тея дето неможаха да влезнат големи пъзльовци
Ant, не бяха пъзльовци момчетата, просто там откъдето се опитваха да влезнат имаше много силно течение и ги избутваше стремъглаво,те затова и отидоха на друг спот да карат, който според мен беше доста по-зловещ от първия.....
Като цяло момчетата избрани за филма много добре се представиха, караха яко, имаше и падания тип "отлитане".. Според мен самия филм е направен прекалено стерилно, всичко беше съсредоточено върху самото каране, а на мен например ми беше интересно да знам малко повече нещо за спотовете на които караха, интересно щеше да бъде да с епроследи как точно влизат в месомелачката (даваха само лустрото, вече влезнали и каращи хора), как се оправят в тея вълни за да излезнат и да тръгнат наново. Щеше и да е гот да се знае по нещо за момчетата, кои откога кара, с какво се занимава...такива разни... Пак можеше да стане кратко филмче, но много по-интересно и интригуващо, все пак всеки каращ си има философия за живота и за спорта който практикува, това щеше да внесе много дух... Филмът е с акцент реклама на Ред Бул, това е всичко