухапа скат Shocked Shocked Shocked :Q: :Q: oops oops suicide
Ма той ската хапе ли-аз си мислех че боде... oops А през гумата ???(на неопрена де) :О: (:-pp)

Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L.
Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #46 -: 05.10.2007 21:43 »

Да доуточня. Не съм късал трето платно. Само две бяха oops Скъсаха се защото бяха много стари и изгоряли от слънцето (15тина годишни).
Ската боде, като го настъпиш. Иначе май са дружелюбни и не нападат хората. Мене ме убоде пи стъпалото. Мнодо боли, убоденото място започва да се схваща. Най добре излезте веднага и го промийте. Ако се подуе отивате в болницата да ви бият инжекции. Аз не стигнах до инжекции щото явно стъпалото е по-грубо.Още ме боли ,но малко.
Тия дни като имам време ще пусна една тема за съвети при бедстване в морето. Аз доста победствах при доста тежки условия (20тина метра офшор) и мисля, че опита ми би помогнал на някой.

lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #47 -: 06.10.2007 00:15 »

SHMITскиии...... @->- @->- @->- @->- @->- @->- @->- @->-
Много силен и уравновесен си ей!!!!!!!!!!!!

Аз оттук ти духвам една магийка... Занапред неприятности от техническо естество ЙОК!!!!!!!
magic magic magic magic magic magic magic magic magic
С новата дъска при теб ще кацне и нов и в огромно количество КЪСМЕТ Yeee Yeee Yeee Yeee Yeee

И по козирожки да добавя, че съм сигурна че перипетиите са те направили по-силен, амбициозен и зареден с мисъл за нови "фигури" @->- @->- @->- @->- @->- @->- @->- Нека силата е с теб и занапред OK OK OK

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Robby Naish
Вятърничав
Публикации: 249

« Отговор #48 -: 06.10.2007 08:51 »

Само две бяха oops Скъсаха се защото бяха много стари и изгоряли от слънцето (15тина годишни).
Zaho ако те чуе как се оплакваш от скъсване на 2 загорели 15тина годишни... (:-pp)

The Best Of The Best
Страници: « 1 2 3 4   Най-горе
Печат
Отиди в: